Human Design
ÉletTérkép VideóTréning

Szeress bele végre önmagadba 

A szabad élet forrása az igazi önismeret. 

Ismerd fel, hogy ki is vagy valójában az ÉletTérképed segítségével. 

12 órás videókurzus azonnali kezdéssel!

Egyetértesz azzal, hogy több mint érett az idő arra, hogy végre megvalósítsuk életünk álmát és hogy egy Új Világot megteremtsünk?

Az ÉletTérkép egy olyan eszköz, amely támogat téged és a munkádat abban, hogy emlékeztesse az embereket pontosan ezekre az erősségekre, és képessé tegye őket arra, hogy önmagukért és valódi céljukért küzdjenek.

Ezen a programon nemcsak tudást kapsz, hanem elkezded a saját potenciálodat megismerni, megélni. 

„Világítótotrony legyél, ne mécses!”

Képzeld el, mennyi embert tudnál támogatni, felébreszteni, megerősíteni, ha TE önmagadra ébredtél, megtaláltad valódi énedet, erősségedet és hogy olyan életed és vállalkozásod lehet, ami neked való. 

Itt az idő, mély értelmet adni az életünknek. olyan életet teremthetsz meg, amire mindig is vágytál, de eddig nem merted magadnak megengedni. 

Eljött a változás és az átalakulás ideje. 

Világítótorony Mécses2

Mi az, amit kapsz? A berögzült mintákat feloldani. Kondicionálást és ezáltal a manipulálhatóságot leállítani, hiteles életet élni.

Amikor a saját viselkedésed hiteles, megtalálod a helyedet az áramlásban, és így a boldogságot is magadhoz vonzod.

Akkor PONT jó helyen vagy, mert én sem. Nem lehet ugyanazt csinálni és más eredményt várni.
Ezért MÁST kell csináljunk. Gyere, megmutatom neked is, mi lehetséges.

Kinek szól az ÉletTérkép VideóTréning?

Mély és valódi önismeretre neked

ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat, mélyértelmet adni az életednek, emelni életedet következő szintre. Neked való, ha érzed, hogy kell még lennie valaminek, amit szabad felfedezned. Nem lehet ennyi az élet! Van még hová fejlődni, jobbá válni.

Munkádban egy bőséges és mesteri szinthez

Azoknak, akik újragondolják az üzleti életet és újítani akarnak, akik hajlandóak problémák helyett megoldásokban gondolkodni és akik saját csapatukban vagy vállalatukban szeretnék alkalmazni a tudást. 

Családodhoz, gyermekeidhez, partneredhez

Sok szülő számára nehéz feladat a gyerekeik nevelése, főleg ha nem értik, miért viselkednek úgy, ahogy. Megismerheted a gyerekeid egyéni jegyeit és karakterét, ami segít megérteni őket és jobban tudsz nekik megfelelő iránymutatást adni és személyre szólóan fejleszteni

Coach és mentorként, mint szakma

Egészítsd ki portfóliódat és így egyedi módon tudsz segíteni az ügyfeleknek és nincs konkurenciád. Ezzel a tudással kvantumlépésekkel haladhatsz előre és hozzásegíted az embertársaidat egy teljesebb élethez.

A világba!
A munkádba!
A családodba!
Önmagadba!

Az Élet-Térképed olyan, mint az ujjlenyomatod. Egyedi, különleges, kicserélhetetlen. Több millió információ van belekódolva ebbe a rendszerbe. Add át magad a csodának, próbáld ki Te is!

Az Élet-Térképed olyan, mint az ujjlenyomatod. Egyedi, különleges, kicserélhetetlen. Több millió információ van belekódolva ebbe a rendszerbe. Add át magad a csodának, próbáld ki Te is!

Csak ha te magad is teljes erődben vagy, akkor tudsz másokat is segíteni felemelni.

Tanuld meg hitelesen megtestesíteni a ÉletTervedet és kibontakoztatni a különleges varázslatot önmagadban. 
Csak így tudsz segíteni másoknak, hogy ugyanezt tegyék. 
Lépjünk tehát együtt előre, mint egy Új Világ Vezetői.

Itt az idő. 

„Rabok legyünk vagy szabadok. 
Itt az idő válasszatok!”

A valódi fejlődéshez és átalakuláshoz több mélységre, több bátorságra és több megélt tudásra van szükség.


A tudás magában nem visz el a célodhoz. Csak azért, mert tudunk az interneten szörfölni és megtaláljuk az információkat, az még nem a miénk. A cselekvéssel, a kipróbálással, a tapasztalattal lesz a miénk a tudás. 

A megélt tudás az igazi kincs, nem a teória. 

Az elmúlt 3 évben nagy változás történt a világban. Legkésöbb azóta biztos te is érzed a hívást. 

A „belsőd” hív, hogy fedezd fel magadat, de úgy rendesen, állja bele az erődbe, találd meg a tehetségeidet, mutasd meg a bölcsességedet, bontsd ki a fényt és erőt, ami TE vagy. 

Vigyél másokat is magaddal, hogy együtt teremtsünk egy csodálatos életet magunknak. 

Meg vagyok győződve, hogy a Human Design nem véletlenül érkezett hozzád és hogy nem ok nélkül vagy itt az oldalamon.

Nincsenek véletlenek.

Te manifesztáltál engem magadnak, hogy vezesselek el oda, ahová menni szeretnél, pedig lehet nem is tudod, hová mennél, csak azt, hogy ott van benned a hívás és keresed a helyedet. 

Az ÉletTérképed sokkal több, mint információk halmaza

Te is szeretnéd megtanulni, hogyan kell helyesen olvasni az Élet-Térképet és ezáltal jobban megérteni önmagadat, a családodat és a kollégáidat…

…de nem szeretnél több ezer órát tölteni azzal, hogy egyedül kutakodj az interneten és könyvekben, hanem inkább szeretnél valakit melletted tudni, aki mindent könnyen érthetően elmagyaráz neked?

Ez egy kompakt, intenziv es holisztikus ALAP tanfolyam, ami jól, könnyen érthetően és gyorsan megtanítja a kezdéshez az  alapokat.

Készen állsz, hogy felfedezd az ÉletTérképedet 6 lépésben?

Élet-Térkép VideóTréning

Önfelébredés Tóth-Máté Adriennel

Tanulj a saját tempódban! Ezt a programot úgy terveztük, hogy megismerhesd az ÉletTérképedet és elkezdhesd élni valódi önmagadat.

A VideóTréninghez tartozik egy Tudástár. Itt éred el a 6 modult mp4 ( Videó) formában. A hozzáférésed a programhoz 2 év.

Ezen a 6 hetes és 6 modulból álló VideóTréningen belemerülünk a Human Design világába.
0. MODUL:
Az Élettérkép nézetei, területei, mi mindent láthatsz a térképen. Ez egy BÓNUSZ AJÁNDÉK, ami a tudástárban fog várni.
Kideríted, hogyan látod magadat és hogyan látnak téged mások. Megérted 2 különböző erődet, ami a profilodból ered, amik benned működnek és a két szék közötti érzést adják. Tisztánlátást kapsz, ez miért van és mit tudsz vele kezdeni. Enélkül lehet az az érzésed, hogy magadat sem ismered ezért nem azt adod magadnak, ami tényleg kielégítene.
Itt arra kapsz választ, hogy mit jelent a te típusod, milyen szükségleteid vannak, mik az erősségeid és kihívásaid, milyen az aurád, vagyis hogyan kommunikálsz a környezettel. Enélkül fennáll a veszélye, hogy nem azt kapod a többiektől, amit szeretnél.
Itt kideríted, mikor vagy önmagad barátja és mikor szabotálod magadat, ha csak ezt kezded el korrektül mozgatni, már az egy óriási plusz az életedben. Enélkül tapogatózol a sötétben és megpróbálsz az érzelmeid keveredésében helytállni.
Itt megismered a stratégiádat, amivel könnyebben érsz el célokat az életedben, mert ez a te "titkos" kommunikációs csatornád az univerzummal.
A 7 autoritás részletes bemutatása, árnyék és fényoldala, alacsony és magas szintű működése, szervek kapcsolódása.
Itt megismered a 9 központodat, hol vagy befolyásolható (manipulálható) és hol befolyásolsz te másokat, milyen az árnyék és fény oldala a központoknak és hogyan tudod az arany középutat magadnak megtalálni
BELÉPŐJEGY: Az ÉletTérkép VideóTréning után van lehetőséged a Coach Képzésbe bejönni. Ez a VideóTréning ideális belépés a coach képzéshez. Ha az a célod, akkor itt kezdheted el a folyamatot.

