Azoknak, akik bátrak, többet akarnak, és készen állnak egy új világ megteremtésére.

ÁTHATÓ FELISMERÉSEK VALÓDI SZENVEDÉLLYEL

Tudtad, hogy neked is van egy Élet-Térképed?

Ha szeretnél egy használati kézikönyvet, egy térképet az életedhez, akkor ajánlom neked az egyedi ÉLET-TÉRKÉPET, amit egyénileg készítek el neked. Megtudod, milyen energiatípusként születtél, hol veszítesz energiát- erőt- időt- -pénzt, hogyan tudsz úgy élni, hogy az önazonos legyen veled, önmagaddal, azaz a belső MAGoddal.

Az ÉletTérkép egy olyan eszköz, amely támogat téged és a munkádat abban, hogy emlékeztesse az embereket pontosan ezekre az erősségekre, és képessé tegye őket arra, hogy önmagukért és valódi céljukért küzdjenek.

Ez a könyv nemcsak tudást ad a kezedbe, hanem segít, hogy elkezded a saját potenciálodat megismerni, megélni. A Human Design tréningem alatt pedig segítek beültetni a gyakorlatba.

Az egyedi Könyvedből megtudod

Mindezt egy gyönyörű 20-25 oldalas pdf Ebookban, emailen.

 

Mivel leszel gazdagabb Az Élet-Térkép könyv által?

A Human Design Élet-Térkép Könyv tartalma:

Az Élet-Térkép elolvasása után tényleg úgy fogod érezni, hogy VAN egy TÉRKÉP az életedhez.

Miben más, mint egy HumanDesign Elemzés?

Ebben a csomagban nincs benne egyéni elemzés velem, csak a pdf Élet-Térkép Könyv!

Ez egy alap elemzés, ami mindig az első lépcsőfok, ha érdekel a Human Design, GeneKeys vagy a metafizika.

A PDF formátumú egyéni Élet-Térképet emailben kapod meg a megrendelés után legkésőbb 3 munkanappal.

Kérheted magadnak, párodnak,  gyermekednek, barátodnak, szüleidnek vagy akinek szeretnéd. A megjegyzés rovatba írd be a születési adatokat (születési hely, pontos időpont : év, hónap, nap, óra, perc) és a nevet, akinek kéred az Élet-Térkép Könyvet.

Mi áll az Élet-Térkép mögött?

A Human Design egy abszolút életmódváltó “eszköz”, amely segít felfedezni önmagad és megérteni, hogy ki is vagy valójában!

A Human Design segítségével megkapod a saját “használati utasításodat” önmagad és az életed számára, és mostantól kezdve a számodra meghatározott játékszabályok szerint játszhatsz, és olyan döntéseket hozhatsz, amelyek valóban neked valók!

Kinek ajánlom a Élet-Térkép Könyvet ?

Azoknak ajánlom a könyvet, akik mélyrehatóan szeretnék tanulmányozni a Human Designt és az életüket,  vállalkozásukat, kapcsolataikat egy magas minőségben megélni akarják. 

A világba!
A munkádba
A családodba
Önmagadba!

Ez a csoda megtörténhet, hidd el! Én is átéltem! De tudod mit, ne is hidd el, hanem próbáld ki te is!

Ez a csoda megtörténhet, hidd el! Én is átéltem! De tudod mit, ne is hidd el, hanem próbáld ki te is!

Nézd meg mit mondanak mások

Összegezve, mi mindent kapsz kézhez az Élet-Térkép könyvben ?

Befektetésed ma:
49 € helyett
29 €

Mentorod

Adrienn / Master Mentor

Adrienn Human Design Coach & Mentor & Tréner , 6|2-es projektorként mélyrehatóan tanulmányozta a Human Designt mint rendszert és évek óta  integrálja az életében és a vállalkozásában. 

Adrienn nagyon gyorsan érzékeli a zsenizónádat és megtalálja azokat az akadályokat, amelyek még mindig a nagyszerű (rendlívüli, ellenállhatatlan) életed  útjában állnak. 

Különös tehetsége van ahhoz, hogy összetett tartalmakat egyszerű, érthető és gyakorlatias módon közvetítsen másoknak. Segítségével tisztán láthatod meg önmagadat, megismerheted a valódi kvinteszenciádat és olyan életet teremthetsz meg, amire mindig is vágytál, de eddig nem merted magadnak megengedni. 

A benne lévő startkodon, 41-es kapu ultimativ kezdés energiája, segíthet téged abban, hogy tudatossággal és kvantumlépésekkel indítsd újra a vállalkozásodat. Arra  inspirál, hogy lelkesen éld az életed.

Adrienn Projektor 6/2, „a remete példakép”,  intuíció autoritás, Inkarnácios kereszt: 9,16,64,63

További információra van szükséged vagy kérdésed van?

Írj emailt a happyclient@tothmateadrienn.hu – emailcímre.

Tóth Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva