Human Design Reflektor

Miért hasznos tudnod a Human Design típusodról?

Még nem ismered a saját energiatípusodat? Akkor gyere, és készítsd el az ÉletTérképedet, abban megtalálod ezt az információt is. Csak pár percig tart és ajándék.

35

Ebben a blog cikkben szeretnélek kicsit vezetni téged, hogy jobban eligazodj Reflektorként a típusod alapján. Megmutatom neked mik az erősségeid és mik a kihívásaid. Írok neked a stratégiádról és a kommunikációdról.

Hasznos lehet számodra akkor is ez a cikk, ha nem a saját típusod ez, hanem egy családtagodé, barátodé, vagy épp kollégádé. Könnyebben megértheted őt, hogy mit miért csinál, miért tudtok jól, vagy épp nehezen együttműködni bizonyos helyzetekben. De vágjunk is bele!

A Human Design rendszere alapján, ha te Reflektor energiatípus vagy, a népesség mindössze 1%-ába tartozol; a legritkább típus ebben a fantasztikus önismereti rendszerben.

Ha most te, mint Reflektor olvasod ezt a cikket, bízom benne, hogy értékes felismeréseket hoz neked!

Reflektorságod jellemzése

Az energiatípusod megmutatja neked, hogyan lépsz kapcsolatba a világgal és ezt, hogyan tudod a legjobban csinálni.

A Reflektorokat az különbözteti meg a többi típustól, hogy teljesen nyitott ÉletTérképük van, minden központjuk nyitott.

Reflektorként, kaméleonként tudsz alkalmazkodni másokhoz. Mindent szűretlenül érzékelsz a téged körülvevő világból. Nagyon gyorsan észleled a változásokat.

 

A Reflektorként legfontosabb tulajdonságod, hogy tükörként funkcionálsz. Akár egy fényvisszaverő. Ha te jól működsz Reflektorként, akkor pontosan ugyanazt az energiát tükrözöd vissza, ami rád vetül. Nem rendelkezel saját magad által termelt energiával – nem összetévesztendő azzal, hogy ne lenne energiád, mert nagyon is van – , mint egy Generátor, vagy Manifesztáló generátor, hanem hasonlóan, mint egy Projektor, a környezetedből veszed a saját működésedhez való összes energiát, majd a saját rendszereden ezt átfolyatva visszasugárzod a környezetedbe.

 

A Reflektor elemző, értékelő, megfigyelő, és arra hivatott a közösségben, hogy legyen egy nagyon pontos mutatója. Kívül áll a rendszeren, így ő semleges. Ő az elemző, aki képes rámutatni mindenféle zavarra, kétségre, olyan dolgokra, amik nem jól működnek, legyen az egy másik emberen belül, vagy a külső környezetben. A Reflektorok azért vannak itt a Világban, hogy visszatükrözzék a közösségnek, családnak, a környezetnek az állapotát, hiszen megvan az a képességük, hogy ők időben érzékelik a problémákat, a veszélyeket, és nagyon bölcsen látják az emberekben a lehetőségeket és a potenciált.

Reflektorként arra vágysz, hogy mások is lássanak téged úgy, ahogy te látsz, mindenki mást. Vágysz arra, hogy mások elismerjenek, és becsüljenek a megfigyelőképességedért, és fogadják el a tanácsaidat. Szeretnéd, ha hagynának létezni.

Sokszor érezheted elveszettnek magad, és lehet,hogy nehezen találod meg azokat a pontokat, amik alapján be tudod tájolni magad. Ha a megfelelő tudás birtokába jutsz, ez idővel sokkal könnyebbé válik számodra.

Sokszor szenvedhetsz attól, hogy ennyire nyitott vagy, és könnyen válhatsz sebezhetővé. Ezért előfordulhat, hogy rossz stratégiát kezdesz el felépíteni, és használni. Azáltal, hogy látod a körülötted lévő világot, látod mások, hogyan csinálják, megpróbálod te is azt. De számodra más a helyes stratégia. Ha folyamatosan csalódást érzel, az egy nagyon hasznos jelzés számodra, hogy nem a saját stratégiád alapján működsz.

A Reflektorok stratégiája

Nagyon fontos szám az életedben a 28. Mitől fontos ez a szám? 28 nap egy Holdciklus. Nagy döntések előtt nagyon fontos, hogy ennyit kell várnod, míg a számodra optimális döntést meghozhatod. Ez azért van így, mert minden központod nyitott, és nincs olyan csatornád sem, mely teljesen kitöltött lenne.

Ezáltal nincs egy olyan megbízható belső autoritásod, mint egy Generátornak, vagy egy Projektornak például. Nem számíthatsz a hasi hangodra, vagy az érzelmeidre, de az intuícióidra sem. Férfiak esetén, akiknek nincs egy alapvető kötődésük a Hold ciklusaikhoz, nekik ezt még jobban meg kell tanulni. Sokat segíthet a Reflektoroknak a stratégiában a meditáció.

Ha te is Reflektor vagy, fontos, hogy jól ismerd, és jól ki tudd nyilvánítani a saját határaid. Fontos, hogy tudatossá válj a környezetedre. Nagyon fontos, hogy a környezetedet folyamatosan “tisztán tartsd”, és ügyelj arra, milyen emberekkel veszed körül magad. Nagyon fontos, hogy mindig lásd tisztán, mi az, ami hozzád tartozik, és mi az, ami nem.

A sok nyitott központod miatt, hogy ennyire érzékeled a körülötted lévő világot, ez egy nehéz kihívás is lehet számodra. Ezért a Reflektoroknak sokszor jó lehet segítségül hívni egy mentort vagy coachot, aki segít visszatalálni Önmagukhoz. Segít megszabadulni azoktól a kondicionálásoktól, amit felvettek a külvilágból.

A Human Design Típus azt írja le, hogy  hogyan töltjük fel legjobban az energiánkat és milyen a körülvevő auránk.


A Human Design Stratégia határozza meg, hogy hogyan kommunikálunk az univerzummal, az élettel. 

 

A Human Design Autoritás pedig azt határozza meg, hogy hogyan hozunk döntéseket.

 

Miért fontos az, hogy megtanulj a típusodnak megfelelően élni?

Azt már látod, hogy az eddigi módszered hova vezetett.

Ha nem vagy vele elégedett, akkor valamit másképp kell csinálnod.

Ehhez elengedhetetlen, hogy megtudd, TE hogyan működsz, illetve hogyan működsz JÓL.

Ehhez segít téged hozzá a Human Design, mint önismereti módszer megismerése.

Ahhoz, hogy a számodra megfelelő döntéseket tudd meghozni az életben, segítségedre van a stratégiád és az autoritásod. 

Remélem, sok érdekes információt olvastál most a Reflektor típusról! Ha szeretnél jobban elmélyedni a témában, lehetőséged van videókurzusok formájában is tanulni tőlem.

Itt találod a Reflektor videókurzust; klikk a grafikára, és 5 perc múlva már kezdheted is.

Ha pedig egy egyedi használati útmutatást szeretnél az életedhez, egy olyan ÉletKönyvet, ami csak és kizárólag rólad szól, és neked íródott, akkor ajánlom figyelmedbe az ÉletTérkép Könyvet.  

Ha érdekel a többi energiatípus is, a képekre kattintva megtalálod a róluk szóló blogcikkeket.

Csodás napot és értékes felismeréseket 

Szeretettel:

Adrienn