Egyéni Coaching

Ha úgy érzed, nem tudod megoldani, letisztítani, feloldani belső folyamataidat a tréning közben. Ha érzed, egyedül nem megy és nem szeretnéd ezt a témát a csoportos coaching maratonon behozni, akkor van lehetőséged velem egyéni coachingra.

Már évek óta nem szoktam tartani egyéni coachingot (kivéve a Human Design Elemzés), hanem csak mentoringban dolgozom, ami hosszabb távú segítséget jelent. Azonban nagyon fontos számomra, hogy neked legyen egy hely, ahová fordulhatsz, ha egyedül nem boldogulsz. Ne akard kényszeredetten megoldani, ha valami nem megy, kérj segítséget. Hidd el, nekem percek alatt van rálátásom, hol vagy elakadva és hogyan oldjuk azt fel.

Egy egyéni coaching velem 300€ helyett csak pénzkódosoknak 150€.

A coaching hossza 60-90 perc, zoomon vagy telefonon keresztül történik. Kérésedre a zoomon felvételt is készíthetünk, mp4 és mp3 formában. A coaching célja a transzformáció, avagy az adott téma feldolgozása, megértése, átfordítása, hogy el tudd fogadni, lehet változás.

A coaching után bizonyítottan jobban fogod magadat érezni és kevesebb ellenállás lesz benned a témáddal kapcsolatban. 

A coachingra itt tudod lefoglalni a helyedet: https://tothmateadrienn.hu/product/egyeni-coaching-penzkod-treninghez/

A termék nincs nyilvánosan kihirdetve, ezért a shopban nem találod meg, csak itt. Kérlek ne küldd tovább. Ez a lehetőség csak neked, mint Pénzkódos résztvevőnek él.

Nagyon örülök, ha segíthetek neked továbblendülni és valódi transzformációt átélni.

Adrienn