"Neked is van Élet-Térképed" Webinár felvétele

Összesen 3 napig, azaz 2023. április 25-ig, kedd éjfélig áll ingyenesen a rendelkezésedre a felvétel. 

2óra 26 perc a felvétel, tudom, tudom, nem rövid, de legalább látod, hogy nem zavarom le röviden a témát, mert túl értékes ahhoz. 

Jó filmnézést és értékes felismeréseket kívánok neked is

Egyetértesz azzal, hogy több mint érett az idő arra, hogy végre megvalósítsuk életünk álmát és hogy egy Új Világot megteremtsünk?

Az ÉletTérkép egy olyan eszköz, amely támogat téged és a munkádat abban, hogy emlékeztesse az embereket pontosan ezekre az erősségekre, és képessé tegye őket arra, hogy önmagukért és valódi céljukért küzdjenek.

Ezen a programon nemcsak tudást kapsz, hanem elkezded a saját potenciálodat megismerni, megélni. 

„Világítótotrony legyél, ne mécses!”

Képzeld el, mennyi embert tudnál támogatni, felébreszteni, megerősíteni, ha TE önmagadra ébredtél, megtaláltad valódi énedet, erősségedet és hogy olyan életed és vállalkozásod lehet, ami neked való. 

Itt az idő, mély értelmet adni az életünknek. olyan életet teremthetsz meg, amire mindig is vágytál, de eddig nem merted magadnak megengedni. 

Eljött a változás és az átalakulás ideje. 

Világítótorony Mécses2

Mi az, amit kapsz? A berögzült mintákat feloldani. Kondicionálást és ezáltal a manipulálhatóságot leállítani, hiteles életet élni.

Amikor a saját viselkedésed hiteles, megtalálod a helyedet az áramlásban, és így a boldogságot is magadhoz vonzod.

Akkor PONT jó helyen vagy, mert én sem. Nem lehet ugyanazt csinálni és más eredményt várni.
Ezért MÁST kell csináljunk. Gyere, megmutatom neked is, mi lehetséges.

Kinek szól az ÉletTérkép Tréning?

Mély és valódi önismeretre neked

ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat, mélyértelmet adni az életednek, emelni életedet következő szintre. Neked való, ha érzed, hogy kell még lennie valaminek, amit szabad felfedezned. Nem lehet ennyi az élet! Van még hová fejlődni, jobbá válni.

Munkádban egy bőséges és mesteri szinthez

Azoknak, akik újragondolják az üzleti életet és újítani akarnak, akik hajlandóak problémák helyett megoldásokban gondolkodni és akik saját csapatukban vagy vállalatukban szeretnék alkalmazni a tudást. 

Családodhoz, gyermekeidhez, partneredhez

Sok szülő számára nehéz feladat a gyerekeik nevelése, főleg ha nem értik, miért viselkednek úgy, ahogy. Megismerheted a gyerekeid egyéni jegyeit és karakterét, ami segít megérteni őket és jobban tudsz nekik megfelelő iránymutatást adni és személyre szólóan fejleszteni

Coach és mentorként, mint szakma

Egészítsd ki portfóliódat és így egyedi módon tudsz segíteni az ügyfeleknek és nincs konkurenciád. Ezzel a tudással kvantumlépésekkel haladhatsz előre és hozzásegíted az embertársaidat egy teljesebb élethez.

A világba!
A munkádba
A családodba
Önmagadba!

Ez a csoda megtörténhet, hidd el! Én is átéltem! De tudod mit, ne is hidd el, hanem próbáld ki te is!

Ez a csoda megtörténhet, hidd el! Én is átéltem! De tudod mit, ne is hidd el, hanem próbáld ki te is!

Csak ha te magad is teljes erődben vagy, akkor tudsz másokat is segíteni felemelni.

Tanuld meg hitelesen megtestesíteni a ÉletTervedet és kibontakoztatni a különleges varázslatot önmagadban. 
Csak így tudsz segíteni másoknak, hogy ugyanezt tegyék. 
Lépjünk tehát együtt előre, mint egy Új Világ Vezetői.