Nézd meg mit mondanak azok, akik már megélték a csodát:

ÖSSZEGEZVE, EZT KAPOD:

befektetésed: 460€

a visszaszámlálásig csak: 370€

nap
óra
perc
másodperc

Mentorod a programon

Adrienn / Master Mentor

Adrienn Human Design Coach & Mentor & Tréner , 6|2-es projektorként mélyrehatóan tanulmányozta a Human Designt mint rendszert és évek óta  integrálja az életében és a vállalkozásában. 

Adrienn nagyon gyorsan érzékeli a zsenizónádat és megtalálja azokat az akadályokat, amelyek még mindig a nagyszerű (rendkívüli és ellenállhatatlan) életed  útjában állnak. 

Különös tehetsége van ahhoz, hogy összetett tartalmakat egyszerű, érthető és gyakorlatias módon közvetítsen másoknak. Segítségével tisztán láthatod meg önmagadat, megismerheted a valódi kvinteszenciádat és olyan életet teremthetsz meg, amire mindig is vágytál, de eddig nem merted magadnak megengedni. 

A benne lévő startkodon, 41-es kapu ultimativ kezdés energiája, segíthet téged abban, hogy tudatossággal és kvantumlépésekkel indítsd újra a vállalkozásodat. Arra  inspirál, hogy lelkesen éld az életed.

Adrienn Projektor 6/2, „a remete példakép”,  lépautoritás, inkarnációs kereszt: 9,16,64,63

Gyakori kérdések a programról

Itt az ÉletTérkép Tréninggel kapcsolatban gyakran feltett kérdéseket találsz.

Azonnali hozzáférést kapsz, minden héten hozzájutsz egy új modulhoz. Vágj bele most!

Az ÉletTérkép Tréning azoknak való:

  • akik szeretnék megérteni a Human Design Chartjukat
  • akik gyerekekkel foglalkoznak (tanárok, iskolák, szakemberek) és szeretnék őket személyre szólóan fejleszteni  
  • szülőknek, nagyszülőknek, akik tudatosan akarják a gyerekeket nevelni 
  • akiknek már volt Human Design elemzésük, de nem értik mit tudnak vele csinálni
  • akik szeretnének ezzel professzionálisan foglalkozni, mint coach és mentor
  • akiknek elegük van a a káoszból és ködből és tisztánlátásra vágynak önmagukról és a világban való helyükről

tehát mindazoknak, 

  • akik szeretnék az életüket, önmagukat vagy a vállalkozásukat a következő szintre emelni

A tréning 6 hétig tart, 6 modult tartalmaz.

Készülj egy 6 hetes programra, amit a saját tempódban el tudsz végezni.  Modulonként  2-2.5 órát veszi igénybe. Az anyagokat azonban a gyakorlatba is át kell ültetni, gyakorolni, megérteni és működtetni, így az ajánlott befektetési idő 4-6 óra hetente.

Igen, hiszen minden tanár máshogy magyaráz, máshogy interpretál és a saját szemüvegén keresztül mutatja be a Human Design rendszert. Mindenképpen csak profitálhatsz a programból, ha kedveled és értékeled Adrienn stílusát. Olvass bele a blogokba, hallgass bele a videókba, részt vehetsz kisebb programokon, hogy megbizonyosodj Adrienn tudásáról, szakértelméről  és hogy érezd, tudsz-e tőle tanulni. Ha figyelsz magadra, akkor érzed a választ magadban. Igen vagy nem. Kövesd az autoritásodat és akkor számodra jó döntést fogsz hozni. Nem az a lényeg, hogy mindenképpen gyere a programra! Nem! Hiszen az senkinek sem lenne optimális! Hanem hogy akkor és csak akkor gyere, amikor felelősséggel döntesz és pontosan tudod, hogy itt akarsz tanulni és fejlődni.  

További információra van szükséged vagy kérdésed van?

Kérdezz bátran, írj nekem a hello@tothmateadrienn.hu email címre. Ha pedig döntöttél, akkor várlak szeretettel! 

Tóth Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva