A Human Design Szakrális Autoritás

Human Design szakrális autoritás

Miért oly fontos az autoritásod?

Miért jó az autoritásra hallgatnod, és mit is jelent ez a Human Design információ? Olvasd el a bevezető blogposztot erről ITT.

Még nem ismered saját autoritásodat? Akkor gyere, és készítsd el az ÉletTérképedet, abban megtalálod ezt az információt is. Csak pár percig tart és ajándék.

Most pedig merüljünk el a szakrális autoritás erőteljes világában!

A szakrális autoritás

Ha neked szakrális autoritásod van, akkor a szakrális hangod igazsága ITT és MOST, a jelenben mutatkozik meg. Éppen ezért merőben eltér az érzelmi autoritású emberek igazságának megnyilvánulásától.

A hasi hangod az életre reagál, és megmutatja, hogy egy adott kérdésre beindul-e a motorod, vagy sem. Ha beindul, akkor zöld utat kapsz arra, hogy valamit megtegyél; ha nem indul be, akkor jobb várnod.

Hogyan nyilvánul meg a szakrális Belső Hangod?

A szakrális hangod megnyilvánulását a legnehezebb szavakba önteni, hiszen ezek nem szavak formájában érkeznek hozzád, hanem bizonyos impulzusok formájában a testedben.

Azaz, a hümmögés egy formájában, amit a felnőtté válásunk útján a legtöbb esetben jól kineveltek belőlünk, hiszen “egy rendes ember nem hümmög, hanem normálisan válaszol”.

Nos, ha Te szeretnél visszatalálni a belső hangodhoz, akkor hagyd, hogy hümmögések hagyják el a szádat egy-egy válasz kapcsán. Figyeld meg, hogy nálad pontosan milyen érzete van ennek az impulzusnak a testedben, amit leggyakrabban a köldök körül tapasztalhatsz.

A hasi hangod 3 kifejeződési formája

Van az “aha”, ami nem csak igent jelent, és zöld utat ad arra, hogy tegyél valamit, vagy legyél valakivel, hanem megmutatja, hogy az egyedi életenergiád valójában mire áll rendelkezésre, és mi az, ami egészséges számodra, és boldogabbá tesz.

Van egy “öőő“, ami nem csak egy nemet jelent, hanem egy riasztás és figyelmeztetés is számodra, mert potenciálisan frusztráló és egészségtelen vagy akár veszélyes is lehet számodra, és értékes életenergiádat és idődet pazarolod vele, legyen az egy tevékenység vagy egy személy.

És néha van egy “hmmm“, nincs egyértelműség, hogy az energiád rendelkezésre áll-e valamire vagy valakire, és akkor nem abban a pillanatban kell döntened!

Meddig kell várnod, hogy a hasi hangod jelezzen?

Ha szakrális autoritásod van, akkor hozzáférsz az igazságodhoz itt és most! 

Mivel az igazságod mindig abban a pillanatban érkezik meg hozzád, ezért előfordulhat, hogy amire egyik nap igent mondtál, arra a másik nap már egy nem érkezik válaszként. 

Ez a környezet számára furcsa lehet, akár megbízhatatlannak is tűnhetsz, azonban te tudd, hogy a legjobb döntés a számodra mindig az, ha hallgatsz a hasi hangodra akkor is, ha azzal borul egy jó előre felállított terved.

Ezzel bele is csöppentünk egy szakrális autoritású kihívásba, ugyanis számodra nehézséget jelenthet előre hosszú távon tervezni. Hiszen, amikor megjön a hasi hangodtól a válasz, akkor abban a pillanatban cselekedned kell, nem várhatsz vele, különben elmegy az energiád. Tehát, a halogatás egy egyértelmű hasi igen után, megöli azt az igent.

Mentor TIPP: kezdd el gyakorolni a hasi hangodat használni a legapróbb kérdésekkel, hogy kiismerd, hogyan nyilvánul meg a testedben

A hasi hangod az életre reagál. 

A hasi hang az életerőd kifejezője, és megmutatja, hogy a motorod rendesen beindult-e vagy sem.

Figyelmeztetés!

A hasad hangja nagyon világosan megmutatja, hogy mibe érdemes, és mibe nem érdemes energiát és időt fektetned. És ha a zsigeri hangod egyértelműen azt mondja neked, hogy az életenergiád nem áll rendelkezésre valami, vagy valaki számára, ne tedd meg, mert ez egy figyelmeztetés!