Itt az idő. 

„Rabok legyünk vagy szabadok. 
Itt az idő válasszatok!”

A valódi fejlődéshez és átalakuláshoz több mélységre, több bátorságra és több megélt tudásra van szükség.


A tudás magában nem visz el a célodhoz. Csak azért, mert tudunk az interneten szörfölni és megtaláljuk az információkat, az még nem a miénk. A cselekvéssel, a kipróbálással, a tapasztalattal lesz a miénk a tudás. 

A megélt tudás az igazi kincs, nem a teória. 

Az elmúlt 3 évben nagy változás történt a világban. Legkésöbb azóta biztos te is érzed a hívást. 

A „belsőd” hív, hogy fedezd fel magadat, de úgy rendesen, állja bele az erődbe, találd meg a tehetségeidet, mutasd meg a bölcsességedet, bontsd ki a fényt és erőt, ami TE vagy. 

Vigyél másokat is magaddal, hogy együtt teremtsünk egy csodálatos életet magunknak. 

Meg vagyok győződve, hogy a Human Design nem véletlenül érkezett hozzád és hogy nem ok nélkül vagy itt az oldalamon.

Nincsenek véletlenek.

Te manifesztáltál engem magadnak, hogy vezesselek el oda, ahová menni szeretnél, pedig lehet nem is tudod, hová mennél, csak azt, hogy ott van benned a hívás és keresed a helyedet. 

Az ÉletTérképed sokkal több, mint információk halmaza

Te is szeretnéd megtanulni, hogyan kell helyesen olvasni az Élet-Térképet és ezáltal jobban megérteni önmagadat, a családodat és a kollégáidat…

…de nem szeretnél több ezer órát tölteni azzal, hogy egyedül kutakodj az interneten és könyvekben, hanem inkább szeretnél valakit melletted tudni, aki mindent könnyen érthetően elmagyaráz neked, és közvetlenül válaszol a kérdéseidre?

Ez egy kompakt és rövid tanfolyam, ami jól, könnyen érthetően és gyorsan megtanítja a kezdéshez az  alapokat, de ugyanakkor személyes támogatást ad, és nem veszel egy 100 fős kérdezz-felelek között.

Mit kell tudni az ÉletTérkép Tréningről?

Ezen a 6 hetes és 6 modulból álló live online tréningen belemerülünk a Human Design világába.
0. MODUL : A Human Design története, az Élettérkép nézetei, területei, mi mindent láthatsz a térképen. Ez egy BÓNUSZ AJÁNDÉK, ami a tudástárban fog várni. Enélkül egy mágikus pillanattól fosztod meg magadat. Ez a történet egy csoda.
1.MODUL "Két Én-Erő": Kideríted, hogyan látod magadat és hogyan látnak téged mások. Megérted 2 különböző erődet, ami a profilodból ered, amik benned működnek és a két szék közötti érzést adják. Tisztánlátást kapsz, ez miért van és mit tudsz vele kezdeni. Enélkül lehet az az érzésed, hogy magadat sem ismered ezért nem azt adod magadnak, ami tényleg kielégítene.
2. MODUL "Világhelyzet" : Itt arra kapsz választ, hogy mit jelent a te típusod, milyen szükségleteid vannak, mik az erősségeid és kihívásaid, milyen az aurád, vagyis hogyan kommunikálsz a környezettel. Enélkül fennáll a veszélye, hogy nem azt kapod a többiektől, amit szeretnél.
3. MODUL "Barát vs.Ellenség": Itt kideríted, mikor vagy önmagad barátja és mikor szabotálod magadat, ha csak ezt kezded el korrektül mozgatni, már az egy óriási plusz az életedben. Enélkül tapogatózol a sötétben és megpróbálsz az érzelmeid keveredésében helytállni.
4.MODUL: "Az Univerzum kapuja" Itt megismered a stratégiádat, ami nehézkesen érsz el célokat az életedben, mert ez a te "titkos" kommunikációs csatornád az univerzummal.
5.MODUL " Belső Iránytű" : A 7 autoritás részletes bemutatása, árnyék és fényoldala, alacsony és magas szintű működése, szervek kapcsolódása.
6.MODUL "Titkos Beszéd" Itt megismered a 9 központodat, hol vagy befolyásolható (manipulálható) és hol befolyásolsz te másokat, milyen az árnyék és fény oldala a központoknak és hogyan tudod az arany középutat magadnak megtalálni
BELÉPŐJEGY: Az ÉletTérkép Tréning után van lehetőséged a Coach Képzésbe bejönni. Ez a tréning belépési feltétel a coach képzéshez. Ha az a célod, akkor itt kezdd el a folyamatot.

ÍGY MŰKÖDIK A ÉLETTÉRKÉP TRÉNING

Ezt a programot úgy terveztük, hogy megismerhesd az ÉletTérképedet és elkezdhesd élni valódi önmagadat.

A legjobb tanulási módszereket kombináljuk: az online tanítást az idő és a hely maximális rugalmassága érdekében és a személyes támogatást, gyakorlati tréninget. 

A 6 hetes program során hetente találkozunk zoomon keresztül. Ez egy élőben megtartott tréning, amikor a te Élettérképed része lesz a programnak.

A tréning 2023. május 8-án indul, hétfőn, 19 órai kezdéssel. Időpontok: 2023. Május 8, 15, 23, 31. Június 5, 12. 

Tervezz alkal-manként 120- 150 percet. 

Zoomon keresztül fogunk találkozni, hetente egyszer. Ha nem ismered ezt a programot, akkor le kell töltened a tréning előtt. Ezen kívül egy jól müködő és gyors internetre lesz szükséged. Laptop használat ajánlottabb, mint a mobilról részt venni. 

A tréninghez tartozik egy Tudástár. Ide kerül fel a 6 modulról készült felvétel, mp3 és mp4 formában. A hozzáférésed a programhoz “örökös”. Az örökös hozzáférés jogilag azt jelenti, hogy addig, amíg a program él, addig lehet hozzáférni. Nem a résztvevö életéhez igazodik, hanem a program életfolyamatához.

Bónuszokat is kapsz

Nézd meg mit mondanak mások

Az Élet-Térképed olyan, mint az ujjlenyomatod. Egyedi, különleges, kicserélhetetlen. Több millió információ van belekódolva ebbe a rendszerbe

ÖSSZEGEZVE, EZT KAPOD A TRÉNINGEN

Tréning értéke: 1988€
Tréning ára: 333€

2023. Április 24-ig az EARLY BIRD: 300€ 

nap
óra
perc
másodperc

2023. Április 24 után a normál ár: 333€

A helyek száma korlátozott! Ha megtelik a tréning, akkor lezárjuk a jelentkezést és várólistára tudsz feliratkozni.

1. Információ

Nézd meg alaposan az ezen az oldalon található összes információt. Itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell.

2. Várólista

A legjobb, ha közvetlenül feliratkozol a várólistára. Ez az egyetlen módja annak, hogy minden információt megkapj az új program időpontokról.

3. Kapcsolat

Felvesszük veled a kapcsolatot amint lesz hír a következő program körröl.

Mentorod a programon

Adrienn / Master Mentor

Adrienn Human Design Coach & Mentor & Tréner , 6|2-es projektorként mélyrehatóan tanulmányozta a Human Designt mint rendszert és évek óta  integrálja az életében és a vállalkozásában. 

Adrienn nagyon gyorsan érzékeli a zsenizónádat és megtalálja azokat az akadályokat, amelyek még mindig a nagyszerű (rendkívüli és ellenállhatatlan) életed  útjában állnak. 

