A Pénzügyi Személyiségi Teszt

Ez a tréning szívközpontja. Innen, ebből a forrásból indul az utazásod a bőségtudatosság felé a pénzügyi személyiségek megismerésén keresztül. Ilyen színes és vizuális eredményekre számíthatsz, ha megcsinálod a Pénzügyi Személyiségi Tesztet

Fontos tudnivalók, mielőtt kitöltöd a tesztet!

  • Ez a teszt CSAK NEKED szól! Kérlek ne küldd tovább másnak. Egyrészt ezzel neki teszel rosszat, mert nem fogja tudni értelmezni a tananyag nélkül a tesztet, másrészt sokat dolgoztunk a teszt és a tananyag elkészítésével. Ha érdekli ismerősödet, akkor a vásárlási linket küldd tovább nekik, azzal segíted őt. Ezt küldheted neki tovább:https://mm.tothmateadrienn.hu/
  • Őszintén töltsd ki a tesztet! Fontos, hogy zavarás mentes környezetben és tényleg őszintén töltsd ki, ami a jelenlegi élethelyzetedre igaz, mert csak akkor segít a teszt.
  • A teszt kitöltése kb. 15-20 percet vesz igénybe. Kérlek, hogy ne hagyd félbe a kitöltést, egybe végezd el, nyugodt, zavarásmentes környezetben.
  • Hozd el az eredményt az egyéni coachingon, használd a tananyag közben! A teszt kitöltése után meglátod a saját eredményed, amit emailben is megkapsz. Mentsd le mindenképp!

Adrienn

Hozzászólások küldése

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük