Úgy élsz, ahogy az neked jó vagy még mindig ellenállsz?

Mit szólsz a tegnapi minivideókhoz? Felismerted magadat benne vagy a családtagjaidat?

Ha nem minden rezonált veled, az nem baj. Ennek több magyarázata van. Ha összehasonlítom az önismeretet egy hagymával, akkor még csak a külsö rétegeken vagyunk.

Minél beljebb megyünk a human design világába, annál egyénibb lesz, egyre inkább rád illőbbek az információk. Egy 3/5 generátor más mint egy 1/3as generátor.

Minél beljebb vándorlunk, annál pontosabbnak fogod érezni a rezonanciát.

Azonban azt is tudni szabad, hogy sokszor azért nem érezzük magunkat benne, mert nem ismerős. Ha eddig 30,40,50 évig úgy éltünk, ami nem saját működésünknek felel meg, akkor természetesen nem illik hozzánk, vagy csak részben az a tudás, ami a valódi működésünket mutatná meg. Ami ismeretlen, mint egy új kabát, kicsit fura hordani.

De ez is majd megoldódik, meg fogod látni. Minél beljebb haladsz ezen a csodálatos és izgalmas úton, annál jobban megkedveled az “új” kabátodat.

Most pedig térjünk rá a mai témánkra, az pedig a stratégia.

Ha még emlékszel, a 3. emailben írtam erről röviden, mit is jelent. A stratégia a te energiatípusodnak a használati utasítása.

Ha követed a stratégiádat, akkor megadod az energiádnak a neki járó teret. Így hozhatod létre a legmagasabb rendű énedet, így kapcsolódhatsz az emberekhez a megfelelő módon, és így fejlesztheted ki teljes erődet.

Ez az első legfontosabb információ, amit be kell ültetni a gyakorlatba. A stratégiád nyitja ki az univerzumban a kapukat.

Na akkor nézzük, te mikor nyitod ki helyesen az univerzum kapuit☺

Itt találsz egy instagram posztot a stratégiákról. Keresd meg a tiédet és gondolkodj el rajta, hogy követed-e azt. Használd egészséggel.

Holnap pedig a másik ELENGEDHETETLEN és KIHAGYHATATLAN tartóoszlopról olvashatsz.

Ez a kettő kéz a kézben jár és enélkül nehezen fogsz tudni igazán kiteljesedett életet élni és a külvilág befolyásolását átdolgozni magadban.

Várlak holnap.

Addig is legyen sikeres napod! (na ná, hogy ezt egy projektor mondja☺)

Szeretettel,
Tóth-Máté Adrienn,
aki imád projektor lenni és inspirál téged abban, hogy lelkesen éld meg te is önmagadat
Újrakezdés Szenvedéllyel

Mentor & tréner & Projektor & Alkímista
& Anya & Nagyot Álmodó

#csakazértis

U.I.:

ne feledd: az élet értünk van!

U.I. 2:

Ha még nem lenne meg neked az ÉletTérképed, akkor itt tudod kérni: https://tothmateadrienn.hu/eletkod-human-design-magyarul/