FIGYELEM! Egy szabad élet nem kiváltság, hanem DÖNTÉS kérdése!

Lépj szintet az egyedülálló
pénzügyi személyiségeiddel

50% kedvezmény aug. 02 kedd éjfélig! Tarts velünk az izgalmas programra!

Nap
Óra
Perc
Mperc
Ébresztő! Ez így nem mehet tovább!

8 intő jel hogy pénzblokkok irányítják az életed

Tudom, ez a szó, hogy “pénzblokk” kissé misztikusan hangzik. De amikor a hatását nap mint nap a saját bőrödön érzed, hirtelen nagyon is racionális és fájóan valóságos. Ha ezek közül egyet is tapasztalsz, SÜRGŐSEN fel kell oldanod:

Tudtad, hogy megszabadulhatsz az öntudatlan pénzblokkoktól, és megnyomhatod a TÖRÖL gombot egy új pénztörténethez?

Az te egyedi pénzügyi személyiségedet úgy nevezzük pénzkód. Ezt egy teszttel lehet kimutatni. És amikor feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna

Ezt mondja Péter és Robi a Workshopról

Ha bőségről van szó, vajon melyik vagy?
Aszkéta, megmentő, hedonista, hős, lázadó, mágus, sztár, vagy jóember?

Az igazat megvallva, a fenti tipusok kombinációja vagy! A jólétedhez vezető egyedi, Rád szabott utad ott kezdődik, hogy megismered a pénzhez fűződő viszonyodat, illetve feltérképezed a pénzügyi személyiségedet.

Az általános marketingtanácsokat pont a fentiek okán nem érdemes vakon követned, sem azokat az üzleti megoldásokat, amiket mások másolnak – ezek lehet, hogy a Te pénzügyi személyiségedhez abszolút nem passzolnak!

A nevem  Tóth-Máté Adrienn (Mágus & Hős & Megmentő) és férjemmel Árpáddal (Lázadó & Hős & Mágus ) közösen építettünk föl egy holisztikus pénzügyi tudatosságra fókuszáló akadémiát. Összekapcsoljuk a spiritualitást a pénzzel, tudatosságot viszünk a pénzügyeinkbe és ezzel az életünkbe is.

Az elmúlt 20 év során a pénzügyi személyiségek szinte minden kombinációjával találkoztam ügyfeleim révén, így neked is tudok segíteni, hogy megtaláljuk számodra azt az utat, ahol a legkisebb ellenállásod tapasztalható a pénzzel kapcsolatban!

Ha tetszett a személyiségteszt, akkor egyenesen imádni fogod a pénzügyi személyiséged feltárásában való elmélyülést. Valóban sorsfordító!

Használd ki a pénzügyi személyiségedben rejlő lehetőségeid és növeld bevételeid, építs virágzó vállalkozást, legyél szabad!

Növeld bevételeidet a Benned rejlő lehetőségeiddel

… és erősségeiddel. Hogyan használd a pénzügyi személyiségedet a marketingben és az üzletben, hogy kevesebb ráfordítással, több pénzt szerezz? ( Ez mindenki számára teljesen eltérő)

Állítsd meg végre az ismétlődő pénzügyi hibáidat

… és győzd le a pénzügyi kihívásaidat – meg fogsz lepődni, hogy a személyiséged szükségtelenül pénzt veszít, vagy csak egyszerűen szabotálja a nyereségeket. Minden személyiségtípus ezt másképp csinálja.

Vonzz be több ideális ügyfelet titkos szupererőddel

… azzal, hogy kiaknázod a pénzügyi személyiségedet és ezzel vonzóbb, értékesebb leszel ügyfeleid számára. Ez a tudás aranyat ér! Légy tisztában a 8 személyiségtípus tulajdonságaival. Ez egy igazi titkos szupererő.

Építsd fel vállalkozásodat

…hogy végre érezd a pénz áramlását, ami az életedbe könnyebbséget, befolyást, varázslatot hozhat. Egy olyan szemléletmódot tárok eléd, ami a bőséget fogja bevonzani az életed minden egyes területébe.

Milyen volt a hangulat a Workshopon?

Mi van benne ebben az ajánlatban?

2022. Augusztus 12.

MODUL#1 PÉNZKÓD

"Törd fel a pénzkódodat!"

2022. Augusztus 12.
Hamarosan...

MODUL#1 PÉNZKÓD

"Törd fel a pénzkódodat!"

Hamarosan...

Nézzük részletesen, mit kapsz:

1. A Nagy Teszt

Először feltérképezzük a pénzügyi személyiségedet egy részletes teszt segítségével. Értéke: 88 €

  • 64 darab kérdést megválaszolva kapod meg az eredményedet
  • A kérdések megválaszolása egyszerű, viszont hatalmas ereje van
  • Pontosan látni fogod típusonként, hogy hány százalékon mozgatod az egyes típusokat (és elárulom neked, hogy nem a minél magasabb összeg az egészséges)
  • Mind a 8 típusra megkapod az eredményt, hiszen mind benned van
  • PDF-ben, emailes úton is azonnal hozzáférsz az eredményhez

2. A Workshop felvétele

Felfedezed pénzügyi személyiségeidet. Merülj el az 5 órás tréning videókban, hogy minél többet megtudj a pénzügyi személyiségekről és arról, hogy hogyan tudod felismerni a személyiségjegyeket magadon, illetve másokon. Felfedezed, hogy hogyan dolgoznak össze a személyiségek, beleértve a partnered, gyereke(i)d, szüleid, ügyfeleid  befolyását. Már ez transzformációs hatású, hiszen megismered önmagadat és másokat egy mélyebb szinten.  

A workshop 5 órás felvétele vár a tudástárban. Olyan érzésed lesz, mintha ott lettél volna velünk te is. 

3. Workbook / Munkafüzet

Profitálj az egyedülálló erősségeidből. Mik a természetes adottságaid, ha pénzről és üzletről van szó és hogyan tudsz szolgáltatást, terméket, vagy akár üzleti modellt tervezni, hogy megtaláld a számodra természetes utat a pénzhez. 

A 32 oldalas munkafüzetben megtalálod a feladatokat, olyan lesz, mintha ott lettél volna te is az élő workshopon. 

A munkafüzetet digitális, letölthető és PDF  nyomtatható formában találod meg a tudástárban. 

Zoltán és Anita is megcsinálta a workshopot

Szerezd be te is a Nagy Tesztet és a Workshop felvételét

Worskhop értéke összesen: 532€

Befektetésed mindössze: 145€

Ez egy élőben megtartott egész napos rendezvény felvétele videókurzus formájában. Online, rögtön hozzáférhető. 

Orsi és Zsuzsa ist ott volt

Az életidőd az, amit NEM kapsz vissza, ha elhalasztottad. KEZDD EL MOST! Nincs mire várni.

Nos, készen állsz?

U.I. Gondolj arra; ahogyan a pénzel foglalkozol, ugynaúgy teszel mással is, ez azt jelenti, hogy ez a program nem csak abban segít neked, hogy a pénzblokkjaidat elhagyd, hanem abban is segítségedre lesz, hogy átvedd az irányítást az életed felett.

Ha komolyan gondolod, hogy nagyobb pénzügyi szabadságra vágynál, akkor használd ki ezt az életedet megváltoztató pillanatot. Vágj bele!

Sorry, ez az oldal csak eddig megy, itt már nincs mit olvasni.

Ha eddig nem tudtalak meggyőzni, hogy befektess magadba 2 könyv árát, (vagy 1 nadrág, 1 pár cipő árát…) akkor nincs más hátra, mint elbúcsúzni.

Ez a program tényleg nem neked való!

Ez azoknak van, akiket nem kell noszogatni, hogy megváltozzon az életük. 

Tóth-Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva