Készen állsz életed transzformációjára?

Human Design Akadémia Képzés

Átfogó, online, intenzív “Human Design Mentor” és “Human Design Business Mentor” Képzés

Legyél te is világítótorony, ne mécses!

Készítettem neked egy bemutatóvideót arról, mi is a Human Design Rendszer és mire jó. Ezen kívül megismered az 5 típust és milyen egyedi stratégiájuk van az életben. Ismerd meg a te működésedet és kezdd el használni a hétköznapokban. A stratégiád a kulcs az univerzum ajtajához. A többit a videóban mondom el:

Térképet kapsz önmagadhoz, vállalkozásodhoz és gyermekeidhez

Fedezd fel valódi önmagadat, rejtett tehetségeidet, teljes potenciálodat a Human Design segítségével és lépj szintet!

A Képzés után tényleg úgy fogod érezni, hogy VAN egy TÉRKÉP az életedhez, vállalkozásodhoz, gyermekedhez. Pontosan ezt adja a Human Design Képzés. 

Human Design Akadémia - Magyar képzés

Ez a 6 hónapos képzés 12 modulból áll. Mélyen belemerülünk a Human Design világába. Nem felületes információk birtokában leszel, hanem képes leszel egy chartot olvasni, elemezni és embereknek a chartjukat, az ÉletTérképüket bemutatni. 

Egy Human Design Chart annyira egyedi, mint egy ujjlenyomat. Több millió információ van belekódolva ebbe a rendszerbe. Nem mindegy, hogy hogyan olvasunk az ÉletKódokban. Ezért számomra fontos, hogy a képzés után minden Mentor egy átfogó tudással rendelkezzen a Human Design Rendszerből. 

A képzés után képes leszel megragadni az ember energiáját és jellemzőit, és így holisztikusan, fenntarthatóan és magas minőségben tudsz elemzést adni az embereknek. 

A második, vállalkozói képzésben segítenek neked abban, hogy elemzőként vagy mentorként megtaláld a saját pozíciódat, és ezzel a tudással közvetlenül elindítsd karrieredet vagy optimáld a jelenlegi vállalkozásodat. Mert ez nem csak a tudás gyűjtéséről szól, hanem arról is, hogy megosszuk azt a világgal. 

Egyéni térképet kapsz a szabadságodhoz, az életedhez, a kiteljesedésedhez

Fedezd fel valódi önmagad, rejtett tehetségeid, és találj rá arra az életre és vállalkozásra, ami neked való

Human Design a valódi Éned részletes képét mutatja. Ez egy új, korszerű személyiségelemző eszköz, amely feltárja személyes döntési stratégiádat, különleges képességeid és tehetségeidet. 

Teljesen jó helyen vagy, ha készen állsz egy olyan belső önismereti utazásra, amivel megismered önmagad, magasabb tudatosságban lehet részed és a tudatalatti blokkjaid elháríthatod.

Egy ÚJ élettörténetet és szabadabb életet kezdesz el élni. Egy életet, amire mindig iy vágytál, de nem merted választani vagy nem tudtad, hogyan érd el.   

Kvantumugrás az életedben és a vállalkozásodban csak tudatossággal érhető el


Mit kapsz konkrétan a Human Design Képzésen

Nézd meg mit mondanak mások a közös munkáról

Szia, Tóth-Máté Adrienn vagyok,

Bőség Alkimista, a Human Design Akadémia alapítója és a Te mentorod...

Szia, ha még nem ismernénk egymást, a nevem Tóth-Máté Adrienn.

Azokat a vállalkozókat segítem, akik egy szabad és hiteles életet akarnak megteremteni. Akik az életmissziójukat akarják megélni, MOST. 

6/2 es Projektorként rendszerben gondolkodom és komplikált dolgokat egyszerüen tudok továbbadni. 

Azért vagyok itt, hogy segítsek neked könnyebb, egyszerűbb vagy hatékonyabb módon eljutni céljaidhoz. Megtalálom és beazonosítom a vakfoltjaidat és azt, hogy hol bonyolítod túl a témáidat.

Benned is van egy szikra, ami várja, hogy kiteljesedjen.  Az önfejlesztés és valódi önmagunk megismerése egy kalandos út volt nekem is, de egyben a kulcs ahhoz, hogy kikerüljek a mókuskerékböl és most önazonos életet élhessek a családommal együtt. Olyan életet, amilyenre mindig is vágytam, amilyet megérdemlek és amilyenre leszülettem.

Ha te is erre vágysz és MOST akarod megélni, akkor jó helyen vagy.

Isten hozott!

Leggyakoribb kérdések a képzéssel kapcsolatban

Elöreláthatólag a Human Design Képzés 2023. Március 3-án indul, ha megvan a minimum létszám.  Legjobb, ha feliratkozol a várólistára, hogy értesíteni tudjunk a képzés indulásáról. 

Igen, havonta egy élő kérdezz-felelek tréninged lesz Adriennel. Ezenkívül havonta 1 élő gyakorlati tréningre is sor kerül, így a megszerzett tudást közvetlenül a gyakorlatban is alkalmazhatod.

