Anyagi gondokkal küzdesz? Már megint?

8 intő jel hogy rejtett pénzblokkok akadályozzák a pénzügyi sikereidet

Tudom, ez a szó, hogy “pénzblokk” kissé misztikusan hangzik. De amikor a hatását nap mint nap a saját bőrödön érzed, hirtelen nagyon is racionális és fájóan valóságos. Ha ezek közül egyet is tapasztalsz, SÜRGŐSEN fel kell oldanod a pénzblokkokat, különben mindig anyagi gondokkal fogsz küszködni:

50% kedvezmény aug. 02 kedd éjfélig! Tarts velünk az izgalmas programra!

Nap
Óra
Perc
Mperc

Ki vagyok és miért hallgass rám?

A nevem Tóth-Máté Adrienn  és férjemmel Árpáddal közösen építettünk föl egy nemzetközileg elismert pénzügyi képzésre fókuszáló akadémiát. Összekapcsoljuk a spiritualitást a pénzzel, tudatosságot viszünk a pénzügyeinkbe és ezzel az életünkbe is.

2010-ben átéltünk egy hatalmas csődöt, amikor több millió eurót vesztettünk a tőzsdén, egyik napról a másikra, házunkat el akarta a bank árverezni a fejünk fölül, minden spórolt pénzünk a ház felújításaban volt, nem votak vésztartalékaink. 

Ebből a mókuskérékből léptünk ki és azóta önmeghatározó, szabad és egyre kiteljesedettebb életet élünk. Passzív jövedelmünk van, több jövedelmi forrást építettünk fel, gyerekeinket is neveljük a tudatos pénzkezelésre. 

Az elmúlt 13 év során a pénzügyi személyiségek szinte minden kombinációjával találkoztam ügyfeleim révén, így neked is tudok segíteni, hogy megtaláljuk számodra azt az utat, ahol a legkisebb ellenállásod tapasztalható a pénzzel kapcsolatban!

 

A Pénzkód Workshopon megtanítom neked, hogyan kezdd el kiaknázni a pénzügyi személyiségedben rejlő lehetőségeidet, hogyan növeld bevételeid, építs virágzó vállalkozást, és hogyan válj igazán szabaddá!

Növeld bevételeidet a Benned rejlő lehetőségeiddel

… és erősségeiddel. Hogyan használd a pénzügyi személyiségedet a marketingben és az üzletben, hogy kevesebb ráfordítással, több pénzt szerezz? ( Ez mindenki számára teljesen eltérő)

Állítsd meg végre az ismét-lődő pénzügyi hibáidat

… és győzd le a pénzügyi kihívásaidat – meg fogsz lepődni, hogy a személyiséged szükségtelenül pénzt veszít, vagy csak egyszerűen szabotálja a nyereségeket. Minden személyiségtípus ezt másképp csinálja.

Vonzz be több ideális ügyfelet titkos szupererőddel

… azzal, hogy kiaknázod a pénzügyi személyiségedet és ezzel vonzóbb, értékesebb leszel ügyfeleid számára. Ez a tudás aranyat ér! Légy tisztában a 8 személyiségtípus tulajdonságaival. Ez egy igazi titkos szupererő.

Építsd fel sikeres és virágzó vállalkozásodat

…hogy végre érezd a pénz áramlását, ami az életedbe könnyebbséget, befolyást, varázslatot hozhat. Egy olyan szemléletmódot tárok eléd, ami a bőséget fogja bevonzani az életed minden egyes területébe.

Ezt mondja Péter és Robi a Workshopról

Lépj szintet az egyedülálló pénzügyi személyiségeddel!

Az te egyedi pénzügyi személyiségedet úgy nevezzük pénzkód. Ezt a Workshopon egy teszt kitöltésével fogod megismerni. És amikor feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna és onnantól kezdve a bőség minden formája el tud árasztani.

Milyen eredményekre számíthatsz a Pénzkód Workshop elvégzése után?

Zoltán és Anita is megcsinálta a workshopot

Mit tartalmaz a Pénzkód Workshop?

2022. Augusztus 12.

MODUL#1 PÉNZKÓD

"Törd fel a pénzkódodat!"

2022. Augusztus 12.
Hamarosan...

MODUL#1 PÉNZKÓD

"Törd fel a pénzkódodat!"

Hamarosan...

Szerezd be te is a Pénzkód Workshopot

Worskhop értéke összesen: 532€

Befektetésed mindössze: 49 €

Ez egy élőben megtartott egész napos rendezvény felvétele videókurzus formájában. Online, rögtön hozzáférhető. 

Orsi és Zsuzsa is ott volt

Ha komolyan gondolod, hogy nagyobb pénzügyi szabadságra vágynál, akkor használd ki ezt az életedet megváltoztató pillanatot. Vágj bele!

A szabad élet nem kiváltság, hanem DÖNTÉS kérdése!

Tóth-Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva