A hedonista pénzügyi személyiségtípus

Ha a Pénzügyi Személyiségek tesztjén a hedonista archetípus jött ki neked eredményül, akkor ez a cikk neked szól.

Ha még nem tudod, ki vagy, ha pénzről van szó, gyere tudd meg az ingyenes pénzkód tesztből.

Tudtad, hogy a te típusod élvezi leginkább az életet? Természetesen HA a kihívásaidat mesterien kezeled és az erősségeiddel karöltve használod az adottságaidat. Na, de kezdjük az elején. A te pénzügyi személyiséged jellemzői:

• Olyan dolgokat veszel magadnak, amik megelégedéssel, lelki örömmel töltenek el. Vagy csak egyszerűen azért, mert akkor éppen ahhoz volt kedved.

• Nem akarsz a pénzed rabszolgája lenni, hanem arra akarod használni a pénzedet, hogy az élet szép dolgaid élvezhesd.

• Meg vagy róla győződve, hogy a pénz azért van, hogy élvezzük és nem szeretsz “nem” – et hallani.

• Elég gyakran gondolod úgy, hogy nincs értelme takarékoskodni. Az életet élvezni kell.

• Szívesen kényezteted magad, amitől értékesnek, szeretettnek és elfogadottnak érzed magad.

• Általában azért költesz dolgokra, mert úgy vélekedsz: “ Ezt megérdemlem!”

• Annak ellenére, hogy úgy gondolod a pénzügyi szokásaidon való változtatással profitálhatnál, kerülöd ezt a témát.

• Elkényezteted azokat az embereket, akiket szeretsz, nem ritkán túlméretezett és pompás ajándékokkal.

• Gyakran vonogatod a vállad és azt mondod magadnak, hogy nem bánsz jól a pénzzel.

 

A HEDONISTA EGY ROMANTIKUS ÍNYENC

 

Hedonistaként pontosan tudod, hogyan kell a pénzt használni és ez fontos is számodra, hisz így tudod az élet jó dolgait megvenni. Szívesen adsz ki pénzt és ezt jól is csinálod. Gyakran csinálsz belőle versenyt. Magad számára azért takarékoskodsz, hogy azt az összeget valamire elköltsd.

Szereted az életet teljes egészében élvezni. Szereted a jó ételeket, a szép ruhákat és egy jó életstílust. Magaddal szemben nagylelkű vagy és szereted, ha kényeztetnek illetve saját magadat is kényezteted. Szereted a luxust és szeretsz elkényeztetve lenni.

A pénzre való tekintettel azonban leereszkedő is tudsz lenni, és úgy véled ez csak számodra elérhető. A végén képes vagy akár el is adósodni. Döntő, hogy szem előtt tartod-e, mennyit akarsz költeni szórakozásra, szép dolgokra.

 

A MAI PÉNZ-TUDATOSSÁGOD / Money Mindset

 

Tudod, hogy hogyan lehet az életet pénzzel élvezni és úgy tekintesz a pénzre, mint eszközre, amivel magadat megjutalmazod, vagy az embereket kényeztetetd, akiket szeretsz.
A vásárlási szokásod azonban egy út is lehet, amellyel az üresség érzését, az elfojtott szeretet, vagy a megbecsülés hiányát kompenzálod. És annak a gondolata, hogy valamit nem vehetsz meg, előhozhatja az elutasítás, vagy a dac érzését.
Igen, kétségtelen, az életet élvezni kell, de nem akkor, ha ez visszatart a további fejlődéstől, hogy te magad belülről is értékesnek érezd.
Miért ne összpontosítanád a figyelemre méltó energiádat arra, hogy értelmet szerezz és hogy értékedet a pénzügyi kereteidből megéld?

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a helyzetedből, pénzedből és a személyiségedből, akkor gyere, tarts velünk egy izgalmas programra: a PÉNZKÓD Tréning első Workshopjára.

 

LÉPJ SZINTET A PÉNZÜGYEIDBEN
az egyedülálló pénzügyi személyiségeddel.

 

Mikor végre feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna!

• Világossá válik számodra, hogy mi az, ami a pénz kapcsán az őrületbe kerget ( ez az érzés felszabadít a negatív önértékelésed alól)

• Megismered a 3 legfontosabb pénzerődet ( és hogy hogyan tudsz a segítségükkel a vállalkozásodban több pénzt termelni)

• Képessé válsz szabadon döntést hozni, és nem félelemből (a megkönnyebbülés felszabadító minősége, amit érezni fogsz, azonnal új lehetőségeket nyit meg számodra)

Nem leszel tovább áldozata a tudatalattid szabotázsának ( ez egy áldás, az életedet autentikus módon és kontroll alatt tarva élni)

• Pontosan tudni fogod mit kell tenned és mondanod, ha valaki “áttöri az anyagi határaidat”

Bizakodónak és felkészültnek fogod érezni magad, hogy a vállalkozásodban ( vagy a karrieredben) új lehetőségeket nyiss, melyek a bevételeidet új magasságokba emelik

• Végre leszámolhatsz a pénzzel való stresszes kapcsolatoddal. Most végre érteni fogod és meglesznek a megfelelő eszközeid, hogy a legmagasabb és a legjobb éned legyél

 

Miért érdemes hedonistaként részt venned a tréningen?

 

A legbelső hedonista énedhez szeretnék beszélni, akinek minden bizonnyal mondták már, hogy lusta, vagy csak egyszerűen “nem bánsz jól a pénzzel”.

Tudom, hogy a “pénzzel egészségesen bánni” való gondolat is kiveri néha nálad a biztosítékot és nem szeretsz fókuszálni messzi jövőről és hogy miből fogsz élni nyugdíjas korodban.

Épp ezért érdemes eljönnöd a tréningre, hogy meglásd, hogyan tudod pénzzel minden álmodat valóra váltani, a jövőt is beleértve.

Ígérem, hogy nem lesz unalmas, sem bonyolult, sőt még félelmetes sem.

Tarts velünk!

 

Gyere, szerezd meg a jegyedet, klikk ide…>>>>>>
MOST AZONNAL AKAROK KEZDENI

Érdekel a másik 7 típus is? Klikk rá és tudj meg többet róla