Vagy azt, hogy egy személy nem megfelelő számodra, vagy egy tevékenység, vagy egy étel, vagy egy könyv, bármi is legyen az.

Amikor bízol a zsigeri hangodban, csökkented az ellenállást és a frusztrációt az életedben; valamint több áramlást tapasztalsz az életben, ahogy mélyebb belső elégedettséget is. 

Az egyik pillanatban IGEN-t mondasz, néhány nappal később ugyanerre a témára NEM-et tudsz mondani. 

 

Kívülről nézve ez egy látszólagos cikkcakkos pálya lehet, belülről nézve viszont az a felismerés, hogy a belső motor egy kicsit pörög ebben a témában, és ez így ok.

Ha ez a központ meghatározott benned, a “zsigeri hangod” megbízhatóan fog válaszolni az “igen/nem” kérdésekre.

Remélem, sikerült több megértést adnom a belső hangodhoz. Ha szeretnél jobban elmélyedni a témában, lehetőséged van videókurzusok formájában is tanulni tőlem.

Itt találod a szakrális autoritás videókurzust; klikk a grafikára és 5 perc múlva már kezdheted is.

Összefoglaló a szakrális autoritásról

  • ez az autoritas csak az ITT és MOSTra érvényes
  • Igen /nem-el tud válaszolni
  • Olyan kérdéseket tegyél fel magadnak, amire igen vagy nem a válasz
  • Minden pillanatban, a nap 24 órájában elérhető belső iránytűről van szó! Használd okosan, tudatosan, egyre jobban!
  • Nem fizikai hangokban mutatkozik meg, hanem hang-nélküli testi érzetekben, pl. Aha! Ühüm! Mhmm!

Gyakorlat a szakrális autoritásnak

Például, ha azt kérdezed: “Meg kell-e tennem ezt? Akkor vagy egy helyeslően morgó ‘hmmm’ (= igen), vagy egy szelíd ‘och nöööö…’ (nem) jön a hasadból. 

Ez általában egy érezhető tendencia, nem pedig egy éles igen vagy nem. 

 

Ha a szándék, amelyhez döntést kérsz, terhesnek és fáradságosnak érzed, akkor ez egy ‘nem’. 

  • A feladat / ötlet / teljesítmény / projekt terhes és fáradságos? —-> NEM 

 

Ha azonban a szándék energiát vagy bizonyos lelkesedést szabadít fel benned, ez egy egyértelmű “igen”.

  • A feladat / ötlet / teljesítmény / projekt ENERGIÁT (lelkesedést) szabadít fel benned? —> IGEN

Fontos!

Ami fontos, hogy a BIG BOSS nem lesz kétségbe vonva.

Ha már ismered a saját belső vezetődet, akkor utána már nem tudsz úgy tenni, mintha erről nem hallottál volna.

De hidd el, ha követed a Nagyfőnököt, akkor olyan ajtókat nyitsz ki általa, amire még most nem is gondolnál!

Most az autoritással lezárunk egy elképesztően fontos részt az Élettérképed használatában.

Ez az ALAP, a legminimálisabb alap a Human Designban, ha élni is akarod azt az életet, amit te szerettél volna és ami miatt leszülettél.

Ha ez a kettő (stratégia és autoritás) megvan ÉS követed, akkor, de csak akkor tudsz a biokémiai folyamatok által részt venni az életteremtésben, ahogyan az veled kompatibilis.

Ha álmodból felráznak és kérdezik, melyik a legfontosabb információ az élettérképedböl, akkor rá kell tudni vágni, hogy stratégia és autoritás. 😎

Minden más csak utána következik.

Addig nincs gyorsítósáv, kvantumugrás sem, mérföldkövekről meg ne is beszéljünk.

Ha a stratégiádat és az autoritásodat követed, akkor lesz gyorsítósáv, kvantumugrás és mérföldkő is.

Végülis onnan veszed majd észre, hogy követed-e őket, amikor elkezdesz kvantumot ugrani.

 

Ha érdekel a többi autoritás is, a képekre kattintva megtalálod a róluk szóló blogcikkeket.

 

Jó gyakorlást és csodás eredményeket kívánok!

Szeretettel:

Adrienn