Azoknak, akik bátrak, többet akarnak, és készen állnak egy új világ megteremtésére.

Hiszem, hogy ez akkor lehetséges, ha emlékeztetjük magunkat a különleges lehetőségeinkre, megismerjük  belső ragyogásunkat és használjuk az erőnket, ami bennük volt mindig, csak esetleg nem tudtunk róla és fefedezzük, hogy valójában miért jöttünk erre a világra.

Az ÉletTérkép egy olyan eszköz, amely támogat téged és a munkádat abban, hogy egy olyan életet élhess, amire mindig is vágytál és amire leszülettél.

Ez a könyv nemcsak tudást ad a kezedbe, hanem segít, hogy elkezded a saját potenciálodat megismerni és megélni. 

Mi egyáltalán ez a Human Design?

A Human Design egy abszolút életmódváltó “eszköz”, amely segít felfedezni önmagad és megérteni, hogy ki is vagy valójában!

A Human Design segítségével megkapod a saját “használati utasításodat” önmagad és az életed számára, és mostantól kezdve a számodra meghatározott játékszabályok szerint játszhatsz, és olyan döntéseket hozhatsz, amelyek valóban neked valók!

Az Élet-Térkép elolvasása után tényleg úgy fogod érezni, hogy VAN egy TÉRKÉP az életedhez.

Miben más a Könyv, mint egy Elemzés?

Ha ezt a tudást szeretném elemzésen átadni, ami ebben a könyvben van, akkor több mint 30 óráig tartana az elemzés. 

Az ÉletTérkép Könyv egy tökéletes alap irodalom és lépés, hogy elindulj a Human Design csodálatos és komplex birodalmában. 

Egyedül, a saját tempódban fedezheted fel önmagadat. 

A Könyv egy exkluzív munka, virtuális lenyomata az életednek. 

Egy elemzésnek akkor van igazán értelme, ha van mit kérdezned. Hidd el, jobban fogod élvezni az elemzést és sokkal többet ki tudsz belőle hozni, ha előtte alapszinten már ismerkedsz magaddal. 

Kinek való az Élet-Térkép Könyv?

Azoknak ajánlom a könyvet, akik mélyrehatóan szeretnék tanulmányozni a Human Designt és az életüket,  vállalkozásukat, kapcsolataikat egy magas minőségben megélni akarják. 

Kérheted magadnak, párodnak,  gyermekednek, barátodnak, szüleidnek vagy akinek szeretnéd.

A megjegyzés rovatba írd be a születési adatokat (születési hely, pontos időpont : év, hónap, nap, óra, perc) és a nevet, akinek kéred az Élet-Térkép Könyvet.

Mit mondanak mások?

ÉletTérkép könyv a valódi önazonos életed megismeréséhez

Összegezve, mi mindent ismersz meg az Élet-Térkép könyvben ?

Befektetésed önmagad megismerésébe:
90 €

Az egyéni PDF könyvet 2-3 munkanap alatt küldjük el neked emailen. A bónusz videókurzust manuálisan adjuk hozza tudástáradhoz, amit 2 munkanap alatt vehetsz igénybe. 

MOST 48 ÓRÁIG PREMIER BÓNUSZ!

AJÁNDÉKBA kapod a könyv mellé az energiatípusodról szóló videókurzust

45 euro értékben, 

a következő 48 órai rendelésnél!

nap
óra
perc
másodperc

Az egyéni PDF könyvet 2-3 munkanap alatt küldjük el neked emailen. A bónusz videókurzust manuálisan adjuk hozza tudástáradhoz, amit 2 munkanap alatt vehetsz igénybe. 

Mentorod a könyvben és a kurzusban

Tóth-MátéAdrienn 

Adrienn holisztikus Soul Business Mentor & Tréner , 6|2-es projektorként évek óta  integrálja az életében és a vállalkozásában a metafizika eszközeit: Human Design, GeneKeys, Business Asztrológia. 

Adrienn nagyon gyorsan érzékeli a zsenizónádat és megtalálja azokat az akadályokat, amelyek még mindig a nagyszerű (rendkívüli, ellenállhatatlan) életed  útjában állnak. 

Különös tehetsége van ahhoz, hogy összetett tartalmakat egyszerű, érthető és gyakorlatias módon közvetítsen másoknak. Segítségével tisztán láthatod meg önmagadat, megismerheted a valódi kvinteszenciádat és olyan életet teremthetsz meg, amire mindig is vágytál, de eddig nem merted magadnak megengedni. 

A benne lévő startkodon, 41-es kapu ultimativ kezdés energiája, segíthet téged abban, hogy tudatossággal és kvantumlépésekkel indítsd újra a vállalkozásodat. Arra  inspirál, hogy lelkesen éld az életed.

Adrienn Projektor 6/2, „a remete példakép”,  intuíció autoritás, Inkarnációs keresztje: 9,16,64,63

További információra van szükséged vagy kérdésed van?

Írj emailt a happyclient@tothmateadrienn.hu – emailcímre.

Tóth Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva