Mik azok a Pénzügyi Személyiségek?

A Pénzügyi Személyiségekkel való összhang megteremtése rengeteg átalakulással járhat.

Lenyűgöző az archetípusok ereje!

A munkám célja az, hogy segítsek neked a Pénzügyi Személyiségeiddel való nagyobb összhang megteremtésében, hogy ezáltal megerősödj. Az ötlet az, hogy szabadulj meg a pénzes kihívások csapdáitól, és a kiváltóitól.

Mindannyiunknak vannak ilyenek. Nem arról van szó, hogy soha nem tapasztaljuk meg azokat!
Hanem arról szól, hogy képes legyél átnavigálni rajtuk.


Az archetípusok egy olyan erőmintát képviselnek benned, amely történetekkel, hiedelmekkel, motivációkkal, félelmekkel, bátorsággal és perspektívákkal rendelkeznek. Ők tartják valódi éned kulcsait, mert elmagyarázzák, ki vagy. Olyanok, mint az érzelmi DNS-ed.

Az archetípusok a tudatalattin keresztül szólnak hozzád. Van egy rezgés, ami ezen a tudattalan szinten történik. Mindannyiunknak van egy tudatalatti része, amely már fiatal korban megrekedt, ezért szeretnénk ezt a részt fejleszteni. Ezt az archetípusos részt is fejleszthetjük, nem csak a magasabb rendű működésünk, hanem magasabb rendű céljaink kifejezéséhez is.


Minden archetípusnak, mint minden emberi lénynek, van egy alacsonyabb rezgésű tapasztalata.
Az egyes Pénzügyi Személyiségek esetében nagyon magasan működőnek tűnhetnek, és mégis vannak bennük olyan dolgok amelyek megrekedtek alacsonyabb rezgésszinten. Ez mindannyiunkban megvan.

Az a célom, hogy ezen az értékelésen és az archetípusok adottságainak és kihívásainak megismerésén keresztül eljussatok a tudatosság szintjére, majd elvigyelek benneteket az archetípusaitok lehető legmagasabb rezgésszintű kifejeződéséhez, ami csak lehetséges.

Hogyan hatnak rád a Pénzügyi Személyiségek?

Oké, hadd mondjak egy példát!

Úgy érzed, hogy van benned ez a fékezhetetlen félelem, hogy valami rád törhet, és az éjszakától a nappalig mindent elveszíthetsz? Vagy, hogy bármit is csinálsz, bármennyi pénzt keresel, sosem vagy elégedett? És mindig arra hajtasz, hogy még többet keress? Vagy tudod, hogy olyan ponton vagy a vállalkozásodban, ahol NEKED KELL befektetni emberek felvételébe, hogy növekedni tudj, de nem tudod rávenni magad, hogy költsd a pénzt? Ezért úgy érzed, hogy megrekedtél a túlterheltségben, anélkül, hogy lenne hova fejlődni?

Ha igen, akkor talán az egyik legfőbb Pénzügyi Személyiséged az első kérdésnél az aszkéta, a másodiknál a hős, és a harmadiknál a mágus. Ezek a félelmek és blokkok jelentik az archetípusok kihívásait, és ha ez túlságosan nyomaszt téged, akkor nem vagy összhangban a Pénzügyi Személyiségeddel.

Vannak csodálatos ajándékok ezekben a Pénzügyi Személyiségekben, ezért ha arra összpontosítasz, hogy megteremtsd az összhangot az erősségeiddel és az adottságaiddal, annál könnyebb lesz több bőséget vonzani a munkádba és az életedbe.

Nehezen szabsz határokat a pénzzel, vagy akár önmagad és a munkád megbecsülésével kapcsolatban?
Ha ez így van, akkor lehet, hogy inkább a megmentő kihívásaihoz kapcsolódsz az adottságai helyett. A megmentőnek természetes hajlama van arra, hogy szolgáljon, de ha nincs egyensúlyban, akkor sértődöttséget ad, ami alacsony önbecsülést eredményez, és néha még gyengíti is a másik személyt, ahelyett, hogy erősítené.

Hadd fussam végig az egyes a Pénzügyi Személyiségeket:

Nézd meg hozzá a lenti videót:

Szeretnéd megtudni, melyik az elsődleges Pénzügyi Személyiséged? Akkor gyere, csináld meg a rövid tesztet:
https://tothmateadrienn.hu/pszt/

Ha nemcsak az érdekel, hogy melyik az egyik a 8 Pénzügyi Személyiséged közül, hanem a legtöbbet szeretnéd magadból, a lehetőségeidből és a pénzedből kihozni, akkor gyere a workshopra:

https://tothmateadrienn.hu/pszw

Ha még nem ismernénk egymást, egy pár szó rólam:

Tóth-Máté Adrienn vagyok, Bőség Alimista, a Tudatos Újrakezdés Mentora és a Kitejlesedett Élet Nagykövete. Abban segítek tudatos embereknek, hogy kvantumugrást tudjanak elérni önmaguk és vállalkozásuk számára. Minden Lehetséges. Hogyan?

Kapcsolódjunk Facebookon: https://www.facebook.com/toth.mate.adrienn

Gyere, kövess üzleti oldalamon: https://www.facebook.com/HumanDesignAkademia

Vagy csatlakozz az ingyenes, exkluzív Facebook csoportomhoz: https://www.facebook.com/groups/penztudatossag

Nézd meg, mit csinálok Instagramon: https://www.instagram.com/toth_mate_adrienn/

Tiktokon is megtalálsz: https://www.tiktok.com/@toth_mate_adrienn

Iratkozz fel Youtube csatornámra:

https://www.youtube.com/results?search_query=t%C3%B3th-m%C3%A1t%C3%A9+adrienn

Legyen szép napod!

Adrienn