Különös tehetsége van ahhoz, hogy összetett tartalmakat egyszerű, érthető és gyakorlatias módon közvetítsen másoknak. Segítségével tisztán láthatod meg önmagadat, megismerheted a valódi kvinteszenciádat és olyan életet teremthetsz meg, amire mindig is vágytál, de eddig nem merted magadnak megengedni. 

A benne lévő startkodon, 41-es kapu ultimativ kezdés energiája, segíthet téged abban, hogy tudatossággal és kvantumlépésekkel indítsd újra a vállalkozásodat. Arra  inspirál, hogy lelkesen éld az életed.

Adrienn Projektor 6/2, „a remete példakép”,  lépautoritás, inkarnációs kereszt: 9,16,64,63

Gyakori kérdések a programról

Itt az ÉletTérkép Tréninggel kapcsolatban gyakran feltett kérdéseket találsz.

A tréning 2023.május 8-án indul. Ez egy kiscsoportos program, limitált helyekkel, ezért fontos, hogy ha érdekel, foglald le a helyedet. 

Az ÉletTérkép Tréning azoknak való:

  • akik szeretnék megérteni a Human Design Chartjukat
  • akik gyerekekkel foglalkoznak (tanárok, iskolák, szakemberek) és szeretnék őket személyre szólóan fejleszteni  
  • szülőknek, nagyszülőknek, akik tudatosan akarják a gyerekeket nevelni 
  • akiknek már volt Human Design elemzésük, de nem értik mit tudnak vele csinálni
  • akik szeretnének ezzel professzionálisan foglalkozni, mint coach és mentor
  • akiknek elegük van a a káoszból és ködből és tisztánlátásra vágynak önmagukról és a világban való helyükről

tehát mindazoknak, 

  • akik szeretnék az életüket, önmagukat vagy a vállalkozásukat a következő szintre emelni

A tréning 6 hétig tart, 6 modult tartalmaz.

6 héten keresztül, május 8-tól, hétfőnként este 19 órai kezdettel találkozunk zoomon és megtartjuk a tréninget.  Ez a zoomos tréning  2-2.5 órát veszi igénybe. Az anyagokat azonban a gyakorlatba is át kell ültetni, gyakorolni, megérteni és működtetni, így az ajánlott befektetési idő 4-6 óra hetente. 

Ezen kívül egy Q&A is vár, ha szeretnéd igénybe venni. Ezt közösen beszéljük meg, melyik nap legyen. 

Igen, hiszen minden tanár máshogy magyaráz, máshogy interpretál és a saját szemüvegén keresztül mutatja be a Human Design rendszert. Mindenképpen csak profitálhatsz a programból, ha kedveled és értékeled Adrienn stílusát. Olvass bele a blogokba, hallgass bele a videókba, részt vehetsz kisebb programokon, hogy megbizonyosodj Adrienn tudásáról, szakértelméről  és hogy érezd, tudsz-e tőle tanulni. Ha figyelsz magadra, akkor érzed a választ magadban. Igen vagy nem. Kövesd az autoritásodat és akkor számodra jó döntést fogsz hozni. Nem az a lényeg, hogy mindenképpen gyere a programra! Nem! Hiszen az senkinek sem lenne optimális! Hanem hogy akkor és csak akkor gyere, amikor felelősséggel döntesz és pontosan tudod, hogy itt akarsz tanulni és fejlődni.  

Minden tréningről felvétel készül, ami mp3 és mp4 formában lesz feltöltve.

Semmi gond, hiszen minden tréning fel lesz véve és a saját zárt tanulói oldaladon hozzá férsz a felvételekhez. Ha van kérdésed, akkor előtte elküldöd emailen, mi megválaszoljuk neked és te pedig meg tudod nézni a felvételen a választ. 

További információra van szükséged vagy kérdésed van?

Kérdezz bátran, írj nekem a hello@tothmateadrienn.hu email címre. Ha pedig döntöttél, akkor várlak szeretettel! 

Tóth Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva