Human Design Manifesztáló Generátor

Miért hasznos tudnod a Human Design típusodról?

Még nem ismered a saját energiatípusodat? Akkor gyere, és készítsd el az ÉletTérképedet, abban megtalálod ezt az információt is. Csak pár percig tart és ajándék.

35

Ebben a blogcikkben szeretnélek kicsit vezetni téged, hogy jobban eligazodj Manifesztáló Generátorként a típusod alapján. Megmutatom neked mik az erősségeid és mik a kihívásaid. Írok neked a stratégiádról és a kommunikációdról és az autoritásodról.

Hasznos lehet számodra akkor is ez a cikk, ha nem a saját típusod ez, hanem egy családtagodé, barátodé, vagy épp kollégádé. Könnyebben megértheted őt, hogy mit miért csinál, miért tudtok jól, vagy épp nehezen együttműködni bizonyos helyzetekben. De vágjunk is bele!

A Human Design rendszere alapján, ha te Manifesztáló Generátor típus vagy, a népesség azon 30-35%-ához tartozol, akik hozzád hasonlóan a társadalom Specialistái

Ha most te, mint Manifesztáló Generátor olvasod ezt a cikket, bízom benne, hogy értékes felismeréseket hoz neked!

Manifesztáló Generátorságod jellemzése

Az energiatípusod megmutatja neked, hogyan lépsz a kapcsolatba a világgal és ezt, hogyan tudod a legjobban csinálni. Az eredeti Human Design rendszer 4 energiatípust különböztet meg egymástól, de azóta ez a rendszer kibővült egy ötödikkel is, amelyik pont a tiéd, a Manifesztáló Generátor, mely nagyon sok mindenben hasonlít a Generátor típusra, de mégis bizonyos szempontok alapján nagyon más is.

Manifesztáló Generátorként hatalmas lendülettel tudsz dolgozni és megvalósítani azt, amit elterveztél. Kifogyhatatlan élet és munkaerővel rendelkezel, és nyitott vagy a másokkal való együttműködésre.

Nagyon fontos, hogy ez az életenergia benned folyamatos megvalósításra törekszik. Ez az energia, mindennap újra teljes potenciálban áll a rendelkezésedre, ezért fontos számodra, hogy minden nap használd fel, és merítsd ki teljesen. Amíg ez az energia benned van, hiába fekszel le este, nem fogsz tudni elaludni.

 

A hosszú ideig tartó tétlenség számodra, akár a generátorok számára, frusztráló és elégedetlenséget okoz benned. Gondolj csak egy nyaralásra. Számodra egy, a csak a tengerparton fekszünk és napozunk típusú pihenés már-már kínzás, míg örömödet leled azokban az aktív kikapcsolódási lehetőségekben, ahol túráztok, kirándultok, várost néztek.

Te soha, semmilyen formában nem szereted a várakozást. A lábad mindig a gázon van, és akkor érzed elemedben magad, amikor haladsz, de pont ilyen élvezettel éled meg azt a pillanatot is, amikor elértél a célba, és elveheted a lábad a gázról.

 

Szereted azt a szünetet, ami akkor érkezik, ha hatékonyan elvégeztél egy feladatot. Viszont nagyon fontos figyelned arra, hogy ez a pillanat, még a kifulladás előtt érkezzen el. Ha túltolod, túl pörgeted ezt az energiádat, könnyen előfordulhat, hogy kiégsz, megundorodsz a feladattól, a helyzettől, munkádtól, élettől, de talán még a kapcsolódó emberektől is.

De miért csinálod ezt mégis? Azért, hogy szeressenek, hogy elismerjenek, hogy megkapd a támogatást másoktól. De ahogy megtanulod, hogy ezt magadnak is meg tudod adni, már nem fogsz vágyni arra, hogy ezt kintről, másoktól kapd meg, és nem fogod túlterhelni magad többé.

Miben különbözik egymástól a Generátor és a Manifesztáló Generátor típus?

Alapvetően az MG-k is Generátorok, de energetikailag mégis mások. A klasszikus Human Design rendszerben csak 4 alaptípussal találkozunk. 

Én szeretem a generátort az MG-től külön is kezelni, mert energetikailag szerintem nagyban különböznek.  

Míg egy Generátor mélyre megy, bizonyos területeknek szakértőjévé válik, addig a Manifesztáló Generátor arra törekszik, hogy nagyon sok mindent megismerjen, de nem feltétlenül vágyik arra, hogy az új területeket a legapróbb részletekig, mélységekig térképezze fel.

Úgy szoktam mondani, hogy míg a Generátor egy búvár, addig az MG egy scanner.

Még egy nagyon fontos különbség. Míg a Generátoroknak lépésről-lépésre érdemes haladni – nekik az a jó, és ők ezt is szeretik -, addig a Manifesztáló Generátorok ugrálhatnak egyazon folyamat lépései között.

A Manifesztáló Generátorok stratégiája

Csak úgy, mint a Generátoroknak, neked is reagálni kell az életre. A te feladatod nem a kezdeményezés. Neked nyitottnak és ébernek kell lenned, hogy észrevedd mindazt a lehetőséget, amit felkínál számodra az élet, majd az autoritásodnak megfelelően reagálnod kell ezekre. Fontos, hogy mindig emlékeztesd magad arra, hogy nem maradsz le semmiről. Ne csapd be magad azzal, hogy azt hiszed, ha nem kezdeményezel, nem fog történni semmi. Ez egy tévhit. Az élet folyamatosan lehetőségeket kínál neked, amire te reagálhatsz.

Viszont, ne felejtsd el, hogy te Manifesztáló Generátorként hozol magadban olyan adottságokat is, amik a Manifesztorokhoz tesznek hasonlóvá. Így amellett, hogy reagálsz az életre, nagyon fontos megtenned egy lépést, mielőtt cselekedni kezdesz, ez pedig nem más, mint az informálás. Mielőtt valamit teszel, lépsz, informálni kell a környezeted. Igen, ez a te gyorsaságod mellett nem egy könnyű feladat, de a gyakorlás sokat segít ebben.

Fontos: ha a te szakrális autoritásod, a te hasi hangod valamire nemet mond, akkor az egy NEM! Meg kell tanulnod elfogadni, tiszteletben tartani, mert ha ellene mész, ha mégis igent mondasz ilyenkor egy helyzetre, egy feladatra, akkor az olyan lesz számodra, mintha megerőszakolnád az életenergiád. Akkor erőtlen leszel, frusztrált és dühös. Nem lesz energiád arra a feladatra.

 

A Human Design Típus azt írja le, hogy  hogyan töltjük fel legjobban az energiánkat és milyen a körülvevő auránk.


A Human Design Stratégia határozza meg, hogy hogyan kommunikálunk az univerzummal, az élettel. 

 

A Human Design Autoritás pedig azt határozza meg, hogy hogyan hozunk döntéseket.

 

Miért fontos az, hogy megtanulj a típusodnak megfelelően élni?

Azt már látod, hogy az eddigi módszered hova vezetett.

Ha nem vagy vele elégedett, akkor valamit másképp kell csinálnod.

Ehhez elengedhetetlen, hogy megtudd, TE hogyan működsz, illetve hogyan működsz JÓL.

Ehhez segít téged hozzá a Human Design, mint önismereti módszer megismerése.

Ahhoz, hogy a számodra megfelelő döntéseket tudd meghozni az életben, segítségedre van a stratégiád és az autoritásod. 

Remélem, sok érdekes információt olvastál most a Manifesztáló Generátor típusról! Ha szeretnél jobban elmélyedni a témában, lehetőséged van videókurzusok formájában is tanulni tőlem.

Itt találod a Manifesztáló Generátor videókurzust; klikk a grafikára, és 5 perc múlva már kezdheted is.

Ha pedig egy egyedi használati útmutatást szeretnél az életedhez, egy olyan ÉletKönyvet, ami csak és kizárólag rólad szól, és neked íródott, akkor ajánlom figyelmedbe az ÉletTérkép Könyvet.  

Ha érdekel a többi energiatípus is, a képekre kattintva megtalálod a róluk szóló blogcikkeket.

Csodás napot és értékes felismeréseket 

Szeretettel:

Adrienn