A Human Design Irány Autoritás

Human Design irányközpontú autoritás

Miért oly fontos az autoritásod?

Miért jó az autoritásra hallgatnod, és mit is jelent ez a Human Design információ? Olvasd el a bevezető blogposztot erről ITT.

Még nem ismered saját autoritásodat? Akkor gyere, és készítsd el az ÉletTérképedet, abban megtalálod ezt az információt is. Csak pár percig tart és ajándék.

Most pedig merüljünk el az irányközpontú autoritás világában!

Az irányközpontú autoritás

Az emberek 3%-a rendelkezik irányközpontú autoritással. Angol területen G-központnak is nevezik, de találkozhatsz még identitás-központ vagy én-központ megnevezésekkel is. Ha irányközpontú autoritásod van, akkor Te egy irányadó személy vagy

Felismered az élethez való hozzáállásodat, és ennek megfelelően hozol döntéseket. Nagyon erős értékrendszerrel rendelkezel, és ez adja az alapját a döntéseidnek.

Hogyan nyilvánul meg az irányközpontú autoritás?

Ebből következik, hogy Te nem tudsz olyan döntést hozni, ami szembe menne az értékrendeddel. Megingathatatlan vagy a saját felismeréseidben, és annak megfelelően cselekszel. Nem lehet téged manipulálni, eltántorítani, befolyásolni, rád tukmálni olyan dolgokat, amik az értékeiddel nem passzolnak. 

Az értékrendszer nem minden irányközpontú embernél pozitív töltetű, azonban a meggyőződés, az értékrendszerhez való ragaszkodás mindettől függetlenül megingathatatlan.

Mentor TIPP: Nagyon fontos számodra a hitelesség, az önazonosság, éppen ezért minél tisztábban, egyértelműbben tudod hangosan megfogalmazni a mondanivalódat, annál biztosabb lehetsz abban, hogy jó döntést hozol.

Hogyan érkezik meg hozzád az igazságod?

Számodra az igazságod a Felsőbb Éneden keresztül érkezik meg hozzád. Nem tudhatod, hogy mikor jön, és amikor megérkezik, még akkor is ott van a szabad akaratod, hogy ezt elfogadod, és hallgatsz rá, vagy sem.

Remélem, sikerült jobb megértést adnom az irányközpontú autoritáshoz. Ha szeretnél jobban elmélyedni a témában, lehetőséged van videókurzusok formájában is tanulni tőlem.

Itt találod az irányközpontú autoritás videókurzust; klikk a grafikára, és 5 perc múlva már kezdheted is.

Fontos!

Ami fontos, hogy a BIG BOSS nem lesz kétségbe vonva.

Ha már ismered a saját belső vezetődet, akkor utána már nem tudsz úgy tenni, mintha erről nem hallottál volna.

De hidd el, ha követed a Nagyfőnököt, akkor olyan ajtókat nyitsz ki általa, amire még most nem is gondolnál!

Most az autoritással lezárunk egy elképesztően fontos részt az Élettérképed használatában.

Ez az ALAP, a legminimálisabb alap a Human Designban, ha élni is akarod azt az életet, amit te szerettél volna és ami miatt leszülettél.

Ha ez a kettő (stratégia és autoritás) megvan ÉS követed, akkor, de csak akkor tudsz a biokémiai folyamatok által részt venni az életteremtésben, ahogyan az veled kompatibilis.

Ha álmodból felráznak és kérdezik, melyik a legfontosabb információ az élettérképedböl, akkor rá kell tudni vágni, hogy stratégia és autoritás. 😎

Minden más csak utána következik.

Addig nincs gyorsítósáv, kvantumugrás sem, mérföldkövekről meg ne is beszéljünk.

Ha a stratégiádat és az autoritásodat követed, akkor lesz gyorsítósáv, kvantumugrás és mérföldkő is.

Végülis onnan veszed majd észre, hogy követed-e őket, amikor elkezdesz kvantumot ugrani.

 

Ha érdekel a többi autoritás is, a képekre kattintva megtalálod a róluk szóló blogcikkeket.

 

Jó gyakorlást és csodás eredményeket kívánok!

Szeretettel:

Adrienn