Human Design Projektor

Miért hasznos tudnod a Human Design típusodról?

Még nem ismered a saját energiatípusodat? Akkor gyere, és készítsd el az ÉletTérképedet, abban megtalálod ezt az információt is. Csak pár percig tart és ajándék.

35

Ebben a blog cikkben szeretnélek kicsit vezetni téged, hogy jobban eligazodj Projektorként a típusod alapján. Megmutatom neked mik az erősségeid és mik a kihívásaid. Írok neked a stratégiádról és a kommunikációdról.

Hasznos lehet számodra akkor is ez a cikk, ha nem a saját típusod ez, hanem egy családtagodé, barátodé, vagy épp kollégádé. Könnyebben megértheted őt, hogy mit miért csinál, miért tudtok jól, vagy épp nehezen együttműködni bizonyos helyzetekben. De vágjunk is bele!

A Human Design rendszere alapján, ha te Projektor energiatípus vagy, a népesség mindössze 10-12%-ába tartozol. A projektor típus a legváltozatosabb mind közül, aminek legfőbb oka, hogy a Te típusodban fordul elő a legtöbbféle autoritás.

Ha most te, mint Projektor olvasod ezt a cikket, bízom benne, hogy értékes felismeréseket hoz neked!

Projektorságod jellemzése

Az energiatípusod megmutatja neked, hogyan lépsz kapcsolatba a világgal és ezt, hogyan tudod a legjobban csinálni.

A Projektor a kivetítő. Projektorként született menedzser vagy. Bennetek van meg az az adottság, hogy akár a világ vezetőivé is válhattok. Egy, a mozi világából hozott szituációban, azt mondhatjuk, ti vagytok a rendezők.

 

Projektorként nem rendelkezel saját magad által termelt energiával, ami nem összetévesztendő azzal, hogy ne lenne energiád, hiszen nagyon is van, csak másképpen aktiválódik. Ugyanis, másoktól nyered az energiát, és kezeled azt.

 

Te nem azért születtél erre a világra, hogy teljesíts. Sok Projektor érezhette azt egész gyerekkorában, hogy nem illik ebbe a világba, mert nem tud megfelelni azoknak az elvárásoknak, amiket felé támasztanak. Szeretnélek most megnyugtatni téged, hogy nem veled van a baj. Ez a rendszer amiben élünk, az oktatási rendszert is beleértve, nem a Projektoroknak lett kitalálva. A teljesítmény-rendszer nem rátok lett szabva.

Talán éppen ezért lehet, hogy te is állandó nyomás alá helyezed magad, mindig magasabbra teszed a mércéd, és egyre messzebbre akarsz jutni. Ezért lehet az, hogy egész életedben a legnagyobb dolgokat is elérted. De ezt nyomás, vagy versenyzés árán tetted, esetleg hovatartozáson keresztül.

Nagyon jellemző tud lenni a Projektorokra, hogy kétségbeesetten szeretnének valakihez tartozni. A Projektorok számára nagyon fontos, hogy mások lássák és elismerjék tulajdonságaikat. Vágynak arra, hogy másoknak szükségük legyen rájuk – a tudásukra, a tehetségükre, és ha a típusuknak megfelelően élnek már, akkor folyamatosan arra várnak, hogy meghívják őket, és ők tudjanak optimalizálni, és tudják megmutatni mire képesek.

 

A te feladatot a világban, hogy igazgasd és vezesd a projekteket, miután erre felkérést kaptál. Mivel neked nincs saját energiaközpontod, mint például egy Generátornak, ezért te nem arra lettél teremtve, hogy folyamatos, kitartást igénylő munkát végezz. A te erősséged, amiben te egyedülállóan jó vagy, hogy a különleges aurádon keresztül, – mely sokkal sűrűbb, mint másoké -, kivetítesz, és megtalálod a réseket. Különösen azok számára, akik szakrális energiával rendelkeznek. A Projektorok feladata, hogy vezessék azokat, akik alkotnak és teremtenek.

 

Amit nagyon meg kell tanulnod, és soha nem szabad elfelejtened, hogy várnod kell arra, hogy felkérjenek a legfontosabb eseményekre az életedben, mindegy mi az; karrier, szerelmi kapcsolat, a megfelelő hely arra, hogy hol élj. Mindenben várnod kell erre a meghívásra.

A Projektorok stratégiája

Ahogy már írtam neked a meghívásról az előzőekben, ez a te stratégiád. Az életedben minden fontos döntésnél szükséged van arra, hogy felismerjék képességeidet, és meghívjanak, felkérjenek téged. Nagyon fontos, hogy ezt a meghívást te várd meg. Fontos ez azért, mert a meglátásaid nagyon élesek és pontosak, te rögtön észreveszed a hibát a rendszerben, az életben, a vállalkozásban, viszont a tanácsaid, amiket az optimalizáláshoz tudsz adni, csak akkor érnek célt, ha meghívtak, és felkértek erre téged. Soha nem szabad ajtóstul rontanod a házba.

Ha megtanulsz erre figyelni, nagyon sok frusztrációtól és keserűségtől fogod megkímélni magad.

Ha azt érzed egy bizonyos helyzetben, hogy valaminek nincs értelme, ha keserűséget érzel a szádban, egészen biztos lehetsz benne, hogy az a helyzet, az a feladat nem jó számodra. Érezheted ezt akkor is, amikor kezdeményezel, amikor önállóan elindulsz anélkül, hogy felkérést kaptál volna. Légy figyelmes ezekre a jelekre, mert téged szolgálnak.

Pont ugyanígy vannak jelek arra is, amikor megfelelően működsz. Akkor vagy pozitív önmagad, amikor érzed a sikert, amikor érzed, hogy annak, amit teszel, értelme van. Ez a siker érzés nem arról szól igazából, hogy valaminek kézzelfogható eredménye van, inkább egy belső érzés.

A Human Design Típus azt írja le, hogy  hogyan töltjük fel legjobban az energiánkat és milyen a körülvevő auránk.


A Human Design Stratégia határozza meg, hogy hogyan kommunikálunk az univerzummal, az élettel. 

 

A Human Design Autoritás pedig azt határozza meg, hogy hogyan hozunk döntéseket.

 

Miért fontos az, hogy megtanulj a típusodnak megfelelően élni?

Azt már látod, hogy az eddigi módszered hova vezetett.

Ha nem vagy vele elégedett, akkor valamit másképp kell csinálnod.

Ehhez elengedhetetlen, hogy megtudd, TE hogyan működsz, illetve hogyan működsz JÓL.

Ehhez segít téged hozzá a Human Design, mint önismereti módszer megismerése.

Ahhoz, hogy a számodra megfelelő döntéseket tudd meghozni az életben, segítségedre van a stratégiád és az autoritásod. 

Remélem, sok érdekes információt olvastál most a Projektor típusról! Ha szeretnél jobban elmélyedni a témában, lehetőséged van videókurzusok formájában is tanulni tőlem.

Itt találod a Projektor videókurzust; klikk a grafikára, és 5 perc múlva már kezdheted is.

Ha pedig egy egyedi használati útmutatást szeretnél az életedhez, egy olyan ÉletKönyvet, ami csak és kizárólag rólad szól, és neked íródott, akkor ajánlom figyelmedbe az ÉletTérkép Könyvet.  

Ha érdekel a többi energiatípus is, a képekre kattintva megtalálod a róluk szóló blogcikkeket.

Csodás napot és értékes felismeréseket 

Szeretettel:

Adrienn