Kérdések & Válaszok #1

Kérdésed van? Ezt ajánlom először:

Mielőtt a kérdésedet elküldöd nekem, kérlek bizonyosodj meg arról, hogy a Médiatárban vagy itt átnézted a kérdéseket és NINCS olyan kérdésre még válasz, mint ami téged foglalkoztat. Ha van a kérdésedre válasz, akkor nézd meg a videót és kövesd a benne elhangzottakat.

Ha még mindig hiányérzeted van a videó után, akkor írd le a kérdésedet.

Videó formájában fogok válaszolni, amit a médiatárban találsz. Emailt is kapsz a legújabb kérdések feldolgozásáról, de ajánlom, hogy néha nézz bele a médiatárba az új tartalmakért.

Nagyon sokszor felmerül bennünk 1-1 kérdés, de a további modulokban fény derül a legtöbb kérdésre is. Adj bizalmat a folyamatnak és magadnak. Tudod, néha, ha időt engedünk magunknak, akkor megoldódik a “probléma” szinte magától.

Ez nem mindig igaz, de sokszor. Főleg, belső folyamatoknál kell egy kis türelem, bizalom és hit.

Mindenesetre szeretném, ha tudd, hogy nem hagylak egyedül a folyamatban! Ott vagyok a másik oldalon és segítek, ha arra szükséged van! Ha nem kapsz választ a kérdésedre, semmiképpen ne tartsd magadba, hanem keress fel vele. De csak itt, ebben a formában! Messengeren, instagram, whatsapp, telegram üzenetet ne küldj, mert nem vagyok rendszeresen jelen ezeken a csatornákon és nem szeretném, ha elkerülne a figyelmemet a kérdésed. KIZÁRÓLAG IDE ÍRJ: hello@tothmateadrienn.hu

Az emailtárgyba írd bele: “PÉNZKÓD TRÉNING” . Így ezt a csapatom nagy fontossággal fogja kezelni.

Köszönöm!

1. modul coaching maraton felvétele

Adrienn