Az aszkéta pénzügyi személyiségtípus

Ha a Pénzügyi Személyiségek tesztjén az aszkéta archetípus jött ki neked eredményül, akkor ez a cikk neked szól.

Ha még nem tudod, ki vagy, ha pénzről van szó, gyere tudd meg az ingyenes pénzkód tesztből.

Tudtad, hogy a te típusod tudja a lehető leggyorsabban elérni a pénzügyi szabadságot? Természetesen HA a kihívásaidat mesterien kezeled és az erősségeiddel karöltve használod az adottságaidat. Na, de kezdjük az elején. A te pénzügyi személyiséged jellemzői:

• Számodra teljesen természetes, hogy a lehetőségeidhez mérten élj és takarékoskodj.

• Titokban azonban gondolataid a legkisebb kiadások körül forognak és a tudat körül, hogy a pénz nem egy korlátozott erőforrás.

• A félelem, hogy elfogy a pénzed, hatalmas stresszt okoz, és akadályoz abban, hogy befektess saját magadba.

• Az általad állított korlátok akadályoznak meg abban, hogy szárnyalj.

• Hajlamos vagy arra, hogy másokat a pénzügyi szokásaik alapján ítélj meg.

• Erős érzelmi kapcsot érzel – szeretetet, örömöt, boldogságot -, amikor pénz spórolásról van szó.

• Úrrá lesz azonban rajtad a félelem, az aggódás és a nem akarás, amikor pénzköltésről van szó.

• Nagy valószínűséggel spórolós vagy, sokat töprengsz a vásárlásokon, vagy ragaszkodsz ahhoz, hogy kiárusításokon vásárolj.

 

AZ ASZKÉTA LEGBELÜL EGY BANKÁR

 

Az aszkétáknak erős a kapcsolatuk a pénzzel és nagyon tisztelik azt. Azt a benyomást keltik, hogy jól bánnak a pénzzel, mivel ritkán adósodnak el.

Nagyon mélyen gyökerező félelmed van viszont attól, hogy szegény leszel, ezért erősen kapaszkodsz a pénzedbe. Ez nagyon jó dolog, hogy csak addig nyújtózkodsz,ameddig a takaród ér! Azonban az extrém túlzás miatt nem tudod élvezni a penz kínálta elönyöket. Sokszor érzel olyan dolgokat luxusnak, amik mások számára mindennaposak.

A félelem hajt és azért spórolsz, hogy soha ne kerülj anyagilag kiszolgáltatott helyzetbe.

Számodra a kihívást az jelenti, hogy akarj magadba befektetni, szerezz tudást és lépj be mastermind csoportokba, és ezáltal bizalmat építesz ki magadban mások iránt, illetve ők is megbíznak benned.

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a helyzetedből, pénzedből és a személyiségedből, akkor gyere, tarts velünk egy izgalmas programra: a PÉNZKÓD Tréning első Workshopján.

 

LÉPJ SZINTET A PÉNZÜGYEIDBEN

az egyedülálló pénzügyi személyiségeddel.

 

Mikor végre feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna!

● Világossá válik számodra, hogy mi az, ami a pénz kapcsán az őrületbe kerget ( ez az érzés felszabadít a negatív önértékelésed alól)

● Megismered a 3 legfontosabb pénzerődet ( és hogy hogyan tudsz a segítségükkel a vállalkozásodban több pénzt termelni)

● Képessé válsz szabadon döntést hozni, és nem félelemből (a megkönnyebbülés felszabadító minősége, amit érezni fogsz, azonnal új lehetőségeket nyit meg számodra)

Nem leszel tovább áldozata a tudatalattid szabotázsának ( ez egy áldás, az életedet autentikus módon és kontroll alatt tarva élni)

● Pontosan tudni fogod mit kell tenned és mondanod, ha valaki “áttöri az anyagi határaidat”

Bizakodónak és felkészültnek fogod érezni magad, hogy a vállalkozásodban ( vagy a karrieredben) új lehetőségeket nyiss, melyek a bevételeidet új magasságokba emelik

● Végre leszámolhatsz a pénzzel való stresszes kapcsolatoddal. Most végre érteni fogod és meglesznek a megfelelő eszközeid, hogy a legmagasabb és a legjobb éned legyél

 

Miért érdemes aszkétaként részt venned a workshopon?

 

Hát igen – mindenki ilyen rendezett szeretne lenni, mint Te. De tényleg!
Tudom, valószínű azt gondoltad, hogy egy “unalmas” személyiséged van, de annyi csodálatra méltó adottságod van!

De! Ha a személyiséged fejlesztésén spórolsz, nem éred el azt a szabadságot, amire vágysz. Attól, hogy velünk tartasz ezen a programon, még nem leszel hajléktalan. Ez egy okos, biztonságos és kifizetődő befektetés. Tarts velünk!

 

Gyere, szerezd meg a jegyedet, klikk ide…>>>>>>
MOST AZONNAL AKAROK KEZDENI

Érdekel a másik 7 típus is? Klikk rá és tudj meg többet róla