Csoportos tréningek

ÍRD ÁT A TÖRTÉNETED, ÉS TEREMTSD MEG A SAJÁT VALÓSÁGOD, VAGY SEGÍTS MÁSOKNAK MEGTEREMTENI A MAGUKÉT!

Hagyd, hogy bebizonyítsam neked, képes vagy átírni a saját pénztörténetedet, ahogy képes vagy egy jobb valóságot is teremteni magadnak. Sőt, a Human Design Analyst képzésemmel másoknak is segíthetsz kiteljesedni. Válaszd azt a tréninget, amire a legnagyobb szükséged van a szintlépésedhez!

Dolgozz velem a csoportos kurzusaimban

Válaszd ki azt tréninget, amelyikkel szintet léphetsz az életedben!

Akár a pénztörténeted átírásáról van szó, akár másoknak szeretnél segíteni abban, hogy jobban megélhessék saját potenciáljukat, kurzusaim sorsfordítóak lehetnek a számodra.

Bőségteremtő Pénzkód tréning

A pénzhez való viszonyod rosszul alakult, ezt öntudatlan pénzblokknak nevezik. Ez nem a te hibád, de ez a baj okozója.

Tudom, ez a szó, hogy „pénzblokk”, kissé misztikusan hangzik, de amikor a hatását nap mint nap a saját bőrödön tapasztalatod, hirtelen nagyon is racionális és fájóan valóságos lesz. Nem csak ez a 3 jele van a pénzblokknak, de ha e három közül egyet is tapasztalsz, sürgősen fel kell oldanod.

 • Túl keveset kérek a munkámért, csak nem tudom, hogyan kérhetnék többet…
 • Épp csak eleget keresek, pedig a vállalkozásom sikeres…
 • Évek óta nincs szintugrás; keményebben dolgozom, de nincs meg a nagy áttörés…

Ha ezek közül bármelyik igaz rád, a Pénzkód tréning neked való, ahol bevált módszerekkel feloldjuk benned a blokkokat, hogy utána jobb döntéseket tudj hozni, és több pénzt tudj keresni a munkáddal.

A pénzkód tréning tartalma

 • Ebben a 8 hetes, 6 modulból álló tréningben alaposan megismerjük azt a 8 pénzügyi személyiségtípust, amit téged a döntéseidben irányítanak.
 • Ehhez elsőként kapsz egy 64 kérdésből álló Nagy pénzügyi személyiség tesztet
 • Az első modulban megtanulod, hogyan lehet felismerni a pénzügyi személyiségjegyeket
  magadon, sőt másokon is. Megérted, hogyan dolgoznak össze a személyiségek, beleértve a partnered, gyereked, szüleid, ügyfeleid befolyását. Rá fogsz jönni, mi az, ami eddig visszatartott.
 • A második modulban megtanulod, hogyan tudod legyőzni a pénzzel kapcsolatos negatív érzéseidet. Hogyan alkosd meg a pénzügyi iránytűdet. Ez lesz a vezérfonalad az új döntéseidben az életedben, a vállalkozásodban, vagy a karrieredben.
 • A harmadik modulban pontosan meglátod, hol folyik el a pénz a vállalkozásodban. Megtanulod, mit kell tenned, hogy ezeket a laza pontokat lezárd, ahol a pénz kifolyik a vállalkozásodból.
 • A negyedik modulban feltérképezzük azokat a szokásokat, meggyőződéseket és magatartásokat, amik visszatérően szabotálják az anyagi helyzetedet.
  Megtanulod, hogyan készíts magadnak egy teljes pénztörténet-változtatást, azaz Money Story Change-et.
 • Az ötödik modulban először megérted, hogy mi okozza a fejedben a pénzplafont, majd megtanulsz létrehozni egy zseniális akciótervet, amivel ezt a plafont áttörheted, hogy végre többet kereshess.
 • A hatodik modulban megtanulod azokat a módszereket, amikkel megszabadíthatod magad attól, hogy a pénzügyi személyiséged árnyékában élj. Megtanulod, hogyan készítsd el magadnak az egyedülálló, a lelked által inspirált élettervedet.
 • A 3. és a 6. modult egy-egy vezetett coaching maraton követ, ahol minden kérdésedre választ kapsz.
 • Minden egyes kör tréninghez biztosítunk egy Zárt Facebook-csoportot, ahol fogjuk a kezed, vezetve vagy a tréningek alatt, és biztosítunk arról, hogy ne veszítsd szem elől a célod, amivel a tréningbe érkeztél.

Human Design Analyst Képzés

Holisztikus, online, Human Design alapú program azoknak, akik bátrak, többet akarnak, és készen állnak egy Új Világ megteremtésére.

Képzeld el, mennyi embert tudnál támogatni, felébreszteni, megerősíteni, ha segítenél nekik önmagukra ébredni, megtalálni valódi énjüket, erősségüket és, hogy olyan életük és vállalkozásuk lehet, ami nekik való. 

Tudnod kell, hogy a tudás magában nem visz el a célodhoz. Csak azért, mert tudunk az interneten szörfölni, és megtaláljuk az információkat, az még nem a miénk. A cselekvéssel, a kipróbálással, a tapasztalattal lesz a miénk a tudás. 

A megélt tudás az igazi kincs, nem a teória.

Azoknak ajánlom a programot, akik mélyrehatóan szeretnék tanulmányozni a Human Design-t, és az életüket, a vállalkozásukat, a kapcsolataikat egy magas minőségben akarják megélni.

