”Miért adtam fel rengeteg módszert avagy az én HD Story-m”

Ma egy kicsit privát leszek. Bár nincs nagy különbség, mert a vállalkozásomban pont olyan közvetlen vagyok, mint a magánéletemben – ezt mondják rólam a lélekügyfeleim.

De azért így még nem foglaltam össze, az én saját történetemet. Az én sztorim nemcsak a Human Designról szól, hanem az Önismeretről, a bölcsődétől a mesteri szintig.

Jó szórakozást!

Remélem van egy kis időd, mert a videó 20 perces lett.

De ha azt szeretném, hogy megismerj, nem akartam 60 másodercbe zsúfolni a mondanivalómat.

A saját Human Design történetemet szeretném elmesélni. Azt szeretném elmesélni, hogy hogyan kerültem én ehhez az eszközhöz, és mit tett az életemmel, ez a személyiségfeltáró, önmegismerő eszköz. 

A nevem Tóth Máté Adrienn, hogyha még nem ismernél, a Human Design Akadémia megalapítója vagyok, és nagyon-nagyon sok éve már coachként, vállalkozóként dolgozom. Úgyhogy a Human Design az úgy jött az életembe, hogy na, kezdjük az elején, hogy amikor megismertem a Human Designt, akkor már nagyon-nagyon sok képzésen mentem keresztül. Akkor már 13 éve vállalkoztam, 13 éve coach voltam, különböző témákon keresztül pozícionáltam magamat, és akkor már a bőségi tudatossággal foglalkoztam, dolgoztam másoknál is, mint coach, és a férjemmel is volt egy közös vállalkozásunk.

Úgyhogy akkor már nagyon benne voltam a munkában, elkezdve az agykontroll, az energia, a feng shui, a festő terapeuta, kinek coaching, a szupertudatosság, aztán a mesteri tudatosság nagyon-nagyon sok képzésen keresztül. Ugye a családállítás, az egy nagyon-nagyon hosszú képzés is volt számomra. Nagyon sok mindent megoldottam az életemből, megértettem dolgokat, megbocsátottam mintázatokat, megaláztatásokat, megszégyenítéseket, gyerekkori történeteket, sérüléseket.

És akkor már egy olyan helyzetben voltam, hogy magabiztos nőként, magabiztos vállalkozóként tudom, hogy teremtő erővel rendelkezem, hogy magabiztos vagyok, bízok magamban, hogy szeretem önmagamat, értékelem önmagamat, tehát nem a Human Design által ismertem meg igazán önmagamat.

A Human Design által lett a kirakóm még tökéletesebb, még jobban megérthetőbb, olyan, mint a meggy a habon a tortán, illetve olyan, mint pont az i betűn. 

És véletlenül csöppentem bele ebbe a folyamatba, nem is a Human Design-t kerestem. Nekem ez olyan volt, hogy egyik napról a másikra, tehát hétfőn még nem ismertem, kedden meg már ismertem, mert találkoztam egy mentorral, választottam valakit magamnak mentornak, business mentornak. A vállalkozásomhoz kerestem valakit mentornak, aki metafizikai eszközökkel foglalkozott.

Akkor én már a kvantumfizikával már régen foglalkoztam, ez most előbb ki is maradt a repertoáromból. Elmentem ehhez a mentorhoz, és egy ilyen éles programba bekerültem. Ő több eszközt is használt, és az egyik volt a Human Design, és akkor ismertem meg igazán, és aztán volt egy elemzése, meg ugye nagyon sok mindent tanultunk róla, és mindig úgy, hogy a vállalkozásba belepakolva. 

Nagyon-nagyon érdekes érzés volt, olyan, mintha egy ilyen szabadesésbe kerültem volna, az a felismerés érzés, hű, hát tényleg ezzel a tűpontossággal úgy éreztem, hogy mindent tud ez az ember rólam. Az elemző, aki elmondta nekem, hogy mennyi mindent lehet leolvasni ugye az ÉletTérképből, ahogy én szeretem nevezni, a HumanDesign Chartból, mennyi mindent ki lehet olvasni, és úgy éreztem életemben először, hogy valaki úgy érzékel engem, mint amilyen tényleg vagyok belülről, és ahogy én magamat is érzem. És ez nagyon-nagyon érdekes érzés volt. 

Tehát rengeteg megerősítést kaptam, hogy ezek megérzések, meg ahogy éltem az életemet, meg ahogy az intuíciómat követtem, hogy igenis az nagyon-nagyon jó volt, mert intuitív vezérelt projektor vagyok, tehát nagyon-nagyon sok megerősítést kaptam ezáltal. A Human Design által.

De nagyon sok tisztítást is kaptam, tehát így letisztultak dolgok, mert ugye nagyon sokszor azt hisszük magunkról, hogy ami nekünk teljesen normális, mert abban mi nagyon jók vagyunk, hogy az normális, és nem valami különleges dolog.

Közben lehet, hogy épp a zseni zónákról van szó. Lehet, hogy a legnormálisabb dolog, amihez mi értünk, az a legnagyobb erősségünk, az a legnagyobb tehetségünk, lehet, hogy az a szuper tehetségünk, és erre is rálátni tényleg feketén-fehéren meglátod a dolgokat, és annyira komplex. 

Én nem szeretem a felületes dolgokat, és a Human Design egyáltalán nem felületes, hanem nagyon-nagyon komplex holisztikus rendszer, és egyben látja az egészet. És az volt a szép számomra, hogy nagyon-nagyon tűpontos. 

Először azt ismertem meg, hogy a vállalkozásomban milyen finom csiszolást tudok csinálni. A pozícionálásomat teljesen tisztán látom, hogy ki az, akit bevonzok, pontosan tudom a fájdalmát. Tudom, ezáltal ugye a marketinget, hogy mivel szólítom meg.

Nincs az az érzés, hogy, hát nem tudom pontosan ki a célcsoportom, mert olyan sok mindennel foglalkozom. Lehet, hogy te is hasonló vagy, mint én, mert ugye itt vagy az én hatáskörömben, az én Univerzumomban. Ez azt is jelentheti, hogy nagyon sok mindenben hasonlíthatunk.

Én nagyon-nagyon sokoldalú ember vagyok, rengeteg minden érdekel, nagyon-nagyon szeretek tanulni, és nem azért tanulok, hogy ugye pipálgatom, hogy most ez a 13. képzés, ez az 55. képzés, hanem azért, mert nagyon-nagyon szeretek tanulni.

Szeretem tágítani a perspektívát minden oldalról, mind a lélek-szellem, mind a test oldalán.

A sokoldalú embernek, aki nagyon sok mindenhez ért, nagyon nehéz, főleg a vállalkozásban, hogy ezt a sokoldalú tudást, össze tudjasűríteni és röviden kommunikálni és jól bemutatni.

Nehéz ezzel a sokoldalúsággal úgy pozicionálni magát, hogy értsék az emberek. Ha nem megy ez a pozícionálás, akkor nem tudjuk bevonzani azt az embert, akivel tényleg szeretnénk dolgozni, azt a lélek klienst akire vágyunk. Mert nem érti, amiről szólsz, mert nem neki beszélsz. 

És nekem ez volt az, ami ilyen nagyon-nagyon pluszban hozzárakott az életemhez, a vállalkozásomhoz egy következő szintre el tudtam érni, vagy fel tudtam lépni. 

És a másik ugye az a megértés, amikor így megérted, hogy miért történt az a sok minden. Miért voltak ezek a dolgok? Hát igen, én így ketyegek. És ugye a gyerekkorban, hogy ezek felnőttkorig, hogyha megnézem, így visszapillantottam az életemre a Human Design-nal való konfrontálódásom után nagyon-nagyon sok minden rendbe jött, rendbe került, mert gyerekként ugye én projektor vagyok, és egy generátor és egy manifesztáló generátor gyerekeként éltem, és egész idő alatt gyerekként ugye az volt az érzésem, hogy nem vagyok helyes, nem vagyok elég, nem vagyok. 

Tehát, hogy úgy éreztem, hogy nem vagyok elég anyáméknak, mint a szüleimnek, mindig mást akartak. Ez volt az egyik, ami nagyon fura volt. És most megértem ugye, mert ők hát generátorok, egész idő alatt pörögni kellett, nekem is mindig pörögnöm kellett, mindig valamit csinálnom kellett, mindig csinálni kellett. Mindig kellett a teljesítmény, mindig kellett az eredmény, és az az is olyan legyen, hogy 100 százalék az nem elég, de minimum legyen a száz százalék, de jobb, hogyha százötven, vagy mindjárt kétszáz százalék teljesítmény legyen. 

És ezt a felnőtt koromig vezettem. Tehát ez ugye annyira belénk van kondicionálva, hogy most magamról beszélek, hogy belém volt ez kondicionálva, ez zsigereimbe belement. Ugye ezt látom, ez volt az egyetlen kép, ami ugye körülöttem volt, és körülöttem azért nagyon sok generátorok és MG-k voltak, mert ugye a lakosság 70 százaléka belőlük áll, és a húgom is MG volt, meg a nagyszüleim is generátorok és MG-k, úgyhogy projektor nem volt a családban csak én. Tehát ez az egyik, hogy más képem volt ott, más volt ott előttem. És persze gyerekként orientálod magadat, meg megpróbálsz oda beilleszkedni, de éreztem, hogy hát ez nem az én kabátom, és próbáltam lépést tartani, de ez nem az én világom volt. És ez felnőtt koromig egészen a vállalkozásomig ment, és ugye ez a teljesítménykényszer ott volt, hogy na majd én megmutatom, ezt én is tudom, aztán ez a gázt nyomni gőzerővel, és az volt, hogy nagyon-nagyon jó eredményeim voltak, én is el tudtam mindent érni, mint a férjem, vagy mint bárki más, de volt egy időszak, amikor gondoltam, hogy ennyi az egész, és utána nagyon elfáradtam. 

Tehát, hogy nem létezik, hogy erről szól az életem, hogy erről szól a vállalkozásom, mert akkor inkább, amikor olyan szinten voltunk anyagilag, akkor gondoltuk, hogy akkor én nem, hát akkor ezt most így abbahagyjuk, és akkor inkább majd mást csinálok, mert nem maradt idő önmagamra. 

Nem volt szünetem, nem igazán ünnepeltem meg a sikereimet. Örültem neki, de nem volt bennem az az érzés, amire gondoltam. Na, hát hogyha majd azt a célt, hogyha én azt a célt elérem, akkor majd örülök, akkor majd ünneplek. És elértem, és jó, hát akkor elértem. Oké, mi van következő a listán, és akkor rohantam a következő cél felé. Úgyhogy úgy éreztem magamat, tényleg, mint egy ilyen duracell nyuszi. És amikor ez már ugye a Human Design előtti, mert itt tudatosult bennem, hogy ez nem olyan jó irány, és akkor ugye csapatot építettem, hogy majd több dolgot kiadok, és majd akkor csapattal biztos egyszerűbb lesz, de volt bennem egy ilyen, mindig volt bennem egy ilyen érzés, hogy nem ez a száz százalékos jó kis meleg érzés, amikor úgy érzed, hogy olyan 100 százalékig olyan rendben vagy, hanem ilyen 90 vagy 95 százalék, de mindig maradt egy picike érzés, ami nem volt olyan teljesen komfortos, és ezt annak tudtam be, hát akkor kell a következő cél, meg a következő, meg a következő, meg a következő. És azért, mert bennem van a másik oldalán ez a teljesítménykényszer, mert a generátorok, manifesztáló generátorok teljesen átkondicionáltak, mint projektort, máshogy kellett működnöm, és azt ugye vittem magammal, mert ezt senki nem mondta, hogy én nem úgy működöm, és hogy ugye hát ez a generáció az, hogy ez az, amit látunk, ez követelik az iskolában, ez követelik az egyetemen, ezt követeli mindenki, ez követeli, és ez van ugye 70 százalékban a világban. Nem is nagyon van más kép. 

De a másik oldalon meg van egy olyan énem, nemcsak azért, mert projektor, hanem a különböző tehetségeim által is, hogy nagyon szeretek optimalizálni. Nagyon hamar meglátom a hibát a rendszerben, a gondolkodásban, tehát valakivel beszélgetek, és nagyon-nagyon hamar rálátok arra, hogy megérzem azt, nekem ez néha ilyen zsigeri, testi érzet, hogy hát ez az a gondolat, emiatt a gondolat miatt csúszik neked félre a szerkezet, vagy ez az az érzelem, ami neked kiveri a biztosítékot. Nagyon hamar rálátok és optimalizálok, mert egyszerűen arra vagyok, az egész természetem arra van ráhangolva, tehát így vagyok megteremtve, ahogy aztán kiderült, hogy én ilyen vagyok. 

És gyerekkoromban azért elég sok ilyen ellenállásba ütköztem ezáltal. Persze gyerekként ezt nem tudod, és hogyha szüret és azt rossznak tartják, akkor hát valamikor le kell vele állni, de visszaemlékszek, én mindent újítani akartam. Már akkor akartam az iskolarendszert újítani. Édesapám az igazgató volt, és akkor voltak azért tanárok, akik elég fizikai mentális és érzelmi bántalmazásokat is csináltak, és mindig mondtam apunak, mentem hozzá be az igazgatói szobába, ahova nekem mindig bejárásom volt, és panaszkodtam neki nagyon sokat, hogy ez a tanító, meg az a tanár néni, és hogy csinálj valamit, és hogy ezt nem szabad megengedni, és hogy a gyerekekkel ezt nem lehet csinálni. Hát nem történt sok minden, de emlékszem így visszamenőleg, hogy ez iszonyatosan zavar. 

Tehát látom, hogy olyan kevés dolgot, hogyha megváltoztatunk, sokkal-sokkal jobb lehetne, és állnak az emberek, és nem csinálnak semmit, de megy a panaszkodás, megy a másra mutogatás, megy az, hogy jaj, de rossz nekünk a dolgunk, és ezt már gyerekkoromban nem értettem, és egyszerűen nem vagyok képes felfogni, mondom, nem látják ők. És ez a projektorságomhoz is és a tehetségekhez is hozzátartozik, és ez, amikor volt nekem a humanizált elemzésem, és erre így rá lett mutatva, hogy hát azért, mert ugye el lett olvasva nekem az élettérképem, gondoltam, hogy hát nagyon klassz, és ezt az utolsó pici kis kételyt, ha még volt valami, ami még nem fogadtatta volna el velem önmagamat száz százalékban olyannak, amilyen vagyok. 

És nem szerettem volna már bele rég önmagamba, hogy még jobban ragyogjak, akkor ezzel, ezekkel az információkkal az utolsó pici kétségek is el lettek söpörve, olyan, mintha kiszippantotta volna valami a rendszerből, mert ez elég volt arra, hogy azt mondjam, hogy oké, most akkor már nem. 

Tehát nincs már önszabotálás semmi, mert egyszerűen én tökéletes vagyok, tényleg így, ahogy működöm, és ezzel tudok a világhoz hozzárakni. És ez valami zseniális érzés, amikor ezt így kiderítettem. 

És ami még hozzátett, hogy a marketingről, a vállalkozásról beszéltem, pár dolgot felírtam, ami nagyon jó, hogy hozzárakott az életemhez. Ez az étkezés volt, az ideális étkezés, az ideális hely, hogy melyik az az ideális környezet, ahol én a legjobban tudom kibontakoztatni magamat, ahol tényleg úgy élek, hogy az energiámnak ez megfelelő, és hogy ez teljesen más lehet, mint a családtagjaim, vagy a barátaimnak az ideális környezete, az is, hogy hogyan ragyogok, tehát ez nagyon-nagyon érdekes volt erre is rálátni, ez meg már nem Human Design volt, hanem a Business Mentoringban többféle metafizikai eszközt használtunk, ez is nagyon zseniális volt, és a bőségteremtés is. 

Ugye én már bőségtudatossággal foglalkoztam, és egy másik aspektusából megnézném, hogy tényleg mi van benne a hátizsákomban, mi ugye kapunk egy térképet, mi van ezen a térképen, hogy hogyan tudsz tényleg bőséget teremteni, úgyhogy nagyon érdekes volt rádöbbenni, amikor az archetípusok, amikkel dolgozok, és a Carlion archetípusainak az egyik részét vettem és része a munkámnak, hogy ez benne van utána megtalálható a Human Design Chart-ban, és ez nagyon izgalmas volt ezt látni, amikor láttam, hogy ja, hogy ilyen az aszkéta, hogy ilyen jelekkel látható, meg ja, hogy így néz ki a hedonista, vagy pedig a hős, hogy itt található meg, mert ez ugye azt jelenti különböző csatornáknál, vagy kapuknál, úgyhogy az nagyon izgalmas volt számomra, úgyhogy igen, a Human Design rengeteget tett ahhoz, hogy na ez az egész nagy kép meglegyen, hogy még ezek a picike kis hiányzó részek a keretnél, hogy hiányoznak picike kicsi mozzanatok vagy puzzle darabkák, hogy az most meglegyen. 

De itt is el kell mondanom, és ezt szeretem mindig megemlíteni, hogy a Human Designi is csak egy eszköz, ez egy rendszer, egy nagyon klassz rendszer, mert ugye nagyon komplex, de nem szabad Szent Grálnak tekinteni. És szerintem amúgy sem egyik módszert sem szabad Szent Grálnak tekinteni, mert sose a módszer az, ami neked segít. Tehát ne várd el azt, hogy meggyógyulsz, hogy egyik napról a másikra gazdaggá válsz, tehát az egyik módszer és egyik coach sem tudja neked azt megtenni. 

Tehát a módszerek mögötti tudatosság az, ami igazán előrevezet. Tehát van, akinek egy mondat elég egy könyvből, és már egy kvantumugrást tud tenni. Valaki meg hiába végzi el az ötéves Human Design képzést, akkor se nyilvánvaló, vagy akkor se muszáj, hogy ő ezt már meg tudja élni, és addig, amíg nem testesíted meg azt az információt, addig az nem segít. Tehát addig az csak információhalmaz. Úgyhogy itt nekem az tetszik, hogy nem egy információról van szó, hanem az információ megéléséről, a működtetéséről és a megtestesítéséről, és ez is ugye a saját magad tudatossága, mert attól függ, hogy ugye milyen szinten állunk a tudatosságban, hát úgy tudjuk ezt a módszert is működtetni. 

Úgyhogy ne vegyétek készpénznek, ez nem valamilyen csodaszer, nem valami varázspálca, de mindenesetre segítségünkre van abban, hogy ki tudjuk csomagolni, hogy mi az, amit hozunk, a hátizsákunkat meg tudjuk nézni, mi az, ami benne van, és nincs az a rengetegféle információ, nem kell mindent föltárni, a legeslegfontosabb dolgok ott vannak. 

De azért, mert van a szabad akarat, tehát hogyha mondjuk az életfeladatomban azt választom, hogy mondjuk eljutok, mit mondjak, most én Budapesten vagyok, hogy eljutok mondjuk Bázelba, ugye onnan jöttünk, hogy eljutok Bázelba, akkor a szabad akaratom szerint el tudom dönteni, hogy én mondjuk úgy megyek Bázelba, hogy öt évet élek Bécsben, és akkor a következő állomáson Salzburg, és a következő mondjuk a Bregance, a Bodeni-tónál, és akkor utána majd Basel. Tehát nekem nem muszáj rögtön Baselba menni, és azt se mondja meg senki, hogy repülővel megyek, hajóval, biciklivel, gyalog, autóval, busszal, vonattal, tehát hogy a szabad akarat az embernek megvan, és az, amit mi látunk az élettérképen keresztül, a Human Design Charton keresztül, az az a térkép, ami ott vannak a lehetőségek és a perspektívák benne vannak, de ez nem azt jelenti, hogy nekem azt mindent meg kell élnem, és mindent meg is tudok élni, hanem a lehetősége van benne. 

És mivel, hogy van egy szabad akaratunk, akkor el tudjuk bármikor tudunk máshogy is dönteni, de ugye hát akkor van-e mondjuk kiteljesülésem, meg akkor érzem beteljesültnek az életemet, amikor mondjuk eljutnék Bázelbe, hogyha mondjuk ez lenne az életművem vagy az életcélom. De ez most csak egy ilyen példa, hogy ezt mindenképpen szerettem volna elmondani, hogy nagyon sok ember így belerohan a Human Designba, de ezt is azért finoman kell kezelni, tudatosan kell ezt is kezelni, hogy ez nem egy Szent Grál. 

Úgyhogy ezt szerettem volna elmondani, remélem nem felejtettem el semmit, ha meg valószínűleg elfelejtettem, sok mindennel nem baj, akkor a következő videóban vagy posztban úgy is fogok majd róla beszélni, úgyhogy ezt tudom elmondani, hogy nagyon-nagyon sokat tesz, főleg olyan embereknek, akik eddig máshogy működtek, de mondjuk a generátorok is félre működhetnek, félre lehetne kondicionálva, mert ugye ők is mondjuk pörgetik-pörgetik magukat, de hogyha nem az életöröm vezeti őket, hanem olyan dolgokat is meg kell csinálni, amit nem szeretnek, ahol nincs élettöröm, amit mások adnak nekik, akkor ők is elvannak, tehát félre vannak kondicionálva. 

Úgyhogy igen, ez egy nagyon-nagyon szép út, egy gyönyörű önmegismerési, önmegvalósítási útnak az egyik eszköze lehet neked, úgyhogy kíváncsi vagyok majd a te történetedre, és arról majd a következő videóban lesz szó, vagy a következő e-mailben. 

Úgyhogy ha van kedved válaszolj, adjál egy kommentet, attól függ, hogy hol érezed ezt a blogot, nagyon örülök minden kommentárnak, minden hozzászólásnak, úgyhogy maradjunk kapcsolatban, és akkor innen folytatjuk.

#csakazértis #Újrakezdés Szenvedéllyel

U.I.:

ne feledd: Az élet értünk van!

U.I. 2:

Ha még nem lenne meg neked az ÉletTérképed, akkor itt tudod kérni: https://tothmateadrienn.hu/human-design-magyarul/

Szeretettel,