Rólam

Ismerj meg engem, és az "újrakezdés szenvedéllyel" sztorit

Az elmúlt 25 év egy igazi hullámvasút volt számomra. Hogyan és miért alakult ki az “újrakezdés szenvedéllyel” szlogenem? Miért gondolom azt, hogy egy hatalmas lehetőség előtt állsz? Milyen értékeket vallok?

IMG_1172

Szia, Tóth-Máté Adrienn vagyok,

Bőség Alkimista, a Human Design Akadémia Magyarország alapítója és a Te iránytűd...

Szia, ha még nem ismernénk egymást, a nevem Tóth-Máté Adrienn. Azokat szülőket, coachokat, vállalkozókat segítem, akik egy szabad életet akarnak kialakítani önmaguknak és gyermeküknek. Ha Neked is eleged van abból, hogy folyamatosan egy láthatatlan falba ütközöl, amit nehéz átlépni és tennél ellene, akkor jó helyen jársz. 

Benned is van egy szikra, ami várja, hogy kiteljesedjen. Újrakezdés szenvedéllyel – ez a szlogenem és igenis lehetséges. A HumanDesign, a pénztudatosság, az önfejlesztés és önmagunk megismerése egy kalandos út volt nekem is, de egyben a kulcs ahhoz, hogy kikerülj onnan, ahol most vagy.

Minden lehetséges

Nekünk, embereknek megvan a hatalmunk és a jogunk, hogy világunkat igazi paradicsommá alakítsuk. De ahhoz, hogy ez sikerüljön, mindannyiunknak aktívan a helyes irányba kell mozdulnunk. Felelősséget kell vállalnunk.

A személyes felelősségünk az, hogy minden pillanatban felismerjük, amikor a félelem mintái helyett a szeretet mintáival választhatunk.

A választás pillanatában nyílik meg a kapu az ÚJ felé. Ezekben a kulcsfontosságú pillanatokban lehetséges számunkra, hogy megváltoztassuk a jelenünket. Ezekben a pillanatokban teremtjük meg a jövőnket.

De ehhez el kell köteleznünk magunkat. Meg kell mutatni a színeinket. Bátorságot mutatni.

Gyakorolnunk kell a hálát. Megnézni a blokkolásainkat és feloldani őket.

Magasan tartani az energiáinkat.

Fényteljes gondolatok és a szívvel teli tettek mellett dönteni.

Elég a közhelyes, szépen becsomagolt, semmitmondó kijelentésekből.

Elérhetjük céljainkat. Bőségben élhetünk. És minden pillanat, amit tudatosan választunk erre, fontos.

Az én sztorim

Magyar tanítószülők elsőszülött lányaként olyan gyerekkorom volt, ami nagyon beszűkített.

Az életemet a konformizmus jellemezte. Merev szabályok és címkék között.

Nekem, aki állandóan javítani, szépíteni akarok, fájdalmas volt így elhajolni, elbújni és olyan dolgokat csinálni, amiket már mindenki csinált.

Nem értettem, miért nem csinálhatom a dolgokat a magam módján. És miért nem merik az emberek javítani azt, ami jobb lehetne.

“Így kell ezt csinálni, légy jó kislány, ne tünj fel, illeszkedj be” – kísértek utamon.

A korlátok gyorsan elvezettek azokhoz a kérdésekhez, amelyeket a legtöbb ember feltesz a 30-as, 40-es éveiben, vagy soha: “Ki vagyok én?”. Miért vagyok itt? Mit akarok?”

16 évesen, 1992-ben kezdtem el manifesztálni. (Akkor még nem tudtam, hogy van neve, hogy mit csinálok).

19 évesen otthagytam az egyetemet (ó, ez botrány volt!, de az akkori Szlovákián nem láttam lehetőséget), majd egy hátizsákkal kivándoroltam Hamburgba. És én ott maradtam.

Azóta eltelt már 26 év. Azóta van 4 gyermekem 6 és 22 év között, kiteljesedett emberként élek és dolgozom.

Az értékeim szerint alakítom az életemet, nem hagyom magam többé a külvilágtól vagy akár a pénzügyi személyiségeimtől befolyásolni vagy manipulálni.

Az életem az enyém! És erre az utazásra, egy SZABAD ÉLETRE hívlak most Téged.

Kívánok sok örömet és szórakozást a fejlődésed útján, mély felismeréseket, aha-pillanatokat, a hála könnyeit, a megelégedettség, a béke, a kíváncsiság, a várakozás és mindazokat a pillanatokat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy az életedben egy új változás megtörténhessen. 

Tóth-Máté Adrienn