Eljött a változás és az átalakulás ideje!

Típus
0
Variáció
0
Energiaközpont
0
Kulcs
0

A Human Design Analyst képzés tartalma

 • Ezen a 6 hónapos és 12 modulból álló programban mélyen belemerülünk a Human Design világába.
 • Egy átfogó alaptudással fogsz rendelkezni a Human Design Rendszerről.
 • Az első modulban megismered a Human Design történetét; az Élettérkép nézeteit és területeit, és azt, hogy mi mindent láthatsz a térképen.
 • A második modulban részletesen megismered a típusokat a stratégiáikkal, szükségelteikkel, erősségeikkel és kihívásaikkal. Valamint megtanulod, az egyes típusoknak milyen auraformái vannak, és hogyan kommunikálnak a környezettel.
 • A harmadik modulban a reflektor és projektor típusokat ismered meg részletesen.
 • A negyedik modulban a manifesztor, a generátor és a manifesztáló generátor típusok kerülnek bemutatásra.
 • Az ötödik modulban a 7 autoritást ismered meg, azok árnyék- és fényoldalát, valamint a szervek velük való kapcsolódását.
 • A hatodik modulban a 9 központot tanulmányozod, azok feladatait és céljait.
 • A hetedik modul a profilok kialakulásáról, jelentéséről és azok kölcsönhatásáról szól.
 • A nyolcadik modul 
 • A kilenc-tíz-tizenegyedik modulokban részletesen megismered a 64 kapu, a kulcsokat és azok hatásait a kapukra.
 • A tizenkettedik modulban megtanulod a 36 csatorna, azaz zsenizónák tulajdonságait, felismerését, megértését, összhangját minden ajándékával és kihívásával.
 • A képzés végére képes leszel egy Élet-Térképet elemezni.
 • Képes leszel megragadni az ember energiáját és jellemzőit, és így holisztikusan, fenntarthatóan és magas minőségben tudsz elemzést adni másoknak.
 • Az elméleti tudás mellett gyakorlati foglalkozásokat is kapsz.
 • A program teljes ideje alatt számíthatsz a személyes támogatásomra.
 • Nem utolsó sorban egy zárt közösségben fejlődhetsz.
 • Amennyiben sikeres vizsgát teszel a képzés végén, egy nemzetközileg elismert bizonyítvánnyal a kezedben egy új szakmát kapsz, mellyel nagyon sok ember életében hozhatsz gyökeres változást.

Aki vezet a tréningekben

Tóth-Máté Adrienn

Adrienn Human Design Coach & Mentor & Tréner , 6|2-es projektorként mélyrehatóan tanulmányozta a Human Designt mint rendszert és évek óta  integrálja az életében és a vállalkozásában. 

Adrienn nagyon gyorsan érzékeli a zsenizónádat és megtalálja azokat az akadályokat, amelyek még mindig a nagyszerű (rendlívüli, ellenállhatatlan) életed  útjában állnak. 

Különös tehetsége van ahhoz, hogy összetett tartalmakat egyszerű, érthető és gyakorlatias módon közvetítsen másoknak. Segítségével tisztán láthatod meg önmagadat, megismerheted a valódi kvinteszenciádat és olyan életet teremthetsz meg, amire mindig is vágytál, de eddig nem merted magadnak megengedni. 

A benne lévő startkodon, 41-es kapu ultimativ kezdés energiája, segíthet téged abban, hogy tudatossággal és kvantumlépésekkel indítsd újra a vállalkozásodat. Arra  inspirál, hogy lelkesen éld az életed.

Adrienn Projektor 6/2, „a remete példakép”,  intuíció autoritás, Inkarnációs keresztje: 9, 16, 64, 63

Miért nem hagyhatod ki ezeket a lehetőségeket?

Én hiszek a reinkarnációban és abban, hogy minden, amit adunk, visszatalál hozzánk. Azonban ebben az életünkben véges az időnk. A legtöbbet akarom belőle és magamból kihozni. Nem tudom, mikor üt utolsót az órám. De amíg itt vagyok, nem akarom elvacakolni az időmet. És te?

Ne tagadd, mert tudom, hogy arra vágysz, legyen értelme annak, hogy éltél. Szeretnéd, ha lenne egy látható nyoma annak, hogy itt voltál. Te szeretnél adni valamit a világnak! Valamit, ami emlékezésre méltó. Ez hajt. Mert örökséget (is) akarsz hagyni a világra. 

Rájöttél, hogy nincs semmi, ami annyira gúzsba kötné az életedet, mint a rabság, a valamitől vagy valakitől való függés. Itt az ideje, hogy megtaláld és megéld azt a szabadságot, amire éhezel, és tested-szellemed-lelked is vágyik. Egyéni kiteljesedés, autentikus élet, önmagaddal hűségben – erre  vágysz, és eleged van abból, hogy eddig csak gondolatban, vagy részlegesen tudtad átélni. Nincs már kompromisszum. Most az egészet akarod!

Ügyfeleim által megosztott történetek, amelyek bizonyítják a változást, amit elhoztam az életükbe.

Maradjunk kapcsolatban

Ha bejelentkezel a leveleimre, akkor rendszertelen időközökben kapsz további információt azokról a szenzációs módszerekről, amiket használok, és amik megadhatják neked is a hiányzó puzzle darabot. Ezen kívül kapsz inspirációt, tudást, eseményekre meghívót, hogy végre SZABAD és autentikus életet élhess.

Tóth-Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva