Hurrá!!! Gratulálok a kitöltéshez! 🙂

A tesztből kiderült, hogy a pénzügyi személyiség típusod: Sztár

Ismerd meg önmagad jobban, mint "Sztár típust" és lépj szintet!

Teszt kiértékelés
Érdekesség

Tudtad-e, hogy benned a Sztár a legerősebb díva?

A sztárok szeretik a pénzt és nagyon tudatosak ezen a téren. Gyakran karizmatikusak és szeretnek feltűnőek lenni, a jólétüket megmutatni és magukat olyan státusz-szimbólumokkal körülvenni, amik számukra valamit jelentenek. Ezek lehetnek divatos ruhák, ékszerek, drága autók, vagy egy szép ház.

Sok természetes sztár elfojtja egyes hajlamait. Ha a három legerősebb pénzügyi személyiségjegyed közül a sztár az egyik, akkor könnyen előfordulhat, hogy gyeremekként elfojtották benned ezt a hajlamodat.

Talán arra tanítottak téged, hogy nem helyén való, kiemelkedőnek lenni ebben a világban. Egy Sztár számára azonban fontos, hogy kiemelkedő legyen.

"Amikor a pénzblokkok átveszik az irányítást az életedben, itt az ideje, hogy tegyél valamit ez ügyben."

Lépj szintet a pénzügyeidben az egyedülálló pénzügyi személyiségeddel.

Mikor végre feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna!

Tarts velünk egy izgalmas programra: a PÉNZKÓD Tréning első Workshopjára

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a helyzetedböl, pénzedböl és a személyiségedböl!

Miért érdemes Sztárként részt venned a tréningen?

A csillogásod és ragyogásod alatt egy hatalmas szív rejtőzik, és nem mindenki értékeli a környezetedben a ragyogást, amit az ő életükbe viszel.

De tudod mit? Minden pénzügyi személyiségtípus a lelke legmélyén olyan szeretne lenni, mint TE, mert példakép vagy jólápoltság, önelfogadás és szórakozás terén.

És ha segítek Neked, hogy ezeket az adottságaidat használd, akkor a példád rengeteg nőnek tud segíteni, hogy inspirálja őket, saját maguk fejlesztésére.

A Pénzkód Tréningen való részvétel egy hihetetlen befektetés, ami a következő hónapokban biztosan kifizetődik.

Tarts velünk!

Tóth-Máté Adrienn © | Minden jog fenntartva