A jóember pénzügyi személyiségtípus

Ha a Pénzügyi Személyiségek tesztjén a jóember archetípus jött ki neked eredményül, akkor ez a cikk neked szól.

Ha még nem tudod, ki vagy, ha pénzről van szó, gyere tudd meg az .

Tudtad, hogy a te típusod biztosra veszi az anyagi biztonságát? Természetesen HA a kihívásaidat mesterien kezeled és az erősségeiddel karöltve használod az adottságaidat. Na, de kezdjük az elején. A te pénzügyi személyiséged jellemzői:

• A másokhoz fűződő kötelékeid segítenek, hogy olyan hosszútávú kapcsolatokat alakíts ki, amik bevételt tudnak generálni számodra.

• Jobban érzed magad, ha mások teljesítik a Te pénzügyi döntéseidet.

• Nem nagyon érdekel téged a pénzkeresés és a pénz körüli adminisztráció.

• Inkább arra törekszel, hogy anyagilag biztonságban legyél, mintsem, hogy pénzügyi szabadságban élj.

• Kerülöd a pénzügyi döntéseket, azt remélve, hogy azok maguktól megoldódnak.

• Hajlamos vagy rá, hogy megengedd másoknak, hogy anyagi értelemben megfosszanak a hatalmadtól.

• A bizalmon alapuló emberi kapcsolatok fontosabbak számodra, mint a pénzkeresés.

• Meg vagy győződve róla, hogy az anyagi biztonságod valahogy mindig biztosítva lesz.

 

A JÓEMBER EGY BELSŐ KAPCSOLATÉPÍTŐ ÉS KÖZVETÍTŐ

 

Nálad minden a kapcsolatokról és az emberekről szól. A pénz fogalma teljesen össze tud zavarni téged, mert nincs hozzá fűződő valódi kapcsolatod. A pénz tulajdonképpen neked nem fontos. Mivel nincs természetes kapcsolatod a pénzzel, így meg kell tanulnod, hogy automatikusan törődnöd kell vele.

Jóemberként roppant nagy békét és szabadságot vagy képes megélni, ha pénz áll rendelkezésedre, mert nagyon hűséges, optimista és bizalommal teljes vagy. De a pénz iránti érdeklődésednek hiánya okán, anyagilag kihasználható vagy.

Gyakran kerülsz olyan helyzetbe, ahol mások gondoskodnak rólad anyagilag. Ez oda vezethet, hogy a hatalmadakat feladod és ezáltal áldozat szerepbe esel.

 

A MAI PÉNZ-TUDATOSSÁGOD / Money Mindset

 

A hited és az optimizmusod, hogy a pénz mindig rendelkezésedre fog állni, legtöbbször megóv téged az anyagi stressztől. De ugyanez a naívság, ami a hitet adja, hogy anyagilag mindig biztonságban leszel, akadályoz meg téged abban, hogy pénzügyileg független legyél!

A pénz miatti aggódás hiánya vezethet a másokban való vakon bízáshoz és az anyagi becsapáshoz. A hozzáállásod tart vissza a jólét elérésétől, még akkor is, ha ezen eddig valószínűleg nem sokat töprengtél.
Az egyéni felelősség esetén a pénz egy fontos aspektus, miért nem fordítasz némi energiát a pénzügyi ismereteid bővítésére hogy az alap pénzügyi szükségleteidről magad gondoskodhass? Az önbecsülésed és önértékelésed mélyebb ismerete lesz a jutalmad.

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a helyzetedből, pénzedből és a személyiségedből, akkor gyere, tarts velünk egy izgalmas programra: a PÉNZKÓD Tréning első Workshopjára.

 

LÉPJ SZINTET A PÉNZÜGYEIDBEN
az egyedülálló pénzügyi személyiségeddel.

 

Mikor végre feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna!

• Világossá válik számodra, hogy mi az, ami a pénz kapcsán az őrületbe kerget ( ez az érzés felszabadít a negatív önértékelésed alól)

• Megismered a 3 legfontosabb pénzerődet ( és hogy hogyan tudsz a segítségükkel a vállalkozásodban több pénzt termelni)

• Képessé válsz szabadon döntést hozni, és nem félelemből (a megkönnyebbülés felszabadító minősége, amit érezni fogsz, azonnal új lehetőségeket nyit meg számodra)

Nem leszel tovább áldozata a tudatalattid szabotázsának ( ez egy áldás, az életedet autentikus módon és kontroll alatt tarva élni)

• Pontosan tudni fogod mit kell tenned és mondanod, ha valaki “áttöri az anyagi határaidat”

Bizakodónak és felkészültnek fogod érezni magad, hogy a vállalkozásodban ( vagy a karrieredben) új lehetőségeket nyiss, melyek a bevételeidet új magasságokba emelik

• Végre leszámolhatsz a pénzzel való stresszes kapcsolatoddal. Most végre érteni fogod és meglesznek a megfelelő eszközeid, hogy a legmagasabb és a legjobb éned legyél

 

Miért érdemes jóemberként részt venned a tréningen?

 

Tudom, hogy néha kritizálod a gazdag vállalkozókat, mert számodra inkább sokkal fontosabbak az emberek, mint a pénz.

Ezért teszel meg mindent annak érdekében, hogy ne növekedjen a céged.

Látom! Ha homokba dugod a fejed, nem csak elveszett leszel, hanem megfosztod magad attól a lehetőségtől is, hogy sok embert megajándékozz a tudásoddal.

Engedd, hogy segítselek fejlődni, hogy szolgálhass ( nem kell a kettő közül választanod).

Csatlakozz hozzánk most – gondolj azokra az új barátokra is, akiket találni fogsz!

 

Gyere, szerezd meg a jegyedet, klikk ide…>>>>>>
MOST AZONNAL AKAROK KEZDENI

Érdekel a másik 7 típus is? Klikk rá és tudj meg többet róla