Hurrá!!! Gratulálok a kitöltéshez! 🙂

A tesztből kiderült, hogy a pénzügyi személyiség típusod: Hedonista

Ismerd meg önmagad jobban, mint "hedonista típust" és lépj szintet!

Teszt kiértékelés
Érdekesség

Tudtad-e, hogy a hedonista egy romantikus ínyenc?

Hedonistaként pontosan tudod, hogyan kell a pénzt használni és ez fontos is számodra, hisz így tudod az élet jó dolgait megvenni. Szívesen adsz ki pénzt és ezt jól is csinálod. Gyakran csinálsz belőle versenyt. Magad számára azért takarékoskodsz, hogy azt az összeget valamire elköltsd. 

Szereted az életet teljes egészében élvezni. Szereted a jó ételeket, a szép ruhákat és egy jó életstílust. Magaddal szemben nagylelkű vagy és szereted, ha kényeztetnek illetve saját magadat is kényezteted. Szereted a luxust és szeretsz elkényeztetve lenni.

A pénzre való tekintettel azonban leereszkedő is tudsz lenni, és úgy véled ez csak számodra elérhető. A végén képes vagy akár el is adósodni. Döntő, hogy szem előtt tartod-e, mennyit akarsz költeni szórakozásra, szép dolgokra.

"Amikor a pénzblokkok átveszik az irányítást az életedben, itt az ideje, hogy tegyél valamit ez ügyben "

Lépj szintet a pénzügyeidben az egyedülálló pénzügyi személyiségeddel.

Mikor végre feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna!

Tarts velünk egy izgalmas programra: a PÉNZKÓD Tréning első Workshopjára

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a helyzetedböl, pénzedböl és a személyiségedböl!

Miért érdemes hedonistaként részt venned a tréningen?

A legbelső hedonista énedhez szeretnék beszélni, akinek minden bizonnyal mondták már, hogy lusta, vagy csak egyszerűen “nem bánsz jól a pénzzel”. 

Tudom, hogy a “pénzzel egészségesen bánni” való gondolat is kiveri néha nálad a biztosítékot és nem szeretsz fokuszálni messzi jövöröl és hogy miböl fogsz élni nyugdíjas korodban.  

Épp ezért érdemes eljönnöd a tréningre, hogy meglásd, hogyan tudod pénzzel minden álmodat valóra váltani, a jövöt is beleértve.

Ígérem, hogy nem lesz unalmas, sem bonyolult, sőt még félelmetes sem.

Tarts velünk!

Tóth-Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva