A sztár pénzügyi személyiségtípus

Ha a Pénzügyi Személyiségek tesztjén a sztár archetípus jött ki neked eredményül, akkor ez a cikk neked szól.

Ha még nem tudod, ki vagy, ha pénzről van szó, gyere tudd meg az ingyenes pénzkód tesztből.

Tudtad, hogy a te típusod szeret leginkább nagyvonalú lenni? Természetesen HA a kihívásaidat mesterien kezeled és az erősségeiddel karöltve használod az adottságaidat. Na, de kezdjük az elején. A te pénzügyi személyiséged jellemzői:

• Számodra a pénz azon értékes javak közé tartozik, amikkel a státuszodat és ismertségedet eléred.

• Nem okoz számodra problémát a pénzköltés, ha azzal az imázsodat javítani tudod. Lehet ez a költés akár neves márka, divatos ruha, vagy bármilyen olyan kiadás, ami fokozza a csillogást, ragyogást.

• Fontos számodra, hogy kiemelkedhess a tömegből és szeretsz más emberekre hatást gyakorolni.

• Gyermekként, nagy valószínűséggel nem kaptál a számodra fontos emberektől elegendő elismerést, feltétel nélküli szeretetet, vagy pozitív megerősítést.

• Nagy valószínűséggel egy karizmatikus, vonzó személyiség vagy. Szereted, ha nagyvonalúságodért megbecsülnek.

• Hajlamos vagy rá, hogy kifelé a jómód, a siker képét mutasd, még ha a bankszámlád nem is ezt tükrözi.

• Vállalkozásod a láthatóságból, ismertségből, vagy a külvilágra gyakorolt hatalmas benyomásokból él.

• Meg vagy róla győződve, hogy a gazdagságodról alkotott képpel egy védőfalat tudsz emelni magad köré, ami megvéd mások negatív véleményétől, ítéletétől.

 

BENNED A SZTÁR A LEGERŐSEBB, A DÍVA

 

A sztárok szeretik a pénzt és nagyon tudatosak ezen a téren. Gyakran karizmatikusak és szeretnek feltűnőek lenni, a jólétüket megmutatni és magukat olyan státusz-szimbólumokkal körülvenni, amik számukra valamit jelentenek. Ezek lehetnek divatos ruhák, ékszerek, drága autók, vagy egy szép ház.

Sok természetes sztár elfojtja egyes hajlamait. Ha a három legerősebb pénzügyi személyiségjegyed közül a sztár az egyik, akkor könnyen előfordulhat, hogy gyeremekként elfojtották benned ezt a hajlamodat.

Talán arra tanítottak téged, hogy nem helyén való, kiemelkedőnek lenni ebben a világban. Egy Sztár számára azonban fontos, hogy kiemelkedő legyen.

A Sztárok hajlamosak rá, hogy adósságba verjék magukat, mert szívesen adnak ki pénzt. Fontos számukra, hogy mindenből a legnagyobbat, a legjobbat, a legcsillogóbbat még mások előtt megkapják.

Gondolkodásukban fontos, hogy úgy halmozzák fel gazdagságukat, hogy azt a világ csodálja és értékelje.

Erősségeid és adottságaid:
Mágnesként vonzod az embereket, független és ragyogó vezető személyiség vagy, segítesz másoknak jó benyomást kelteni , Kiemelkedsz a tömegből

Kihivásaid:
Kényszeres vásárlói magatartásod van, A státuszodhoz fűződő megbecsültséged meghaladja az anyagi biztonságodat, Megvásárolod a magadról alkotott képet, hogy ezzel elkerüld a belső üresség érzését

 

A MAI PÉNZ-TUDATOSSÁGOD / Money Mindset

 

A karizmatikus személyiséged vonzóvá tesz téged az értékes emberek és tapasztalatok számára.

Szereted a csillogó fellépéseket a reflektorfényben és jól tudod merre találod a pénzt jelentő ajtókat.

De minden csillogás és ragyogás mögött ott lehet a tökéletlenség érzése, amit még óvodás korod óta hordozol.

Még akkor is, ha élvezed a reflektorfényt: érdemes beismerned – attól, hogy mások esetleg látják az esendőségedet és a tökéletlenségeidet, még így is szeretnek. Ettől a beismeréstől meg fogsz könnyebbülni.
Miért nem provokálod ki, hogy mások felismerjék, hogy a rendszeres megbecsülés és elfogadás számodra felbecsülhetetlen érték?

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a helyzetedből, pénzedből és a személyiségedből, akkor gyere, tarts velünk egy izgalmas programra: a PÉNZKÓD Tréning első Workshopjára.

 

LÉPJ SZINTET A PÉNZÜGYEIDBEN
az egyedülálló pénzügyi személyiségeddel.

 

Mikor végre feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna!

● Világossá válik számodra, hogy mi az, ami a pénz kapcsán az őrületbe kerget ( ez az érzés felszabadít a negatív önértékelésed alól)

● Megismered a 3 legfontosabb pénzerődet ( és hogy hogyan tudsz a segítségükkel a vállalkozásodban több pénzt termelni)

● Képessé válsz szabadon döntést hozni, és nem félelemből (a megkönnyebbülés felszabadító minősége, amit érezni fogsz, azonnal új lehetőségeket nyit meg számodra)

Nem leszel tovább áldozata a tudatalattid szabotázsának ( ez egy áldás, az életedet autentikus módon és kontroll alatt tarva élni)

● Pontosan tudni fogod mit kell tenned és mondanod, ha valaki “áttöri az anyagi határaidat”

Bizakodónak és felkészültnek fogod érezni magad, hogy a vállalkozásodban ( vagy a karrieredben) új lehetőségeket nyiss, melyek a bevételeidet új magasságokba emelik

● Végre leszámolhatsz a pénzzel való stresszes kapcsolatoddal. Most végre érteni fogod és meglesznek a megfelelő eszközeid, hogy a legmagasabb és a legjobb éned legyél

 

Miért érdemes sztárként részt venned a tréningen?

 

A csillogásod és ragyogásod alatt egy hatalmas szív rejtőzik, és nem mindenki értékeli a környezetedben a ragyogást, amit az ő életükbe viszel.

De tudod mit? Minden pénzügyi személyiségtípus a lelke legmélyén olyan szeretne lenni, mint TE, mert példakép vagy jólápoltság, önelfogadás és szórakozás terén.

És ha segítek Neked, hogy ezeket az adottságaidat használd, akkor a példád rengeteg nőnek tud segíteni, hogy inspirálja őket, saját maguk fejlesztésére.

A Pénzkód Tréningen való részvétel egy hihetetlen befektetés, ami a következő hónapokban biztosan kifizetődik.

Tarts velünk!

 

Gyere, szerezd meg a jegyedet, klikk ide…>>>>>>
MOST AZONNAL AKAROK KEZDENI

Érdekel a másik 7 típus is? Klikk rá és tudj meg többet róla