A megmentő pénzügyi személyiségtípus

Ha a Pénzügyi Személyiségek tesztjén a megmentő archetípus jött ki neked eredményül, akkor ez a cikk neked szól.

Ha még nem tudod, ki vagy, ha pénzről van szó, gyere tudd meg az ingyenes pénzkód tesztből.

Tudtad, hogy a te típusod bánik a leginkább felelősségteljesen a pénzzel? Természetesen HA a kihívásaidat mesterien kezeled és az erősségeiddel karöltve használod az adottságaidat. Na, de kezdjük az elején. A te pénzügyi személyiséged jellemzői:

• Pontosan tudod a pénz értékét, ugyanakkor kötelességednek érzed, hogy minden fillérről, amit keresel, elszámolj.

• A belőled áradó nagylelkűség hajt Téged, hogy másokat anyagilag támogass, védelmezz és átvedd tőlük anyagi terheiket.

• A saját pénzügyeiddel nagyon felelősségteljesen bánsz, de gyakran bevonzol embereket, akik a segítségedre szorulnak: anyagilag és egyéb tekintetben.

• Nagy valószínűséggel motivált vagy abban, hogy másoknak segíts, gyakran akár a saját károdra is.

• Egészséges pénzügyi szokásaid vannak, a megtakarításaid azonban nagyon alacsonyak, az is előfordulhat, hogy a mások anyagi megsegítése miatt Te magad eladósodtál.

• Öntudatod a másokkal való együttérzésen és segítőkészségen alapszik.

• Fájdalmasnak érzed szeretteiddel szemben a pénzügyi korlátok felállítását.

• Hajlamos vagy rá, hogy mások anyagilag kihasználjanak, vagy titokban bosszankodsz azon, hogy a nagylelkűségedet nem viszonozzák.

• Félsz attól, hogy szívességet kérj és nagy adag bátorságra szükséged ahhoz, hogy ezt megtedd.

• Hajlamos vagy érzelmileg elkötelezett, anyagilag függő kapcsolatokat építeni, amik észrevétlenül akadályozzák az embereket, akiken segíteni akarsz.

 

A MEGMENTŐ LEGBELÜL EGY TÁMOGATÓ, EGY KATALIZÁTOR

 

A megmentő értékeli a pénzt. Meg vagy róla győződve, hogy a pénz sok problémát megold, így gyakran ajánlod fel a segítségedet. Takarékos vagy és a számláidat mindig pontosan fizeted. A megmentők gyakran kerülnek anyagi nehézségbe, mikor másokon segítenek. A tulajdonukat nagylelkűen megosztják – jellemzően családtagjaikkal – és végül kockáztatják, hogy maguk is adósságba verik magukat.

A megmentő kifejezett kívánsága, hogy segítsen és hogy ne legyen – nem ritkán – kihasználva. Gyakran elég gyorsan átlépik a korlátaikat, válnak mártírrá és túlfeszítik magukat, miközben végül elkeseredettnek érzik magukat. A megmentő nagyvonalú és lojális.

Köztudott, hogy a pénzügyi gondokat nem lehet pénzügyi gondokkal megoldani. A megoldás forrása máshol rejtezik. Itt különösen érvényes: “A vonzás törvénye”.
Akárcsak a repülés esetén! Mit mondanak a légiutaskísérők a repülés előtti biztonsági bemutató során?

Először saját magukra helyezzék fel az oxigénmaszkot mielőtt másoknak segítenének. Ez nem az önzőség miatt van így.

Pénzügyek esetén is ugyanez a helyzet: még mielőtt másokon segítenél, először magadról gondoskodj. Ha Te magad jólétben élsz, be fogod vonzani a jólétben élő embereket.

 

A MAI PÉNZ-TUDATOSSÁGOD / Money Mindset

 

Segítőkészséged öszönöz arra, hogy anyagi tartalékaidat másokkal megoszd. De amit Te önzetlen nagylelkűségnek látsz, könnyen vezethetnek olyan kapcsolatokhoz, ahol nehéz a határokat meghúzni.

Legbelül egyre bizalmatlanabb leszel és egyre jobban fogsz szenvedni. Nem szokatlan, hogy a feltételezett jócselekedeteid a Te anyagi biztonságodat veszélyeztetik, vagy korlátozzák.
Mi változna, ha a következő 3,5, vagy 10 évben ezeket az embereket ugyanígy támogatnád?
Az embereknek a mostani életedben, akárcsak minden embernek a világon támogatásra van szüksége, de a támogatásnak sokféle formája létezik.
Ha más embereket értékesnek tekintesz a szükség pillanatában is, megtalálod a lehetőségét és a módját a támogatásnak, amik messze túlmutatnak a pénz értékén.
Miért nem erősíted az irgalmas és gondoskodó énedet mások anyagi támogatása nélkül?

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a helyzetedből, pénzedből és a személyiségedből, akkor gyere, tarts velünk egy izgalmas programra: a PÉNZKÓD Tréning első Workshopjára.

 

LÉPJ SZINTET A PÉNZÜGYEIDBEN
az egyedülálló pénzügyi személyiségeddel.

 

Mikor végre feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna!

• Világossá válik számodra, hogy mi az, ami a pénz kapcsán az őrületbe kerget ( ez az érzés felszabadít a negatív önértékelésed alól)

• Megismered a 3 legfontosabb pénzerődet ( és hogy hogyan tudsz a segítségükkel a vállalkozásodban több pénzt termelni)

• Képessé válsz szabadon döntést hozni, és nem félelemből (a megkönnyebbülés felszabadító minősége, amit érezni fogsz, azonnal új lehetőségeket nyit meg számodra)

Nem leszel tovább áldozata a tudatalattid szabotázsának ( ez egy áldás, az életedet autentikus módon és kontroll alatt tarva élni)

• Pontosan tudni fogod mit kell tenned és mondanod, ha valaki “áttöri az anyagi határaidat”

Bizakodónak és felkészültnek fogod érezni magad, hogy a vállalkozásodban ( vagy a karrieredben) új lehetőségeket nyiss, melyek a bevételeidet új magasságokba emelik

• Végre leszámolhatsz a pénzzel való stresszes kapcsolatoddal. Most végre érteni fogod és meglesznek a megfelelő eszközeid, hogy a legmagasabb és a legjobb éned legyél

 
Miért érdemes megmentőként részt venned a tréningen?

 

Tudom, hogy olyan sokat adsz, hogy sokszor kifacsartnak érzed magad (titokban talán mérges is vagy).

Minden probléma láttán, amit a világban tapasztalsz, megfájdul a szíved, de félsz attól, hogy ha pénzt kérsz, akkor egy mohó, pénzéhes emberré válsz.

Ez soha nem fog megtörténni!

Tudok Neked segíteni a határaid kijelölésével , illetve a bátorságod növelésével, hogy el tudd kérni azt az árat, amit te tényleg megérdemelsz.

Nekem a harmadik legerősebb pénzügyi személyiségem a megmentő. Tudom, min mész keresztül és mi tenne boldoggá! Rengeteget tanultam a pénzügyi tudatosságom emelésével és minden tudásomat, felisméreseimet és legjobban bevált eszközeimet megosztom veled!

Tarts velünk!

 

Gyere, szerezd meg a jegyedet, klikk ide…>>>>>>
MOST AZONNAL AKAROK KEZDENI

Érdekel a másik 7 típus is? Klikk rá és tudj meg többet róla