Legyél ott élőben és tedd fel a kérdésedet

A következő programok

LIVE 2023. Nov.15.-én, 11.00 órakkor

Ezen a mesterkurzuson betekintést nyújtok a Human Designba. Megtanulhatod az alapokat a Human Designról és arról, hogy az ÉletTérképed alapvetően mit mond. Végigvezetlek a “Tehetség” pozíción, hogy rögtön legyen megtapasztalásod.

LIVE 2023. Nov.22.-én, 11.00 órakkor

Ezen a mesterkurzuson bemutatom neked a motivációdat, ami téged belülröl hajt és semmilyen más idegen motivációval nem cserélhetö le. Ez zsigeri erövel jön és nem megmagyarázható. De ha ismered, tudatosan tudod használni. Zseniális kincs!

LIVE 2023. Nov.29.-én, 11.00 órakkor

Ezen a mesterkurzuson újabb gyöngyszemet mutatok be neked a  Human Designból. Megláthatod melyik az ideális vállalkozási forma számodra, hogyan tudsz másokkal együttműködni úgy, hogy élvezd és sikert hozzon neked. Winwin.

LIVE 2023. Dec. 13.-án, 11.00 órakkor

Ezen a mesterkurzuson bemutatom neked az ideális tanulási formát, amivel születtél. Gyerekeidnek is óriási segítség, hiszen tudni fogod, hogyan látja, értelmezi  a világot és és hogyan dolgozza fel az átélt eseményeket.  

Üdvözöllek világomban

Szia, ha még nem ismernénk egymást, a nevem Tóth-Máté Adrienn.

Azokat a vállalkozókat segítem, akik egy szabad életet akarnak kialakítani önmaguknak és családjuknak.

Ha Neked is eleged van abból, hogy folyamatosan egy láthatatlan falba ütközöl, amit nehéz átlépni, és tennél ellene, akkor jó helyen jársz.

Benned is van egy szikra, ami várja, hogy kiteljesedjen. Az önfejlesztés és önmagunk megismerése egy kalandos út volt nekem is, de egyben a kulcs ahhoz, hogy kikerüljek a mókuskerékből, és olyan életet éljek, ami rólam szól. 

Ami nekem való, és engem támogat. 

Ha te is szeretnél egy ellenállhatatlan életet, és tenni is hajlandó vagy érte, akkor Isten hozott az univerzumomban.

Tóth Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva