Mi is az a Human Design? És az Élet-Térkép?

Örülök, hogy használtad az én Human Design Chart Generátoromat a
https://tothmateadrienn.hu/eletkod-human-design-magyarul/ oldalon.
Készítettem neked egy rövid videót arról,

  • mi a Human Design rendszer,
  • mi nem az,
  • mire jó ez a tudás
  • és miért olyan fontos, az elme helyett a testi bölcsességedethasználni.

Mindannyian különbözőek vagyunk és mindannyian másképp találkozunk az élettel. Egyeseknek kezdeményezniük kell, a másikoknak nem. Egyeseknek meghívásra van szükségük, másoknak nem. 

Van, akinek a testközép hangjára kell hallgatnia, de van, akinek nem. Egyeseknek a szívükre kell hallgatni, másoknak nem erre. Egyeseknek hallgatniuk kell az érzéseikre, másoknak nem. 

Mint mondtam, mindannyian tökéletes módon különbözünk egymástól, és mindannyian egyéni hozzáféréssel rendelkezünk az igazságunkhoz, az erőnkhöz, a sikerünkhöz és az élethez. És pontosan ehhez a Human Design rendszer megadja neked a személyes portfóliódat, a személyes Human Design-odat és a személyes stratégiát, az autoritásodat, ugye a tekintélyt, és ez pedig megmutatja neked, hogy hogyan navigáld magadat sikeresen és boldogan az életben. 

Van egy természetes stratégia, hogy hogyan élj a lehetőségeiddel, és sokkal nagyobb függetlenséget és sikert ér az életedben. Ugye, amint előbb mondtam, hogy a Human design szisztéma differenciálás tudománya, amely megmutatja, hogy mindannyian egyediek vagyunk, és pont ebben rejlik az erőnk, a szépségünk és a tökéletességünk is. 

Az Élet-Térkép megmutatja

Hogyan használjuk mechanikusan testünk intelligenciáját, hogy életünkben a helyes döntéseket hozzuk meg. Az életünkben a megfelelő emberekkel tölthessük el. A megfelelő munkát végezzük, amely kiteljesít és egyben fizeti a lakbért is. És a megfelelő helyen töltsük el az életünket, hogy végül boldogabb életet élhessünk, amelyet nem idegenít el a világ őrülete, hanem önrendelkezve és felhatalmazva élhetünk az erőnkben, a szépségünkben és az egyediségünkben.

Ezek a stratégiák azonban, amelyeket az alábbiakban bemutatok, ezek nem mentális stratégiák. 

Ezek arról szólnak, hogy hogyan használjuk a testünk intelligenciáját és a bölcsességét. És annyi mentális stratégia létezik arra, hogy elérjünk bizonyos célokat, hogy megéljük a bennünk rejlő lehetőségeket, hogy gazdagok, boldogok vagy híresek legyünk. 

És ugyanakkor nagyon sok ember, aki frusztrált, keserű, dühös és csalódott, vagy azért, hogy nem érik el ezeket a mentális célokat a mentális stratégiák segítségével, vagy amiatt bántják magukat, kudarcosnak érzik magukat. 

Vagy elérik ezeket a célokat többé-kevésbé, de mégis frusztráltak, keserűek vagy dühösek, csalódottak, mert az elért célok nem teszik őket boldoggá. 

Ugye, mint ahogy ez a mentális stratégia ígérne, hogy most akkor ezt el fogod érni. Igen, és hát az a probléma, hogy ezek a mentális stratégiák és az elme korlátozott és nem tud sokat az életről, és fogalma sincs arról, hogy mi a jó vagy rossz számodra. Mert hogyha tudná, akkor mostanra már mindannyian boldogok lennénk, és a lehetőségeink szerint élnénk. És akkor már mindent elértünk volna, amiről azt hisszük, hogy akarjuk.

Ha működne ez a mentális stratégia, akkor már rég mindenki boldog lenne. 

Amíg az elménkből élünk és az elménkből kezdeményezünk és hozunk döntéseket, az addig ahhoz vezet, hogy az életenergiánk megreked, zavarosak a kapcsolataink, megakad az életenergia, az életünk nem folyik tovább, és ezt frusztrációként, dühként, keserűségként, vagy csalódásként éljük meg, úgy érezzük, hogy az élet megtört, és mintha valaki homokot szórt volna a fogaskerekeink közé. 

