VADONATÚJ: INGYENES ONLINE WORKSHOP

Ismerd meg a HUMAN DESIGN Élet-Térképedet

és használd ezt a képességet, hogy könnyedén megteremtsd azt az életedet, amire mindig is vágytál

Ez vár rád a workshopon

Élő online workshop 2023. április 21-én, pénteken 20:15-kor Tóth-Máté Adriennel

Hallottál már a Human Design kifejezésről?

Szeretnéd végre megtudni, hogy pontosan mi is az a Human Design és miért lelkesedik érte mindenki?

Akkor ez az élő workshop pont neked való! 🙂

A Human Design élő workshopon
megtudhatod, hogy pontosan mi áll a “Human Design” kifejezés mögött, és hogyan használhatod hasznos eszközként az életedben!

A Human Design egy abszolút életmódváltó “eszköz”, amely segít felfedezni önmagad és megérteni, hogy ki is vagy valójában!

A Human Design segítségével megkapod a saját “használati utasításodat” önmagad és az életed számára, és mostantól kezdve a számodra meghatározott játékszabályok szerint játszhatsz, és olyan döntéseket hozhatsz, amelyek valóban neked valók!

Ki van a workshop mögött?

Szia,  a nevem, Tóth-Máté Adrienn.  Újrakezdés mentor és tudatosság tréner vagyok.

A Human Design révén végre tudatosult bennem:
Nem arról van szó, hogy állandóan “optimalizálnunk” kell magunkat!

Rájöttem: az egyetlen dolog, amit újra megtehetünk,
hogy igazán boldogok és teljesek legyünk, az az, hogy megéljük önmagunkat!

A Human Design rendszerből szerzett ismeretekkel hirtelen magyarázatot kaptam életem oly sok küzdelmére!

És egyúttal a megoldást is, hogyan lehet ezentúl sokkal könnyebb!

A legtöbb problémám ugyanis pontosan azért volt, mert mindig próbáltam VALAKI MÁS lenni, hogy elismerjenek és értékeljenek.

Mielött elkezdtem tanulmányozni a Human Designt, már nagyon hosszú önismereti út volt mögöttem.  Nem a Human Designnal kezdtem el megérteni,  elfogadni és megszeretni magam. De ez az eszköz volt az, amelyik feltette az i-re a pontot. A fáradt harcokat, a “majd én megmutatom mire vagyok képes” t felváltotta a könnyed teremtés. Hogy ez miként működik,  Human Design Chart feketén-fehéren megmutatja őket.

A gyermekeimet és a férjemet is végre sokkal jobban megértettem, még több könnyebbséget találtam a mindennapi családi életben.

Ma, több tucat Human Design képzés után, magam is tartok elemzéseket és tréningeket a Human Designról (és más metafizikai eszközökről) és elkísérem az embereket az önmagukhoz vezető csodálatos felfedezőútjukon.

Készítsd el az Élet-Térképedet

Gyakran ismételt kérdések

Igen, a workshop valóban ingyenes. Csak a nevedet és az e-mail címedet kell megadni, és e-mailben megkapod az összes információt és hozzáférést.

Mindenkinek, aki végre szeretné tudni, hogyan lehet könnyedén, energiájának megfelelöen élni, vállalkozni.  Azoknak szól, akiket érdekel, mi is a Human Design pontosan és hogyan változtathatod meg az életedet ezek ismeretek segítségével és hogyan tapasztalhatod meg, hogy ki is vagy VALÓJÁBAN!

Laptopon/PC-n csak a Zoom linkre kell kattintanod, mobiltelefonon/tableten kérlek, előbb töltsd le az ingyenes Zoom alkalmazást. Ezután kattints a Zoom linkre, amit e-mailben küldök neked, és máris ott leszel élőben!

Igen, korlátozott ideig mindenki számára elérhető egy ingyenes felvétel! De ha élőben ott tudsz lenni, akkor azt ajánlom, hogy tedd meg, mert élőben lehetőséged van a kérdés-feleletben feltenni a kérdéseidet utána és lesz még egy ajándékom is, de csak aki élőben részt vesz. 

Csatlakozz INGYEN most, hogy megtudd, milyen energiákat hoz számodra 2023

Milyen energiákat hoz 2023 és hogyan készülj fel a változásokra, kihívásokra a Human Design szerint?

Szervezek egy díjmentes  ÉLŐ online event-et, eseményt, és meghívlak téged is, hogy csatlakozz hozzám 2023. január 23-án este 20 órakor a 2023-as év energetikai előzeteseire a Human Design szemszögéből.

[INGYENES WEBINAR] Mi a Human Design és mire jó?

Ismerd meg legklasszabb önvalódat a Human Design segítségével - kezdd el újra életedet szenvedéllyel

Tóth Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva