Hurrá!!! Gratulálok a kitöltéshez! 🙂

A tesztből kiderült, hogy a pénzügyi személyiség típusod: Aszkéta

Ismerd meg önmagad jobban, mint "Aszkéta típust" és lépj szintet!

Teszt kiértékelés
Érdekesség

Tudtad-e, hogy az Aszkéta legbelül egy igazi bankár?

Az aszkétáknak erős a kapcsolatuk a pénzzel és nagyon tisztelik azt. Azt a benyomást keltik, hogy jól bánnak a pénzzel, mivel ritkán adósodnak el.

Viszont nagyon mélyen gyökerező félelmed  van attól, hogy szegény leszel, ezért erősen kapaszkodsz a pénzedbe. Ez nagyon jó dolog, hogy csak addig nyújtózkodsz, ameddig a takaród ér! Azonban az extrém túlzás miatt nem tudod élvezni a pénz kínálta előnyöket. Sokszor érzel olyan dolgokat luxusnak, amik mások számára mindennaposak.

A félelem hajt és azért spórolsz, hogy soha ne kerülj anyagilag kiszolgáltatott helyzetbe.

Számodra a kihívást az jelenti, hogy akarj magadba befektetni, szerezz tudást és lépj be mastermind csoportokba, hogy ezáltal bizalmat építs ki magadban mások iránt.

"Amikor a pénzblokkok átveszik az irányítást az életedben, itt az ideje, hogy tegyél valamit ez ügyben."

Lépj szintet a pénzügyeidben az egyedülálló pénzügyi személyiségeddel.

Mikor végre feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna!

Tarts velünk egy izgalmas programra: a PÉNZKÓD Tréning első Workshopjára

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a helyzetedböl, pénzedböl és a személyiségedböl!

Miért érdemes Aszkétaként részt venned a tréningen?

Hát igen – mindenki ilyen rendezett szeretne lenni, mint Te. De tényleg! Tudom, valószínű azt gondoltad, hogy egy “unalmas” személyiséged van, de annyi csodálatra méltó adottságod van!

De! Ha a személyiséged fejlesztésén spórolsz, nem éred el azt a szabadságot, amire vágysz. Attól, hogy velünk tartasz ezen a tréningen, még nem leszel hajléktalan. Ez egy okos, biztonságos és kifizetődő befektetés. Tarts velünk!

Tóth-Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva