Egyéni mentoring

FEDEZD FEL VALÓDI ÖNMAGAD, ÉS ÉLJ VÉGRE SZABADON

Ha választod ÖNmagad és a változást, ha nagyon erős az elhatározásod és az elköteleződésed, akkor lehetősegéd van arra, hogy egyéniben dolgozz velem!

Mentoring velem - mutatom hogyan

Egyéni mentoring-ban is lehetőség van velem együtt dolgozni. Ez mindig a leghatékonyabb formája önmagunk jobbá tételének, a blokkok oldásának, a komfortzóna átlépésének, hiszen a számos elméleti tudás mellett rengeteg gyakorlatba is beleviszlek, melyek napról-napra közelebb visznek az álom életedhez.

Az összes általam ismert, használt és szeretett eszközt használjuk, melyekről tudom, hogy a legjobb eredményhez segítenek téged. 

Nem ígérem, hogy mindig könnyű lesz, de ha elköteleződsz magad mellett, akkor egész biztosan eléred a céljaid!

 

Rich Woman Mentoring

Ennek a rendkívül tartalmas 12 hetes Mentoring az a célja, hogy a pénzügyi káoszból a pénzügyi tisztánlátásba juss el; hogy a pénzügyi szabadságodhoz ki legyen rakva az út. Felállítunk egy stratégiát és tudatosságot a pénz-önismeretedben; majd átírjuk a pénztörténetedet. Valamint, megismered és gyakorlod az ÉletTérképed.

Ha érdekel a személyes Mentoring, kérlek, foglalj egy “Clarity Call” hívást az alábbi gombra kattintva, ahol mindent megbeszélünk.

Pénzkód Tréning Mentoring

A pénzkód tréning leírását, tartalmát a Csoportos tréningek oldalon találod.

A csoportos Pénzkód tréning mellé lehetőséged van egyéni mentorálást is kérni, hogy még hatékonyabban és biztosabban érhesd el a személyes céljaidat, és alkosd meg a saját pénztörténetedet!

A Pénzkód tréning 8 hetes, ami alatt 6 modult veszünk át, és ehhez két csoportos coaching alkalom társul. Ezeken felül, a személyes mentoring keretében további 3 egyéni alkalommal is találkozunk Zoom-on.

Go MoneyFlow
Bőségtudatosság Coaching
a kvantummező segítségével

Ebben a Coaching programban kvantumos részletes elemzést, 1 hónapon át tartó kvantumos optimizálást, csoportos oldást, valamint egyéni VIP coaching-ot kapsz tőlem.

Cél: a bőségtudatosságod emelése, a programban feltárt hitrendszered pénzzel kapcsolatos visszahúzó mondatainak a  feloldása.

Figyelem! Ez a VIP csomag havonta csak 10 fő részére lehetséges,  úgyhogy ne hezitálj, ha érdekel.

Aki vezet téged a személyes fejlődésedben

Tóth-Máté Adrienn

Adrienn Human Design Coach & Mentor & Tréner , 6|2-es projektorként mélyrehatóan tanulmányozta a Human Design-t mint rendszert és évek óta  integrálja az életében és a vállalkozásában. 

Adrienn nagyon gyorsan érzékeli a zsenizónádat és megtalálja azokat az akadályokat, amelyek még mindig a nagyszerű (rendkívüli, ellenállhatatlan) életed  útjában állnak. 

Különös tehetsége van ahhoz, hogy összetett tartalmakat egyszerű, érthető és gyakorlatias módon közvetítsen másoknak. Segítségével tisztán láthatod meg önmagadat, megismerheted a valódi kvintesszenciádat és olyan életet teremthetsz meg, amire mindig is vágytál, de eddig nem merted magadnak megengedni. 

A benne lévő startkodon, 41-es kapu ultimativ kezdés energiája, segíthet téged abban, hogy tudatossággal és kvantumlépésekkel indítsd újra a vállalkozásodat. Arra  inspirál, hogy lelkesen éld az életed.

Adrienn Projektor 6/2, „a remete példakép”,  intuíció autoritás, Inkarnációs keresztje: 9, 16, 64, 63

Hajnalka visszajelzése a személyes coaching- ról.

Maradjunk kapcsolatban

Ha bejelentkezel a leveleimre, akkor rendszertelen időközökben kapsz további információt azokról a szenzációs módszerekről, amiket használok, és amik megadhatják neked is a hiányzó puzzle darabot. Ezen kívül kapsz inspirációt, tudást, eseményekre meghívót, hogy végre SZABAD és autentikus életet élhess.

Tóth-Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva