ÉletTérkép Elemző Képzés

Holisztikus, online, Human Design  alapú program, azoknak, akik bátrak, többet akarnak és készen állnak egy Új Világ megteremtésére. 

Egyetértesz azzal, hogy több mint érett az idő arra, hogy végre megvalósítsuk életünk álmát és hogy egy Új Világot megteremtsünk?

A Human Design egy olyan eszköz, amely támogat téged és a munkádat abban, hogy emlékeztesse az embereket pontosan ezekre az erősségekre, és képessé tegye őket arra, hogy önmagukért és valódi céljukért küzdjenek.

Ezen a programon nemcsak tudást kapsz, hanem elkezded a saját potenciálodat megismerni, megélni. Láthatóvá teheted a lehetőségeidet mint ÉletTérkép Elemző / Human Design Analyst a saját témádban.

„Világítótotrony legyél, ne mécses!”

Képzeld el, mennyi embert tudnál támogatni, felébreszteni, megerősíteni, ha segítenél nekik önmagukra ébredni, megtalálni valódi énüket, erősségüket és hogy olyan életük és vállalkozásuk lehet, ami nekik való. 

Itt az idő, mély értelmet adni az életünknek. olyan életet teremthetsz meg, amire mindig is vágytál, de eddig nem merted magadnak megengedni. 

Eljött a változás és az átalakulás ideje. 

Világítótorony Mécses2

Mi az, amit kapsz? A berögzült mintákat feloldani. Kondicionálást és ezáltal a manipulálhatóságot leállítani, hiteles életet élni.

Amikor a saját viselkedésed hiteles, megtalálod a helyedet az áramlásban, és így a boldogságot is magadhoz vonzod.

Akkor PONT jó helyen vagy, mert én sem. Nem lehet ugyanazt csinálni és más eredményt várni.
Ezért MÁST kell csináljunk. Gyere, megmutatom neked is, mi lehetséges.

Kinek szól az ÉletTérkép Elemző Képzés?

Kinek ajánlom az ÉletTérkép Elemző képzést?

Azoknak ajánlom a programot, akik mélyrehatóan szeretnék tanulmányozni a Human Designt és az életüket,  vállalkozásukat, kapcsolataikat egy magas minőségben megélni akarják. 

Neked, fejlő-désre nyitott embernek

ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat, mélyértelmet adni az életednek, emelni életedet következő szintre. Neked való, ha érzed, hogy kell még lennie valaminek, amit szabad felfedezned. Nem lehet ennyi az élet! Van még hová fejlődni, jobbá válni.

Vállalkozásodban egy bőséges és mesteri szinthez

Azoknak, akik újragondolják az üzleti életet és újítani akarnak, akik hajlandóak problémák helyett megoldásokban gondolkodni és akik saját csapatukban vagy vállalatukban szeretnék alkalmazni a tudást. 

Családodhoz, gyermekeidhez, partneredhez

Sok szülő számára nehéz feladat a gyerekeik nevelése, főleg ha nem értik, miért viselkednek úgy, ahogy. Megismerheted a gyerekeid egyéni jegyeit és karakterét, ami segít megérteni őket és jobban tudsz nekik megfelelő iránymutatást adni és személyre szólóan fejleszteni

Coach és mentorként, mint szakma

Egészítsd ki portfóliódat és így egyedi módon tudsz segíteni az ügyfeleknek és nincs konkurenciád. Ezzel a tudással kvantumlépésekkel haladhatsz előre és hozzásegíted az embertársaidat egy teljesebb élethez.

A világba!
A munkádba
A családodba
Önmagadba!

Ez a csoda megtörténhet, hidd el! Én is átéltem! De tudod mit, ne is hidd el, hanem próbáld ki te is!

Ez a csoda megtörténhet, hidd el! Én is átéltem! De tudod mit, ne is hidd el, hanem próbáld ki te is!

Csak ha te magad is teljes erődben vagy, akkor tudsz másokat is segíteni felemelni.

Tanuld meg hitelesen megtestesíteni a ÉletTervedet és kibontakoztatni a különleges varázslatot önmagadban. 
Csak így tudsz segíteni másoknak, hogy ugyanezt tegyék. 
Lépjünk tehát együtt előre, mint egy Új Világ Vezetői.

Itt az idő. 

„Rabok legyünk vagy szabadok. 
Itt az idő válasszatok!”

A valódi fejlődéshez és átalakuláshoz több mélységre, több bátorságra és több megélt tudásra van szükség.


A tudás magában nem visz el a célodhoz. Csak azért, mert tudunk az interneten szörfölni és megtaláljuk az információkat, az még nem a miénk. A cselekvéssel, a kipróbálással, a tapasztalattal lesz a miénk a tudás. 

A megélt tudás az igazi kincs, nem a teória. 

Az elmúlt 3 évben nagy változás történt a világban. Legkésöbb azóta biztos te is érzed a hívást. 

A „belsőd” hív, hogy fedezd fel magadat, de úgy rendesen, állja bele az erődbe, találd meg a tehetségeidet, mutasd meg a bölcsességedet, bontsd ki a fényt és erőt, ami TE vagy. 

Vigyél másokat is magaddal, hogy együtt teremtsünk egy csodálatos életet magunknak. 

Meg vagyok győződve, hogy a Human Design nem véletlenül érkezett hozzád és hogy nem ok nélkül vagy itt az oldalamon.

Nincsenek véletlenek.

Te manifesztáltál engem magadnak, hogy vezesselek el oda, ahová menni szeretnél, pedig lehet nem is tudod, hová mennél, csak azt, hogy ott van benned a hívás és keresed a helyedet.