Csatlakozz INGYEN most, hogy megtudd, milyen energiákat hoz számodra 2023

[INGYENES WEBINAR] Milyen energiákat hoz 2023 és hogyan készülj fel a változásokra, kihívásokra a Human Design szerint?

Szervezek egy ingyenes  ÉLŐ online eseményt, és meghívlak téged is, hogy csatlakozz hozzám 2023. január 23-án este 20 órakor a 2023-as év energetikai előzeteseire a Human Design szemszögéből. Szerezz tisztánlátást 2023-ra és készülj fel a változásokra, kihívásokra! Jelentkezz most!

"Teljesen más, mint egy célkitűzés, vagy évtervezés - itt összhangba kerülsz..."

Tudtad-e, hogy egy pilóta teljesen máshogy készül fel a viharos utazásra, mint egy könnyedebbre? Hiszen két különböző helyzetről van szó. A pilóta már akkor ismeri az időjárás részleteket, mielőtt elindult volna. Ahhoz, hogy Te is szárnyalni tudj 2023-ban, ismerned kell, hogy mi fog történni. 

December az a hónap, amikor nyugati kultúránkban lezárjuk az óévet. Megünnepeljük a karácsonyt, adventet és a szilvesztert, fényt hozva a sötét évszakba és elűzve a régi, gonosz szellemeket. Sokan új kezdetet várnak január 1-jén, de éppen ez vezethet csalódáshoz, mert a Human Designban energetikai szempontból ezek a napok valójában a lezárás időszaka. 

Az elmúlt évről való elmélkedés ideje. Az energikus újrakezdés csak ezután kezdődik. Érdekes, nem igaz? 

Miért kezdődik az év máshogy a Human Design szerint, miért fontos számodra?

Egy HumanDesign-év az AUG genetikai startkódonnal kezdődik, amikor a Nap és a Föld ismét a 41 és 31 kapuba érkezik, és nem is akárhogyan, hanem az 1. vonalban, az 1. színben, az 1. tónusban, az 1. bázisban.

2022-ben ez január 22-én történt.

A biológiában a startkódon az mRNS-átirat első kódja, amelyet a riboszóma olvas be. Ez indítja el a fordítás teljes folyamatát.

Ha nem értesz semmit a biológiához, akkor a startkódonra úgy gondolhatsz, mint egy vastag könyvben egy vastag címsorra. Amikor egy vastag betűs címsor jelenik meg, akkor tudja, hogy egy új szakasz kezdődik.

A 41-es kapu tehát azért olyan különleges, mert ez az egyetlen beavató kapu.

Minden RAVE ÚJ ÉV a korlátozás kapujával kezdődik, és a hozzá kapcsolódó váratlanokkal.

Csatlakozz INGYEN most, hogy megtudd, milyen energiákat hoz számodra 2023

Milyen energiákat hoz 2023 és hogyan készülj fel a változásokra, kihívásokra a Human Design szerint?

Szervezek egy díjmentes  ÉLŐ online event-et, eseményt, és meghívlak téged is, hogy csatlakozz hozzám 2023. január 23-án este 20 órakor a 2023-as év energetikai előzeteseire a Human Design szemszögéből.

[INGYENES WEBINAR] Évzárás a Human Design szerint

Ismerd meg a 2023-as év energetikai előzeteseit a Human Design szemszögéből - kezdd az új évet felkészülve, pezsgő lendülettel

Tóth Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva

Várj még! Ne hagyd ki az ingyenes Human Design webinart!

Conversational Form (#8)