Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van
Adrienn

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása
Lecke tartalom
0% befejezve 0/1 lépés

7 válasz

 1. Szia Adrienn,

  Tegnap este megneztem az egesz 1. Modult. Annyira tetszett es erdekesnek talaltam, hogy teljesen ratapadtam a kepernyöre es vegig is neztem mindet azonnal. Imadtam alig varom a folytatast. Köszönöm nagyon halas vagyok, hogy TÖLED tanulhatok. :)))
  Munkafüzeteknek is nagyon örülök, bar meg nem sikerült megtalalnom öket. 🙂

  Agi D.
  (Elnezest az ekezetek miatt nemet billentyüzet van a gepemen. )

  1. szia Ági! nagyon örülök ennek a visszajelzésnek.Projektorként nincs szebb érzés, mint az elismerés és siker és te gyönyörüen adtál most feedbacket egy projektornak. 10 pont:-) PS: en meg hálás vagyok, hogy engem választottál

 2. Szia Adrienn és a Tobbiek 🙂

  Nagyon érdekes osszefoglalója ez a HD-ba való bevezetésnek, ahol annyi csodálatos téma van érintve, hogy kulon-kulon napokat tudnék eltolteni vele, hogy részletesebben felfedezzem oket.

  Nagyon érdekesnek tartom a neutrínókról szóló részt, az asztronómiai vonatkozásokat, a tudományok szimbiózisát. A HD-ban az nyugoz le, hogy ennyi csodálatos és kulonbozo tudományágból merít és egy hihetetlenul mély, bonyolult rendszert kovácsol belole. Aztán a kovetkezo részben, amikor a mandalán keresztul kezdjuk szemlélni a dolgokat, és már minden totálisan bonyolultnak tunik az információ halmazban, akkor egyszer csak ránk kacsint a Yin&Yang és a homlokunkra csapunk, hogy alapjában véve milyen “egyszeru” is ez!

  Imádom, és várom a folytatást!

  1. imádom a yinyang-al valo munkát. csodaszerü, hogy ebben a dualitásban minden benne van, amire szükségünk van. En is várom a folytatást <3

 3. Szia Adrienn!

  Nekem is nagyon tetszettek a videók, és elképesztően érdekesnek találtam őket! Az a fura, hogy tavaly én pont elkezdtem egy könyvet olvasni a Ji Kingről, és utána jöttem rá, hogy ez pont a HD-hez tartozik! Bár nem sokat foglalkoztam vele, de a videóból sokkal többet sikerült megértenem, mint amit eddig korábban a könyvből. 🙂 nagyon várom a folytatást!

  1. közben ahogy újra és újra visszanézem őket, feljönnek újabb dolgok. a Yin és a Yang összehasonlításánál, amikor arról van szó, hogy a teremtő mindig erős, és megmutatja a könnyűt, a befogadó pedig mindig engedékeny, és megmutatja az egyszerűt, ott felteszed a kérdést, hogy “a te életed könnyű és egyszerű?”. Ha a szülői példát nézem, amit korábban kaptam, akkor a teremtő nekem mindig azt mutatta, hogy nehéz, sosem éreztem azt a súlytalanságot, hogy egyszerűek lennének a dolgok, de tudom, hogy ez azért van, mert ő nem volt rendben magával. ha a másik oldalt, anyukám oldalát nézem, akkor látom, hogy sokat kaptam ebből az egyszerűségből. kicsit kiélesedett előttem, hogy pontosan ezért látom úgy a dolgokat, ahogy látom őket, de eddig fogalmam sem volt, hogy anyukámnak mekkora szerepe volt abban, hogy úgy látom most a dolgokat, ahogy vannak, és hogy édesapám világlátása, nevelése mennyire rányomta a súlyát arra, ahogy most navigálok az életemben. köszönöm ezt a leckét, és hogy tőled tanulhatok! minden alkalommal újat hallok meg a videókból, ezért minél többször visszanézem őket. 🙂 szép napokat!

 4. Kedves Adrienn és Kedves Csoport tagok,
  Amikor megnyílt a megnézési lehetősége az 1. modulnak, nyomban “rárepültem” és a végignézésig meg sem álltam….Talán már ez is így “beszédes” .
  Nekem különösen a Yin- yang energiák és az ezt tovább- görgető bigrammos,trigrammos, majd hexagrammos részek ejtettek ámulatba. Ami először azt gondoltam teljes hieroglífa lesz számomra, azt a tökéletes magyarázatnak köszönhetően teljesen logikusnak, érthetőnek találtam. (Egyedül azt nem értettem a trigrammos magyarázatnál említett 25 -ös jelnél, hogy az “miért” aktív belső , amikor a “szél” szelíd és áthatoló.(ha jól értettem).Ami biztos, hogy folyamatosan “kell” vele foglalkozni, mert pl. amit egy hete leírtam/jegyzeteltem magamnak, és akkor nagyon benne voltam a flow-ba, most visszaolvasva a saját magyarázataim nem teljesen világosak(amit kiegészítésképp odaírtam).Ami kulcs mondat és nagyon betalált (nem véletlenül persze), “miszerint”: a TUDÁS a megvalósításról szól, nem pedig az információk begyűjtéséről…..Igyekszem megélni, gyakorlatba átélni , a valóságommá tenni mindazt amit kapok, hog ne csak a papíron legyen meg, hanem a lényemmé váljon.
  A másik kincs , hogy ismét kaptam megerősítést arra vonatkozóan, hogy “ne tékozoljuk el az életerőnket”…. erre hogy, hogy nem, szintén “hajlamos”(?) vagyok, vagy legalább is ezt művelem.
  Szintén kulcsmondat, miszerin “ne átrohanjunk az életen, hanem áljük meg”. Ez is bingó…..
  Újabb kincs mondat: a kis lépések az igazi fokmérői az előrejutásnak…. ne legyek türelmetlen se magammal, sem pedig a folyamattal kapcsolatosan. Attól , hogy még valami nem jelet meg az “univerzumomban” látható módon, már a morfogenetikus mezőmbe behívtam.Előbb-utóbb “beérik” minden erőfeszítés, beletett energia, fókuszálás…Minden amit “adok”, “ezerszeresen visszatér Hozzám.Köszönöm a lehetőséget . Köszönöm a megerősítéseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük