Copy of Gyerekpénzügyek Ebook

Mi vár a te gyermekedre?
Mobiltelefonok, márkás ruhák, kozmetikumok, játékok, bankkártyák – a világ tele van csábításokkal. A legtöbb gyermek gyorsan beleesik a gazdaság “csalogató gödreibe”. De kezet a szívre – még nekünk, szülőknek is nehéz néha ellenállni ennek a fogyasztói őrületnek, nem igaz? Mit adunk át a gyermekeinknek? Adósság, kudarc, áldozattá válás vagy tudatosság, siker és jólét? Ha a gyerekeink csak költeni tudnak, akkor egy eladósodott generációt nevelünk!

A gyerekeknek útmutatásra és példaképekre van szükségük


A pénzzel való bánásmód már fiatal korban megtanulható. Célszerű lépésről lépésre és az életkornak megfelelő módon megmutatni a gyerekeknek, hogyan kell felelősségteljesen bánni a pénzzel. Játékosan és megfelelő motivációval a gyerekek megtalálják a pénzhez való ésszerű viszonyukat.

Nemcsak a költekezést és a megtakarítást kell megtanulniuk, hanem azt is, hogy megértsék a pénz körforgását, hogy saját döntéseket hozzanak, hogy képesek legyenek választani a “fogyasztás” és az “önfenntartás” között, hogy pozitív viszonyt alakítsanak ki a pénzzel, vagy hogy a megfelelő stratégiát válasszák. Mivel a gyerekek a példa alapján tanulnak, a legjobb, ha a szülők tanítják meg nekik a hiányzó ismereteket.

Ezt konkrétan megteheted!
Az egyik jó dolog, amit most tehetünk, hogy gyermekeinket anyagi, érzelmi és szellemi nevelésben részesítjük. Olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy önállóan gondolkodjanak és cselekedjenek.

Emlékszel még a 15. szokásra a Pénzmágnes Guide Ebook-ból?

Ami arról szólt, hogy a sikeres emberek tudatosan nevelik a gyerekeket is a pénzügyekben. Ehhez a témához készült egy lehetséges első lépés, ez az ebook, amit most ajánlok.

Tudd meg, hogyan hagyd abba a pénzzel kapcsolatos stresszt a gyerekekkel a szünetek alatt. Egyidejűleg ez a kiskönyv ahhoz is ad egy jó alapot, ha el szeretnéd kezdeni az egészséges pénznevelést a családodban.

Ha ezeket alkalmazod, esélyed van arra, hogy soha többé ne legyen stressz, vita vagy káosz a gyerekekkel a nyaralás alatt a pénz miatt.

Ez nagyszerű lenne, igaz?

Mennyit ér meg neked a vitamentes, ellazult helyzet a gyerekeiddel a pénzzel kapcsolatban?

Itt tudod a legújabb verziót letölteni: https://tothmateadrienn.hu/product/gyerekpenzugyek-ebook/

Örülök, hogy te is a tudatos és bölcs szülők táborába tartozol, akinek fontos a holisztikus pénznevelés.

A gyerekek a gyümölcsök, mi szülők vagyunk a magok!
A mai gyerekek kezében van, hogy milyen lesz a holnapunk. De nem szabad elfelejtenünk, hogy mi szülők vetjük el a magot! (és ápoljuk a növényt!)

És ha lehet, még ma. Nincs időnk felesleges köröket tenni, ugye te is így gondolod?

Adrienn