Human Design Generátor

Miért hasznos tudnod a Human Design típusodról?

Még nem ismered a saját energiatípusodat? Akkor gyere, és készítsd el az ÉletTérképedet, abban megtalálod ezt az információt is. Csak pár percig tart és ajándék.

35

Ebben a blogcikkben szeretnélek kicsit vezetni téged, hogy jobban eligazodj Generátorként a típusod alapján. Megmutatom neked, mik az erősségeid, és mik a kihívásaid. Írok neked a stratégiádról és a kommunikációdról, és egy rövid áttekintést adok az autoritásokról.

A Human Design rendszere alapján, ha te Generátor típus vagy, a népesség azon 30-35%-ához tartozol, akik hozzád hasonlóan a társadalom szorgos méhei, a Megvalósítók, a Végrehajtók

Ha most te, mint Generátor olvasod ezt a cikket, bízom benne, hogy értékes felismeréseket hoz neked.

Generátorságod jellemzése

Vitathatatlan tény veled, mint Generátorral kapcsolatban, hogy korlátlan munka- és életerővel rendelkezel ahhoz, hogy dolgozz és feladatokat hajts végre.

Ez azonban számos kihívást is jelenthet számodra.

Lehet hogy veled is sokszor fordul elő, hogy könnyen rábólintasz olyan feladatok elvégzésre is, amelyeket egyébként szívedre vagy belső hangodra hallgatva nem vállalnál el, nem végeznél el.

Ezért lehet jellemző rád, hogy sokszor túlterheled magad, nem hagysz időt a pihenésre, helyette már a következő elvégzendő feladatokon jár az agyad.

Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy olyan munkád van, amit nem is biztosan szeretsz, egyenes út vezet a kiégésig.

Egy olyan energiaközponttal rendelkezel, mely kiapadhatatlan erőforrás számodra, úgyis mondhatjuk, állandóan rendelkezésedre áll az életerő, emiatt a kitartásod a “nem szeretem” feladatok elvégzésre is kiterjed.

Ha azon kapod magad, hogy kollégáid rád sózott munkáját csinálod túlórában, amiben egyébként semmi élvezetet nem találsz, akkor itt az ideje a változtatásnak.

Generátorként nagyon fontos megtanulnod NEM-et mondani.

Fontos megismerni a saját határaidat, és fontos ezt oly módon ki is nyilvánítanod a környezeted számára, hogy mindenki pontosan lássa, elismerje, hogy “eddig és ne tovább”.

Van a Human Design rendszerben egy hozzád nagyon hasonló, mégis több szempontból nagyon más típus: ők a Manifesztáló Generátorok.

Miben különbözik egymástól a Generátor és a Manifesztáló Generátor típus?

Alapvetően az MG-k is Generátorok, de energetikailag mégis mások. A klasszikus Human Design rendszerben csak 4 alaptípussal találkozunk. 

Én szeretem a generátort a az MG-től külön is kezelni, mert energetikailag szerintem nagyban különböznek.  

Míg egy Generátor mélyre megy, bizonyos területeknek szakértőjévé válik, addig a Manifesztáló Generátor arra törekszik, hogy nagyon sok mindent megismerjen, de nem feltétlenül vágyik arra, hogy az új területeket a legapróbb részletekig, mélységekig  térképezze fel.

Úgy szoktam mondani, hogy míg a Generátor egy búvár, addig az MG egy scanner.

Még egy nagyon fontos különbség. Míg a Generátoroknak lépésről-lépésre érdemes haladni, nekik az a jó, és ők ezt is szeretik, addig a Manifesztáló Generátorok ugrálhatnak egy folyamat lépései között.

A Generátorok autoritása

A Manifesztáló Generátorok, azaz az „MG”-k mellett, te vagy az egyedüli, akinek a nap 24 órájában rendelkezésedre áll a belső hasi hangod, ami jelzi Neked, hogy mi a helyes döntés a számodra.

Ezt a Belső hasi hangot bármikor előhívhatod, de ehhez elsőként meg kell tanulnod JÓL kérdezni.

  •  „Mitévő legyek?”
  • „Hogyan kellene döntenem?”
  • „Mi lenne a jó megoldás?” – típusú kérdések NEM jó kérdések egy Generátor számára.

 

A jó hír viszont az, hogy a megfelelő kérdéseket be lehet gyakorolni.

Olyan kérdéseket tegyél fel magadnak, amire IGEN-nel vagy NEM-el tudsz válaszolni. 

Például:

  • szeretnék pizzát enni
  • Találkozok a testvéremmel a piacon
  • Felvegyek egy új live videót a csoportomba?
  • Elindítsam az új programomat januárban?

 

Az is ideális, ha a párod, vagy bárki, akivel megosztod a mindennapjaidat, megtanulnák a helyes kérdésfeltevést a számodra, hogy be tudd gyakorolni a Belső hasi hangod felismerését.

Nehogy az elméd kijátsszon, mert képes rá a kis huncut.

A Belső hasi Hangodra nem csupán kivételes helyzetekben tudsz, vagy érdemes hallgatnod, hanem elkezdheted a gyakorlást teljesen banális, hétköznapi döntésekkel, indulva a reggeli ruhaválasztással, vagy a reggelid kiválasztásával.

Minél többet gyakorolsz, annál tisztábban fogod tudni, hogy a Te Belső hasi Hangod hogyan nyilvánul meg a számodra, pontosan mi történik a testedben, amikor jelez.

 

A Human Design Típus azt írja le, hogy  hogyan töltjük fel legjobban az energiánkat és milyen a körülvevő auránk.


A Human Design Stratégia határozza meg, hogy hogyan kommunikálunk az univerzummal, az élettel. 

 

A Human Design Autoritás pedig azt határozza meg, hogy hogyan hozunk döntéseket.

 

Miért fontos az autoritásodra figyelni?

Aki a Lélekútját követi, rossz helyen nem lehet. A Lélekutad, ahogy a testi intelligenciád is pontosan tudja, hogy mi a jó számodra, azonban mi, emberek, hajlamosak vagyunk ezt hagyni beszennyezni a kívülről jövő kondicionálásokkal; a zajjal, ami folyamatosan körülvesz bennünket.

Generátorként hajlamos vagy áldozatokat hozni, és mások céljaiért dolgozni ahelyett, hogy azt néznéd, mi a fontos számodra, hol van a Te életörömöd.

Ha nincs örömöd abban, amit csinálsz, az nem neked való feladat!

Jogod van meggondolni magad, és magadat helyezni előtérbe mindenki más helyett.

Miért fontos az, hogy megtanulj a típusodnak megfelelően élni?

Azt már látod, hogy az eddigi módszered hova vezetett.

Ha nem vagy vele elégedett, akkor valamit másképp kell csinálnod.

Ehhez elengedhetetlen, hogy megtudd, TE hogyan működsz, illetve hogyan működsz JÓL.

Ehhez segít téged hozzá a Human Design, mint önismereti módszer megismerése.

Ahhoz, hogy a számodra megfelelő döntéseket tudd meghozni az életben, segítségedre van a stratégiád és az autoritásod. 

Remélem, sok érdekes információt olvastál most a Generátor típusról! Ha szeretnél jobban elmélyedni a témában, lehetőséged van videókurzusok formájában is tanulni tőlem.

Itt találod a Generátor videókurzust; klikk a grafikára, és 5 perc múlva már kezdheted is.

Ha pedig egy egyedi használati útmutatást szeretnél az életedhez, egy olyan ÉletKönyvet, ami csak és kizárólag rólad szól, és neked íródott, akkor ajánlom figyelmedbe az ÉletTérkép Könyvet.  

Ha érdekel a többi energiatípus is, a képekre kattintva megtalálod a róluk szóló blogcikkeket.

Csodás napot és értékes felismeréseket 

Szeretettel:

Adrienn