Ilyenkor az életnek nincs értelme, vagy nem sok. 

A kapcsolatok többnyire zavarosak, kiábrándítóak vagy fájdalmasak. És a munkánk nem hoz nekünk örömet vagy beteljesülést. És mindez azért történik, mert az elménkből kezdeményezünk és az elménkkel csináljuk a dolgokat. 

Így eldöntjük, hogy ki vagy, mi vagy jó nekünk, vagy nem. És ez az elménknek, erről nincs fogalma az elménknek.

Ha elkezdjük használni a testünk természetes genetikai és mechanikus stratégiáját

Akkor sokkal kevesebb ellenállással haladunk az életben, az élet sokkal inkább áramlik, és mi összhangban vagyunk az élet egyedi geometriájával, magával a létezéssel ahelyett, hogy állandóan harcolnánk ellene, vagy magunkkal, és a saját utunkban állnánk, hogy a Human Design szépsége abban rejlik, hogy nem vallás, vagy valami ezoterikus dolog, hanem egy logikus rendszer, amely logikusan leírja a test mechanikáját, és mindenki könnyen ellenőrizheti saját maga, hogyha kipróbálja. 

Úgyhogy ne is higgyetek el nekem semmit, csak próbáljátok ki, hogyha rezonáltok erre. 

A genetikai stratégiánk megmutatja

Hogyan lépjünk kapcsolatba önmagunkkal, s hogyan működjünk hatékonyan és nagyobb harmóniában az élettel és a körülöttünk élőkkel. Ugyanakkor, amikor átadjuk magunkat a stratégiánknak, akkor maximalizáljuk a rendelkezésünkre álló energiapotenciált. 

Hirtelen kapcsolatba kerülsz egy benned lévő instanciával, amely az élet intelligenciája alapján mindig is tudta, hogy mi vagy, ki vagy, ki vagy, mi a helyes vagy nem helyes számodra. 

Tehát mindaz, amiről az elmédnek fogalma sincs, és amivel teljesen el vagy havazva. És amikor elkezded átadni magadat ennek a genetikai mechanikus stratégiádnak akkor hirtelen felszabadítod a lehetőségeidet, amelyeket logikusan nem tudsz mentálisan megélni, de ezek természetes módon áramolhatnak belőled, ha átadod magadat ennek a belső genetikai stratégiának. 

S felfedezett gyönyörű egyediségedet és az erődet, amely tökéletesen megkülönböztet téged másoktól.

Mert nem azért vagyunk itt, hogy másokhoz hasonlítsuk magunkat. 

Ez egy abszolút értékes időpocsékolás. Mindannyian különbözőek vagyunk, és ebbe rejlik az erőnk és a szépségünk.

Van egy hely, van egy helyed ebben az életben, ami csak neked létezik és ez az élet ajándéka. 

És van funkciótok az élet egész lélegzetelállító és intelligens szerkezetében van célotok, és az életeteknek van értelme. De mindezt nem lehet mentálisan kideríteni vagy meghatározni. Az elmének nincs hozzáférése életünk ezen aspektusaihoz és nincs rá befolyása. 

És amikor megpróbáljuk mindezt manipulálni, irányítani, ellenőrizni, akkor tényleg csak fájdalmat, zűrzavart, ellenállást okozunk az életben magunknak. És akkor abban a pillanatban, amikor megbízol a stratégiádban és az autoritásodban, akkor belekerülsz ebbe az életáramlásba. Összhangba kerülsz a lényeddel, az igazságoddal, és ez az, ami hatalmas megkönnyebbülést hoz az életünkbe, és olyan, mintha végre lekerülne a vállunkról egy százas súly, ez a nagy súly. Amikor hagyjuk, hogy az elménk motiváljon minket, akkor az ördög konyhájába kötünk ki. 

Miért? 

Mert az elme fél. Az elme mindig fél, fél attól, hogy lemaradunk valamiről, fél attól, hogy elveszítünk valamit vagy valakit fél attól, hogy valamit rosszul csinálunk, félünk attól, hogy valamit jól csinálunk. 

A kondicionált elménk az összes fájdalmunk, a traumánk, valamint a kívülről jövő manipuláció éveinek a konglomerátuma. És ha ez vezérel, akkor a múlt életet élsz, és nem csak hogy nem éled ki a teljes potenciálodat, de állandóan olyan helyzetekbe kerülsz, amelyek fájdalmasak és csak lemerítenek téged ahelyett, hogy boldog lennél. 

Az elméd rabszolgájává válsz.

Az elme az, amelyik vak és siet szenvedni. Szenved egy fájdalmas kapcsolatban, szenved egy boldogtalan karrierben. 

Kövesd a stratégiádat, várj, és fedezd fel, hogy az élet végül mit kínál neked, és ez át fog alakítani téged, és tényleg ezt tapasztalatból mondom. És ez az egyetlen, az egyetlen dolog, aki fél a várakozástól az egyetlen, aki fél átadni magát az életnek, és az egyetlen, aki attól fél, hogy ha nem tesz valamit, akkor lemarad valamiről, legyen az szerelem vagy pénz, ez az egyetlen dolog az az elme. 

Ne légy az elméd rabszolgája, és ne légy a társadalom rabszolgája, hanem bízz a tested intelligenciájában, kövesd a stratégiádat, az autoritásodat, és végre felfedezed azt az életet, amit valójában neked szántak. 

És végre elkezdesz mélyen ellazulni, és rácsodálkozni arra, hogy valójában miért vagy itt, és ki tartozik az életedbe, és mit kell tenned, ami végső soron kiteljesít téged? Hát hányszor fordult már elő hogy hoztál egy döntést és megbántad? Ismered ezt?

Hányszor kerültél már dilemmába, és nem tudtad, hogy mit tegyél. 

Hányszor fordult már elő, hogy hoztál egy mentális döntést, és teljesen biztos voltál benne, hogy ez volt a helyes döntés, mégis nagyon fájdalmas volt számodra. 

Ez azért van, mert csodálatos agyunkat nem arra tervezték, hogy döntéseket hozzon az életünkben. 

Erre szolgálom zseniális genetikai veleszületett mechanizmusunk, a stratégiánk attól függően, hogy milyen típus vagyunk. 

Úgyhogy azt ajánlom, hogy kezdj el bízni a tested intelligenciájában, és ezen kívül bízz magában az életben, és hagyd, hogy a tested tegye a dolgát, és fedezd fel az erődet és a szépségedet ahelyett, hogy az elméd folyamatosan beavatkozik az életedbe és fájdalmat okoz. 

Hogyan bízhatsz magadban és a tested intelligenciájában, hogy az elméd többé ne korbácsoljon végig az életen, a függőségekkel, a vágyaiddal, a félelmeiddel.

A kérdés az, hogy ki akarsz-e próbálni valami újat, valamit, ami megkerüli ezt a dobozt, és ugyanakkor összekapcsol téged a te tested intelligenciájával. 

Valami, ami még abban is segít, hogy kiszállj ebből az őrület körhintából és jobban élj a tested erejéből és lehetőségeiből. Mert hányszor fordult már elő, hogy mentálisan kitűztél egy célt, és végül nem tartottad be. 

Hányszor hoztál már mentális döntést, és voltál biztos benne, hogy ez a helyes döntés, de végül mégsem így lett. Szeretnél valami újat kipróbálni?

Akkor figyelj!

Összesen öt genetikai embertípus létezik, és ebből következően öt stratégia van, és minden típusnak egyetlen stratégiája van arra, hogy hogyan lépjen kapcsolatba az élettel, mire használják fel az értékes életenergiájukat. 

És minden egyes típusnak megvan a maga módja arra, hogyan találkozik az élettel, hogyan lép kapcsolatba az emberekkel, hogyan hoz döntéseket, és hogyan használja ki a benne rejlő lehetőségeket. Minden típusnak egyetlen stratégiája van. Ez pedig a genetikai konfiguráción alapul.

Következő blogcikkben és egy rövid videóban megmutatom, mi mindent lehet látni az élet térképedben, azaz a human design chartban.

Szeretettel,
Tóth-Máté Adrienn,
aki arra inspirálja az embereket, hogy szeressenekvégre önmagukba