Mi látható az ÉletTérképeden?

Megnézted a tegnapi videót a Human Design rendszerről? Mit szólsz hozzá milyen eszköz áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy tényleg a mi életünket éljük. Úgy ahogy nekünk az termeszetes és megfelelő.

Ma egy rövid videóval szeretném bemutatni neked, mit látsz az Élettérkép grafikádon, hogy te is optimálisan használhasd saját magad, családod és/vagy ügyfeleid számára. Megmutatom az egyes területeket és hogy mit jelentenek, hogy könnyebben eligazodj.

A legjobb, ha a táblázatot kinyomtatod vagy megnyitod egy másik ablakban a képernyőn.

Sok felismerést és aha-élményt kívánok!

A Rich Family Academy nemzetközileg elismert német nyelvterületen működő holisztikus szemléleteket valló cég, amely azoknak az embereknek segít, akik lelkesen szeretnék élni az életüket, vállalkozásfejlesztéssel, önfejlesztéssel foglalkozunk, a bőségtudatosságot szeretnénk az embereknek felboosterezni, hogy meg tudják engedni maguknak a bőséget, mint a benti, mint a kinti bőséget, és tényleg, hogy lelkesen tudjanak az emberek élni. És ehhez különböző eszközöket használok. 

Az egyik eszköz az egyik metafizikai eszköz, azaz élettérkép. 

Itt látható az egyik élettérkép, tehát így néz ki az élettérkép, az egyik, ez most épp az enyém, hogyha teljesen kitárulkozok előtted, úgyhogy így néz ki az én élettérképem, és erről szeretnék most ebben a videóban beszélni, hogy mi az, amit kiolvashatunk, mit lehet értelmezni, mi az, ami látható egy ilyen élettérképen.

 Az élettérkép értelmezésekor mindig az összképet kell figyelembe venni, ugye? 

Tehát hogy a holisztikai szemléletmód nagyon fontos számomra, és nem kiragadunk dolgokat az életünkből, vagy pedig a vállalkozásunkból és szimptómákat oldogazgatunk, hanem tényleg az összképet nézzük, és azért csodálatos ez a rendszer, mert az élettérképed is egy ilyen holisztikus összefoglaló rendszer. 

Tehát figyelembe vesszük ezt az összképet. Fontos feltárni, hogy egyes aspektusok hogyan befolyásolják egymást, és hogy hogyan tudnak kölcsönhatásba lépni egymással. És ahhoz, hogy ezt megtehessük, a rendszerrel való mély foglalkozásra van szükségünk, vagy pedig egy tapasztalt élettérkép elemzővel, vagy pedig egy nagy képzésre van szükségünk ehhez. Tehát hogy érteni kell ahhoz, hogy tényleg ezeket a számokat olvasni tudjuk. 

Ha az élettérképet nem megfelelően értelmezi, és olyan állítások hangzanak esetleg el, amelyek nem igazak, vagy csak féligazságok, azzal esetleg kárt is okozhatunk, és rossz irányba terelhetjük az embereket. 

Ebben a videóban megmutatom neked, hogy mit lehet kiolvasni egy élettérképből, mik ezek a számok, mik ezek a formák, és egy ilyen első segítséget szeretnék neked nyújtani, hogy te is meglásd, hogy milyen csodálatos és holisztikus ez a rendszer. 

Tehát az nagyon fontos számomra, és azért is tudott igazán szerelembe lobbanni ezzel az eszközzel, ezzel a metafizikai eszközzel, mert az életérkép értelmezésekor az összképet kell figyelembe venni, tehát nagyon fontos azokat a dolgokat feltárni, hogy az egyes aspektusok, amiket találsz az élettérképeden, hogyan befolyásolják egymást, és hogy hogyan lépnek kölcsönhatásba egymással.

A megértés és a gyógyulást hozó használat kiindulópontjaként szerintem elengedhetetlen, hogy először egy tapasztalt élettérkép-elemző vagy coach készítsen neked egy elemzést, beleértve a személyes találkozót is. 

Tehát, hogy vagy egy elemzést kapsz, vagy pedig egy személyesen egy ilyen személyes one-to-one (1/1)beszélgetés coachingot kapsz, és el lesz neked magyarázva, tényleg így összhangjában holisztikusan ez a szemlélet. 

A rendszer összetettsége és többrétűsége miatt egyébként fennáll a veszélye annak, hogy az egyes információk dzsungelében elveszünk, félreértelmezzük azokat, és figyelmen kívül hagyjuk a térképnek a lényegét, és ez nagyon-nagyon kár lenne. 

Úgyhogy a következő videóban és blogban megmutatom neked, hogy milyen részleteket, milyen aspektusokat találhatsz meg magadról a saját élettérképedben. Szia!

Az ÉletTérkép generátor minden alapfunkciója ingyenes, és annyi élettérképet készíthetsz el, amennyit csak akarsz.

Ezen kívül van egy új funkció, amellyel díj ellenében részletes PDF formájú Premium Élettérképet rendelhetsz. Egyénileg állítjuk össze neked és 48 órán belül (hétközben) elküldjük e-mailben.

Ebben a részletes PDF-ben sok értékes információt találsz az energiatípusodról, a stratégiádról, az autoritásodról, a profilodról, valamint a grafikonod nyitott és meghatározott központjairól.

A részletes prémium ÉLet-Térképet itt rendelheted meg.

HumanDesign Kiskönyv

 • kb. 20 oldal
 • a te Human Design típusod
 • a te döntési autoritásod
 • a te profilod
 • a te meghatározott központjaid (erősségeid, azok a dolgok, amikkel te befolyásolod a külvilagot)
 • a te nyitott központjaid (kihívasaid, azok a dolgok, ahol befolyásolható vagy)

HumanDesign Nagykönyv

 • Kb 45 oldal
 • a te Human Design típusod
 • a te döntési autoritásod
 • a te profilod
 • a te meghatározott központjaid (erősségeid, azok a dolgok, amikkel te befolyásolod a külvilagot)
 • a te nyitott központjaid (kihívasaid, azok a dolgok, ahol befolyásolható vagy)
 • a te kapujaid (tehetségek, lehetőségeket, potenciál, ami benned van)
 • a te csatornáid ( zsenizónáid)
  az életműved (amit meg kell lépned ebben az életben)

Ha bármilyen hibát találnál valahol, kérlek jelezd nekünk, hogy a segítségeddel tovább optimalizálhassuk az ÉletTérkép generátort.

Holnap jelentkezek a Human Design Hármasságal, ami az abszolút alap, ha elkezded megérteni az életterkepedet.

És ezzel el is indulunk a megértés felé.

Szeretettel,
Tóth-Máté Adrienn,
aki átadja neked a “Big Picture” Nagy Képet, hogy te magadnak megtaláld a valódi utadat Újrakezdés Szenvedéllyel

Mentor & tréner & Projektor & Alkímista & Anya & Nagyot Álmodó

#csakazértis