A Human Design Képzés azoknak való:

  • akik szeretnék megérteni a Human Design Chartot
  • akik gyerekekkel foglalkoznak (tanárok, iskolák, szakemberek) és szeretnék őket személyre szólóan fejleszteni  
  • szülőknek, nagyszülőknek, akik tudatosan akarják a gyerekeket nevelni 
  • akik szeretnének ezzel professzionálisan foglalkozni, mint coach és mentor
  • akiknek elegük van a a káoszból és ködből és tisztánlátásra vágynak önmagukról és a világban való helyükről

tehát mindazoknak, 

  • akik szeretnék az életüket, önmagukat vagy a vállalkozásukat a következő szintre emelni

Igen, hiszen minden tanár máshogy magyaráz, máshogy interpretál és a saját szemüvegén keresztül mutatja be a Human Design rendszert. Mindenképpen csak profitálhatsz a képzésből, ha kedveled és értékeled Adrienn stílusát. Olvass bele a blogokba, hallgass bele a videókba, részt vehetsz kisebb programokon, hogy megbizonyosodj Adrienn tudásáról, szakértelméről  és hogy érezd, tudsz-e tőle tanulni. Ha figyelsz magadra, akkor érzed a választ magadban. Igen vagy nem. Kövesd az autoritásodat és akkor számodra jó döntést fogsz hozni. Nem az a lényeg, hogy mindenképpen gyere a képzésre! Nem! Hiszen az senkinek sem lenne optimális! Hanem hogy akkor és csak akkor gyere, amikor felelősséggel döntesz és pontosan tudod, hogy itt akarsz tanulni és fejlődni.  

A Human Design Mentor Képzés, az alapképzés 6 hónapig tart és 12 modult tartalmaz. 

2 hetente lesznek a modulok anyagai feltöltve, ami 3-4 órát vesz igénybe. Az anyagokat azonban a gyakorlatba is át kell ültetni, gyakorolni, megérteni és megtanulni, így az ajánlott befektetési idö 8-10 óra hetente. 

Igen, van részletfizetésre lehetőség, a fizetési opcióknál találod. Ha más részletekre van szükséged, írj egy email a: hello@tothmateadrienn.hu -ra és írd le az igényedet. 

Semmi gond, hiszen minden tréning fel lesz véve és a saját zárt tanulói oldaladon hozzá férsz a felvételekhez. Ha van kérdésed, akkor előtte elküldöd emailen, mi megválaszoljuk neked és te pedig meg tudod nézni a felvételen a választ. 

Igen, a képzés végen lehetöséged van vizsgát tenni és a Human Design Akadémián mint Human Design Mentor dolgozni (továbblépésre mint Mastermentor is lehetöségedben áll, de ez meghívásos alapon és pontrendszer támogatásával történik)

Még több információra van szükséged?

Van még kérdésed?

Ha még lenne megválaszolatlan kérdésed, vagy még több információra lenne szükséged, akkor iratkozz fel a várólistára. 

Így időben tudunk értesíteni, ha elindul a képzés. 

Ha komolyan gondolod, hogy nagyobb szabadságra  és önazonos, hiteles életre vágynál, akkor használd ki ezt az életedet megváltoztató pillanatot. Vágj bele!

Human Design a valódi Éned részletes képét mutatja. Ez egy új, korszerű személyiségelemző eszköz, amely feltárja személyes döntési stratégiádat, különleges képességeid és tehetségeidet. 

Térképet adok a szabadsághoz, az élethez, kiteljesedéshez

Fedezd fel valódi önmagad, rejtett tehetségeid, és találj rá a belső pénzügyi hangodra

Teljesen jó helyen vagy, ha készen állsz egy olyan belső önismereti utazásra, amivel megismered önmagad, magasabb tudatosságban lehet részed és a tudatalatti pénzblokkjaid elháríthatod. Egy ÚJ pénztörténetet és szabadabb életet írsz magadnak. Egy történetet, ami megadja azt az ÉLETérzést számodra, hogy teljesen, összhangban, célirányosan kapcsolódhass a magánéleteddel, barátaiddal, kapcsolataiddal és a pénzzel. A HumanDesign, az önismeret és a pénzkódod megismerése változást hoz: 

Mérföldkő az életedben és a vállalkozásodban az egyedülálló ÉletTérképed szerint

Nézd meg mit mondanak mások

Térképet kapsz önmagadhoz, vállalkozásodhoz és gyermekeidhez

Fedezd fel valódi önmagadat, rejtett tehetségeidet, teljes potenciálodat a Human Design segítségével és lépj szintet!

A Képzés után tényleg úgy fogod érezni, hogy VAN egy TÉRKÉP az életedhez, vállalkozásodhoz, gyermekedhez. Pontosan ezt adja a Human Design.

Szia, Tóth-Máté Adrienn vagyok,

Bőség Alkimista, a Human Design Akadémia Magyarország alapítója és a Te mentorod...

Szia, ha még nem ismernénk egymást, a nevem Tóth-Máté Adrienn. Azokat a coachokat, trénereket, vállalkozókat segítem, akik egy szabad életet élni.

Benned is van egy szikra, ami várja, hogy kiteljesedjen. Újrakezdés szenvedéllyel – ez a szlogenem és igenis lehetséges. A HumanDesign, a pénztudatosság, az önfejlesztés és önmagunk megismerése egy kalandos út volt nekem is, de egyben a kulcs ahhoz, hogy kikerülj onnan, ahol most vagy.

Több információt szeretnél?

Van még kérdésed?

Ha még van kérdésed vagy több információt szeretnél a képzésről, jelentkezz a várólistára. Így nem maradsz le a legújabb hírekről. 

Ha komolyan gondolod, hogy nagyobb pénzügyi szabadságra vágynál, akkor használd ki ezt az életedet megváltoztató pillanatot. Vágj bele!